David_BO napsal:
udelal jsem pro Maliho jeste variantu se zmensenym motorem. I kdyz to podle reakci tady nevypada, ze by si to nekdo poridil s napisem 1150, me se to libi - pokud se pro to rozhodnou ve foru z 1200, tak si to snad poridim i s jinou kubaturou nez jakou sedlam :-)
A co kdyby ta silueta motoru byla na zádech? V tom případě bych taky objednal..
kačeR1100GS
Lu_cas napsal:
A co kdyby ta silueta motoru byla na zádech? V tom případě bych taky objednal..
Ja nevim, ten napis vepredu samotny se mi zda jako vykrik do prazdna... me by se to libilo jako celek vepredu, anebo celek na zadech, ale to by bylo vepredu bud prazdny, nebo bychom tam museli vymyslet neco jinyho a to uz by bylo zase prekombinovany. Nechci aby to vyznelo jako samochvala, ale me se porad nejvic libi ten navrh co jsem sem prasknul 08.06.2009 10:21. Muze se jeste napis posunout nad motor, a ohledne velikosti vseho si myslim, ze to by meli odhadnout v te tiskarne kde se to bude delat. Aspon tam kde jsem doposud nechaval delat reklamni predmety do firmy mi vzdycky poradili jak to ma byt velke, aby to bylo videt kdyz si to na sebe nekdo oblikne atd...
Pro ostatni:
JaraGS napsal:
no chytí se asi víc lidí až bude nějaká finální podoba
Rybiz napsal:
To je fakt, ale neshodneme se nikdy asi všichni...
bystricke napsal:
jak budu znát konečný vzhled a cenu,tak bych do toho taky shell
je tady nekolik navrhu od toliho, nejake varianty ode me, tak sem treba dejte nejaky svuj navrh, nebo si vyberte nektery z existujicich a reknete ze se vam libi ten a ten a oznacime ho za "finalni" jinak se nikam nedostanem. My sami si prece urcujeme, jak to ma vypadat. Pro me by klidne finalni mohl byt ten muj (zase samochvala - fuj *pissed*), protoze si myslim, ze kdyz uz BMW 1100/1150 GS mikinu, tak at to krici z dalky, a at je kazdymu hned jasny, ze boxer je boxer a my jsme hrdi ze ho mame (ten boxer, aby v tom nikdo nehledal dvojsmysly ).
Premyslel jsem jeste nad jinymi variantami, ale zadna se mi nelibi tak jako ten motor s napisem vepredu - napadly me jeste jiny veci typicky treba pro 1150 GS, jako treba dat dopredu pod napis ty zamraceny predni svetla - to taky zadna jina motorka nema, ale neprijde mi to tak jednoznacne urcujici jako boxer motor - navic je to nepouzitelne pro kolegy s 1100, kteri maji svetlo z Avie .
Kurnik šuplik... ty světla zamračený.... no jo ale je pravda že by to nebylo fér vůči hrdým jedenáctkařům. nicméně mně jako jedenáctapůlkaři se ten nápad se světly zatraceně líbí..
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
mě nejvíc oslovuje návrh Toliho..2.6. - 11:43
možná ještě na rukávu vrtulka a nemá to chybu ..a bral bych triko s krátkým a mikinu s kapucí - vše XXL
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Tohlel vypada výýborně... Líp než jsem si představoval... asi u mě vede varianta se světly... naprostý luxus....
David_BO znaky dobrý,mikina taky,kapuca taky ale místo motorky bych tam dal siluetu motoru.VO TOM TO PŘECE JE.A bylo by to umiverzální pro 11,1150 i 12.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Jasně právě proto říkám že by to nebylo fér vůči jedenáctkám. proto motor. jen mě zajímalo jak by to vypadalo... a musím říct že se mi to líbí hodně... ale pro dobro většiny jsem pro siluetu motoru.