Ta značka na tý zástěrce ,se Ti bude třást jako blázen. To sama zástěrka se třese a občas mi ji vzali špunty , jsem zvědav co to bude dělat. Vzhledově to nekomentuju. To se mi nelíbí. Ale stavíš si to podle sebe. Chce to cit a preciznost, je to jako s těma kolama. Není to precizní.
Ja to vidim asi takhle dalsi zkurvena hezka motorka. Ale je tvoje a tobe se to libi tak si hraj
Upravil servisak dne 01.02.2021 20:59
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Díky všetkým za názor...... ja som MEGA spokojný a teším sa. Mne sa to fakt paci viac ako origo... No vec názoru. Áno kolesá som chcel rozobrať no nenašiel sa nikto (ani servis BMW) co by ich rozplietol a potom dal dokopy. Napriek Vaším hejtom v tom budem určite pokračovať.
To víš jdeš s kůží na trh a dáváš to na fórum tak se diskutuje. Je dobře že se Ti to líbí a děláš si to pro sebe. Teď už Ti stejně nezbývá nic jiného než pokračovat. Tak to zdárně dotahni k obrazu svému. Kdyby si nechtěl dokurvit tu nádrž komaxitem tak jsem někde v inzerci černej potah od Bagstru asi až 1500 že by si mohl ušetřit aspoň tu. Jen tip na nákup.
Racek napsal:
To víš jdeš s kůží na trh a dáváš to na fórum tak se diskutuje. Je dobře že se Ti to líbí a děláš si to pro sebe. Teď už Ti stejně nezbývá nic jiného než pokračovat. Tak to zdárně dotahni k obrazu svému. Kdyby si nechtěl dokurvit tu nádrž komaxitem tak jsem někde v inzerci černej potah od Bagstru asi až 1500 že by si mohl ušetřit aspoň tu. Jen tip na nákup.
Áno ja to beriem a počítam s tým ze nie každému to je po chuti. Nádrž ostáva taka aká je. Vyhovára mi to každí ale mne sa to takto páči.
Viem ze takýto "projekt" je možno vhodnejší dat na nejaké iné fórum ale možno si v tomto niekto niečo nájde.
Ja si dovolím jednu poznám. Jako designer z oboru si to nemohu odpustit. Samotný design/vzhled je opravdu věc názoru a vkusu každého jednotlivce. Proto zde bych autorovi do toho nekecal, ať tvoří jak je mu libo.
Ale za co se opravdu přimlouvám, to je preciznost zpracování! Ono se to začne časem kupit a je to zbytečná škoda. Začne to špatně napnutým potahem sedla, pak to jde přes ten nešťastný komaxit all in... Budu citovat jednoho moudrého člověka: "Na detailech opravdu záleží!"
Fojtik Design napsal:
Ja si dovolím jednu poznám. Jako designer z oboru si to nemohu odpustit. Samotný design/vzhled je opravdu věc názoru a vkusu každého jednotlivce. Proto zde bych autorovi do toho nekecal, ať tvoří jak je mu libo.
Ale za co se opravdu přimlouvám, to je preciznost zpracování! Ono se to začne časem kupit a je to zbytečná škoda. Začne to špatně napnutým potahem sedla, pak to jde přes ten nešťastný komaxit all in... Budu citovat jednoho moudrého člověka: "Na detailech opravdu záleží!"
Ten komaxit... Teraz myslíš ako dizajn /vzhľad? Ci technické prevedenie?
Chcel som komplet čierne kolesá lebo sa mi to tak páči. Celkom ma zaujíma ako by ste to riešili?
Takove veci se resi uplne jednoduse, rozplete se to, jednotlive dily upravi dle potreby a zase zaplete. Co na tom, ze to bmw nechce delat, co na tom, ze to skoro nikdo nechce delat...tak se to nauc. Bmw kol jsem delal nespocet. Nedela se to dobre, prvni kola mi trvala fakt dlouho, ale postupne se to zrychlovalo. Nechci ti do toho kecat, vidim, ze jsi mega spokojeny, ale nebylo by lepsi se venovat necemu co ma smysl? Takhle to presne zacina a po X letech to musi nekdo zrenovovat. Nic ve zlem gslajfe, ale proc radsi nevydelas prachy a nekoupis si nineT nebo neco podobne styloveho? Jdes cestou nejmensiho odporu a vysledkem toho nikdy wau efekt nebude...ahoj
Michal21 napsal:
Takove veci se resi uplne jednoduse, rozplete se to, jednotlive dily upravi dle potreby a zase zaplete. Co na tom, ze to bmw nechce delat, co na tom, ze to skoro nikdo nechce delat...tak se to nauc. Bmw kol jsem delal nespocet. Nedela se to dobre, prvni kola mi trvala fakt dlouho, ale postupne se to zrychlovalo. Nechci ti do toho kecat, vidim, ze jsi mega spokojeny, ale nebylo by lepsi se venovat necemu co ma smysl? Takhle to presne zacina a po X letech to musi nekdo zrenovovat. Nic ve zlem gslajfe, ale proc radsi nevydelas prachy a nekoupis si nineT nebo neco podobne styloveho? Jdes cestou nejmensiho odporu a vysledkem toho nikdy wau efekt nebude...ahoj
No sú veci do ktorých sa nepustam a tým ze ma každy strašil s tým ze je to neskutočne komplikovane a nikto ale naozaj nikto to nechcel robiť a chcel som všetko čierne tak som zvolil pre asi vacsinu tento neprimeraný spôsob.
Neviem.... Myslím ze by vyzerali rovnako ale to je jedno. Smysl? A co ma smyl? To co ma smysl pre teba pre mňa nemusí vôbec.
Apropo po XY rokoch kúpim druhé kolesá pri najhoršom. Tému komaxit kolies mam vyriešenu.
No Michal 21 zvažoval som kúpu druhej moto na prestavbu ale napokon som zvolil túto. Momentálne má enduro vôbec neláka a chcem takyto typ moto a chcel som ho z mojej Geeesi. Určite sa k enduru ako takému vrátim aj k dlhším tripom ale to bude už iná moto a hlavne keď bude na to cas.. Ale geeso to nebude
Upravil theGSlife dne 01.02.2021 23:12
Tohle není "projekt",ten se dělá jinak. Tohle je bastl,při kterým se používá fšecko pokudmožno z origo dílů a to bohužel nikdy není dobrej výsledek. Pár motorek sem renovoval,předělával atd a dělá se to opravdu uplně jinak. Předloni sem renovoval starou Hondu CR250,bylo potřeba přeplést kola,tak sem se to hold musel/chtěl naučit a jde to. Jo a komaxit patří na regál v obchodě,né na motorku... Každej to na to nas.ere,protože je to nejjednodužší cesta,ale za chvílu je to katastrofa a pak je supr to po tom opravovat/sundávat.
Vikec napsal:
Tohle není "projekt",ten se dělá jinak. Tohle je bastl,při kterým se používá fšecko pokudmožno z origo dílů a to bohužel nikdy není dobrej výsledek. Pár motorek sem renovoval,předělával atd a dělá se to opravdu uplně jinak. Předloni sem renovoval starou Hondu CR250,bylo potřeba přeplést kola,tak sem se to hold musel/chtěl naučit a jde to. Jo a komaxit patří na regál v obchodě,né na motorku... Každej to na to nas.ere,protože je to nejjednodužší cesta,ale za chvílu je to katastrofa a pak je supr to po tom opravovat/sundávat.
Predpokladám ze projekt je s flexou a zvarackou. Pre mňa je vysledok pekný a som s tým spokojný. X ľudí X názorov.
Upravil theGSlife dne 01.02.2021 23:28
Já jsem si s tim tu práci dal, výsledek myslím stojí za to. Sice je to někým nenáviděný komaxit, ale ráfky, středy i niple jsem poscháněl po inzercich, všechno pěkně zvlášť, takže jsem ty díly zachránil před jistou smrtí a vdechnul jim novej život