Měl jsem dotaz, jak to vypadá s kryty nádrže. Tak Ital má hotových 5 sad a k dispozici pro nás by měli být v půli ledna. Trvá to déle, protože to dělá s pryskyřice zpevněné vláknem a ta musí pomalu vysychat ve formě. Tak musíme být ještě trpělivý.
BMW R 1150 GS Adventure 25. Jahre
Nechcem rýpať , ale “ pryskyřice zpevněné vláknem” neni náhodou laminát? To sa rozláme pri prvom náraze. Keď si dobre pamatam, tak to TT bolo z takého húževnatého plastu ako sú napr podblatniky v autách, tam mi to ešte dávalo význam, ale laminátové?….ale možno sa mýlim, kľudne má opravte
Nebolo by potom už lepšie to vyrobiť z karbónu/kevlaru? Mne z toho robil jeden chalan kryty výfuku (náhrada tých kovových, ktoré pálili čižmu) od Trnavy, stačí vzorový kus. Je to vraj už hotový tvarovateľný plat, ktorý vytvrdzuje v peci. 2 kryty stali 80€ a vydržali už hooodne pádov
Upravil patol dne 27.12.2021 10:22
Pertla napsal:
Laminát je kravina, TT to má plastové, ABS nebo podobný materiál. Originály mám doma, mám je naskenované, budeme je tvořit. Předpokládám únor.
Až je vymyslíš a tvarově vychytáš z fajného, nezničitelného, UV odolného plastu, tak je začnu tuze potřebovat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pertla napsal:
Laminát je kravina, TT to má plastové, ABS nebo podobný materiál. Originály mám doma, mám je naskenované, budeme je tvořit. Předpokládám únor.
Až je vymyslíš a tvarově vychytáš z fajného, nezničitelného, UV odolného plastu, tak je začnu tuze potřebovat.
Pertla napsal:
Umím pracovat jen s tím co mám.
Nezničitelný plast neexistuje, UV odolný ano.
Slevím tedy ze svých nároků. UV odolný by se ale hodil, pokud by to bylo vzhledově snesitelné bez nutnosti lakovat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /