Radosek napsal:
... a nebo o více než o tisícovku za sadu levněji... http://eshop.moto...19357.html
On totiž pan Trávníček je šprýmař. Musíš se u těch TKCéček pozorně podívat na ten dovětek u roletky s rozměrem...
Jinak já teď jezdím TKCéčka a jsou super. Sedí jako přišité a na lehkém terénu se na nich taky dá jet. Jenom na asfaltu ubývají před očima a i kvůli ceně příště vyzkouším Karoo T...
co je to lehkej terén? mokrá tráva ve svahu cca 30st když jedeš po vrstevnici? nebo je to lesní cesta rozježděná od harvestorů a traktorů tak že válce "strejchaj" o boky vyjetých kolejí a lyžina je u hladiny vody? , nebo je to suchá polňačka s občasným kamením?
jak definuješ lehkej terén?
myslim že 30st po vrstevnici na mokrý trávě nedá skoro nikdo a na ničem
já jezdim pravidelně domu po 20st louce, šikmo vrstevnici, po suchý trávě, dyš je mokro jedu okolo, máš přehnaný nároky, guma jakou hledáš neni, tkc je kompromis, špuntová guma která snese vyšší rychlosti i na silnici a drží v zatáčkách. a je relativně drahá.
říkám si hurikán
já tuhle na Touranckách ve dvou(já 140 a kámoš 86 kilo) po rozblácenejch lesních cestách a v pohodě, sice pomalu ale projel
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Pro mě je lehkej terén polňačka s kamením, pískem a se šotolinou, občas nějaká kaluž, lesní cesta s vyjetými cca 30 cm hlubokými kolejemi, mokrá tráva na louce, zorané pole ... To je pro mě lehký terén. Nemám potřebu jezdit nic těžšího. To, čemu já říkám lehčí terén, je pro mě zpestření cesty, když už mě silnice přestane bavit, nebo když se navigace zblázní a rozhodne se najít zkratku "mezi poli"...
Na tohle a na silnici, které dám většinu cesty , je TKC bezvadná guma a můžu ji doporučit.
Upravil radosek dne 08.06.2009 19:11
čéče tam píšou pro malá a střední endura, kdybych měl vzít 1200 gs jako střední tak co je velký enduro?
neni problem v urceni pro malá a střední endura, mam je na gs - ted najeto asi 1200km a max. spokojenost, daji se s tim "klopit" zatacky, na polnacce - mirny teren dokonce i blativa cesta s kaluzema podava pekne vysledky. mel jsem s nema sice problem, ze jako bezdusove me obe uchazely, musely se podlepit a znovu vyvazit, v garazi za 3 dny me gso kleklo na rafek
koupeno za asi 4200,- pomer vykon/cena
Prosím o radu zkušené - na kolik foukat gumy Michelin Desert na moto F800GS pro 1 osobu na zadek a předek a to
- na nutné přejezdy po silnici a též
- v terému (bahnité a mokré lesní cesty).
Nějaký borec takdy na fóru před časem psal foukat TKC 80 na 1,5 tak jsem to zkusil, ale dost to plave.....
Carpe diem