Zkušenost s Trax kuframa nemám, ale jak jsem skoumal různě kde po netu fotky, nelíbí se mi zpracování. Za tu cenu by mohly být řemeslně kvalitněji zpracované.
A jak jsem tak hledal, našel jsem slušnou napodobeninu traxů: http://www.kufrya...index.html
Teď řeším dilena, zda Begr nebo "Pásovec". Nemá někdo zkušenosti s těmato kuframa? Docela se mi líbí, ale trochu mě děsí to nýtované dno. Ani ne tak u bočáků ale u topu. Ikdyž mám vymyšlený zlepšovák na uchycení, takže by to teoreticky nevadilo ani tam.
Mimochodem se mi uchycení pukama nelíbí. Je sice asi nejjistější, ale uchycení po vzoru Trax je pohodlnější. Tak jsem zapřemýšlel a zapracoval a už mám v počítači vymyšlený podobný systém. Po novém roce vyrobím první prototyp a ukáže se.
Upravil HonzaGS dne 28.12.2010 21:43
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal:
...dilema zda Begr nebo "Pásovec"...
Co mě se týká, tak mám kufry Begr od Bystrického a neměnil bych je ani náhodou. Válel jsem se s nimi na betonu, na asfaltu i na pískové cestě. Jednou se jim do cesty připletl jakýsi patník a nedopadlo to s ním dobře... A kufry drží jako Luteránská víra a při plaváku v nich není ani kapička vody...
Za mě Bystrický vede na celé čáře...
... a k Traxům: Na jaře jsem mluvil s jedním chlapíkem, který prý jezdí opravdu dálky (po silnicích) Itálie, Sicílie, Korsika, severské země atd. a Traxy si pochvaloval... Měl je nasazené na origo rámech a nevypadalo to zase až tak špatně... na první pohled...
(...už asi měsíc mi nejdou vkládat fotky, jinak bych tam dal ukázku topcase a detail úchytů na origo ADV rámu. Pokud by někdo měl zájem, pošlu e-mailem...)
A teď babo raď...
Upravil radosek dne 29.12.2010 03:04
honzaGS:na první pohled hezký kufr,to se musí nechat,nýty zespodutaky dobrývyroben z 1,5,podle fotek kde vidím ohyby,je to vyrobeno z měkkého AL,plastový panty,cena mi vychází 5280,-samá positiva
se budu muset nad sebou hluboce zamysletproč já za 5000 kufr svařuji*pissed*a dělám ho z 2-jky plechuasi budu muset zvednout cenu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystřa: možná si ležím na vedení...to co jsi napsal jsi myslel opravdu jako pozitiva? Nebo to měla být ironie? :-)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Tedy lidi, nakonec jsem si je objednal. To, že je má Jarda Šímana F800 GS, 25 000 s nima najel v Rusku a ca. 8 000 teď v Jižní Americe mne přesvědčilo, že tak špatný asi nebudou.
Tom
Ahoj Tome, mam sadu Trax asi rok a jsem naprosto spokojenej. Ani do nich nekapne ani pri sprchovani vapkou, zamky fungujou a nezasekavaj se, prezili nekolik padu a oprava kladivem na nich neni ani poznat. S topem jezdim skoro non stop a parada. Jen mi trochu zplesnivela vnitrni taska po tom, co se mi do ni vylilo ve francii to jejich maxi 2kg baleni fromage, ktere jsem spatne zavrel...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.