Hele já tam měl půl roku baterku z Dakara a nepoznal jsem nic negativního. Spíš mě zajímá, jestli od Té Yuasy kupovat tu s "H" v kódu nebo je to zbytečný - rozdíl tisícovky.
Pánové... mám bawušku vyrobenou 2004 a dnes jsem bohužel nenastartoval. Měl jsem tam asi 3 roky baterku od Zetora. Napojím ji na nabíječku, ta za cca 10min. přecvakne, že je baterka full ale nenastartuje. Jen se pokuší přetočit a fajka. Tak honem budu asi muset sehnat novou baterku.
PROSÍM - dejte rady, jakou nejlépe a kde nejrychleji...Dík
BMW R1200GS (2004)
honzapopelka napsal:
Pánové... mám bawušku vyrobenou 2004 a dnes jsem bohužel nenastartoval. Měl jsem tam asi 3 roky baterku od Zetora. Napojím ji na nabíječku, ta za cca 10min. přecvakne, že je baterka full ale nenastartuje. Jen se pokuší přetočit a fajka. Tak honem budu asi muset sehnat novou baterku.
PROSÍM - dejte rady, jakou nejlépe a kde nejrychleji...Dík
Jsem na tom byl stejně. Tedy zlobila už na podzim a i přes zimní nabíjení do jara nevydržela. Usoudil jsem, že kupovat extradrahou baterku nemá smysl. Takže moje volba byla na http://www.batter...#zalozka-2
S Vartama jsem nikdy neměl problém a i v obchodě jsem nakupoval víckrát. Reklamace jsem řešit nemusel, takže o tom jak je vyřizují nevím. Zprovoznění baterky v pohodě. Po objednání jsem ji měl doma za dny. To znamená dneska jsem ji zprovoznil
Upřímnost nadevše
Tak už mám vyřešeno. Po poradě s odborníkem kupuji LP GEL GTX14-BS.
Na moji bawušku je to prý TOP.
Původně jsem chtěl koupit MOTOBATT ale prý je to číňan prodávaný v Evropě. Samozřejmě, nic proti číňansku...jen mi to rozmluvil
BMW R1200GS (2004)
Hledal jsem startovací proud a nikde nic, přitom tohle je celkem podstatné. Tady snad, jestli dobře chápu http://www.ebay.d...1428674151 150?
Na bramboru má být, jestli se nemýlím 200. Ale nejsem odborník.
Kdysi měly gelovky nevýhodu při stejných parametrech - míry- cca o 15% menší výkon. Asi se to už srovnalo.
Upravil Waltr dne 31.03.2016 21:15
Waltr napsal:
Prosímtě, než koupíš novou, změř ji. Kor když ti nabíječka hlasí full. To taky muže být startér atd...
Zjišťoval jsem a stará už jela 4 roky. Koupil jsem tu výše zmiňovanou a motorka naskočila jak za mlada. Kamarád dělá u ELITu a tu LP GEL velmi doporučil. Takže, už je tam.
BMW R1200GS (2004)
Zdravím, trochu živým téma potřebuji koupit novou baterku na R1200ADV rok 2012.
Řeší se tady že by baterka měla mít 14 Ah, vytáhl jsem baterku co tam mám od nova a je tam psáno 12Ah. Tak teď jakou mám koupit?
Odyssey nemusíš přes zimu dávat na udržovací nabíječku.Nastartuje i když má pod 12Volt.O tom se může jiné aku jenom zdát.Mám jí a maximální spokojenost.