Zítra má Autec prý zavřeno, od pondělí by mělo být již zase vše normálně otevřeno a snad již pod novým majitelem.
Moje osobní zkušenost - lidé od prodeje motorek jsou naprosto OK a vžycky si s nimirád pokecám a vždycky mi vyšli vstříc. Se servisem je to ale výrazně horší, D.Horský se sice snaží, ale nemůže uhlídat všechno. Takže na garančky už jezdim několik let ke Žlábkovi, ale s poslednim GSA1200 na svolávačku jsem musel teď do Autecu a totálně to podělali, při výměně té brzdové trubky museli sundat nádrž a někde mi rozpojili elektriku k přídavnejm světlům, takže nejde ani jedno, tak to bude muset znovu dolu a najít kde soudruzi z NDR udělali chybu, dělat to bude Žlábek, oni už na to ani nesáhnou. Když jsem je na to upozornil tak takovej ten vychrtlej a nafoukanej mechanik se jen pousmál a řekl, že co chci, když jsem si nekoupil originál BMW světla...celý to na mně dělalo dojem, že to udělali naschvál....chtěl jsem mu obtisknout botu do obličeje, ale nestojí mi zato, doufám, že tohodle typa se zbavěj jako prvního....
GS 1200 R Adventure
To Jacob:nedoprošuj se a napiš mě pm objednám tě jako už více klukům zde v Bmw DE1,5hod z Prahy krásnej výlet s kafíčkem,prohlídneš si novinky mamině nakoupíš v kaufcentru a budeš mít pěkný den
Hoši,já v Autecu dělal 3 roky a řeknu vám,že až na pár dobrejch duší je to banda arogantních zoufalců.I když se tam s většinou lidí znám tak,když něco potřebuju nebo tak,tak jsou tam lidi co mi pomůžou (např.Dušan Horský) a ten zbytek je jen banda arogantních kravatáků co si myslí,že sežrali svět!
libovka - souhlasím, já jsem AuTec stavěl a v podstatě se tam s někým, kromě jednatele pana Čepičky, domluvit nebylo možný. A to v podstatě ani na tom, když přijela avie pro kontejner, aby dali auto na stranu
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Hicks napsal:
panove myslim, ze to s tou kritikou trochu prehanite... integrace servisu, rozumne velkeho showroomu a bmw shopu s ochotnou a rychlou obsluhou mne osobne vyhovovala...
zajimavy je, ze nejhlasitejsi tu jsou ty co asi v Autecu mockrat nebyli...
A víš proč to sem píšou lidi,co tam mockrat nebyli? Protože si to chování jednou zažili a než aby tam lezli znovu,tak udělaj kšeft někomu jinýmu...
Já tam osobně byl taky jen jednou (díky bohu) a to co jsem si tam zažil,bych nepřál nikomu. Zdálo se mi,že to tam spíš chlapečci vedli tak,že pokud nám tu nechá statisíce,tak mu vlezem do prdele... pokud ne,má smůlu a i chováním naznačovali jdi si jinam. Možná si někde i zapisujou čísla klientů,co jím tam udělali vyrvál,protože pak už se tam dovolat nebylo možný. Známej uvažoval o funglovce,jooo jak mu ochotně psali na mail (mě po roce a půl odpověď ještě nepřišla),nebo vyjádření technika o tom,že za 20min (z toho 5min jezdil kolem Autecu na motorce) rozdělal malé Fko? (nádrž,vejfuk,sani,karbce,přírubu),taky blbost,na motorku nebylo šáhnuto,když jsem chtěl vysvětlení,tak řekl,že mu to je jedno,že s tím nechce mít nic společnýho a utekl a hned po něm utekl ten vedoucí... Todle se mi nezdá jako dobré chování k zákazníkovi!!!
Plno lidí uznává BMW,ale zastoupení BMW u nás neuznávalo je... Každej nemá čas,peníze,nervy lítat s motorkou 200km sem a tam,někde celej den prosedět... Vždyť jen kolik lidí z lásky k BMW je servisujou pro přátele,známosti v garážích,maj to jako koníček a vydělaj si s tím nějakou korunu...
Konečně snad bude všemu konec a zákazník se dočká důstojného chování a větší servisní/dealerské sítě.
Souhlasim jen dovolat se tam byl nadlidsky ukol.Ceny jsou stejny kdekoli v EU,jen ceny obleceni jsou treba v nemecku vyssi.Jsem zvedavy kam pro nej.Ale pokud jde o dily je to jasny do nemec to zase tak daleko nemam.
700 GS, 1100 GS
mysaccek napsal:
Souhlasim jen dovolat se tam byl nadlidsky ukol.Ceny jsou stejny kdekoli v EU,jen ceny obleceni jsou treba v nemecku vyssi.Jsem zvedavy kam pro nej.Ale pokud jde o dily je to jasny do nemec to zase tak daleko nemam.
Tak to s tebou plne souhlasim, ac jsem tam osobne nebyl, volal jsem, abych zjistil cenu nahradniho dilu, ci doplnku, ale asi tyden volani - a to jsem volal kazdych pet minut treba hodinu!!! jsem to vzdal. Takze ani nevim, jak by se mnou jedlnali po telefonu. Ale to, ze nezvednou blbej telefon, tak to uz o necem vypovida.
Tak to jsem měl štěstí - pár dní ( dva ) před zavřením jsem si tam ještě koupil helmu.
Jinak jsem byl pouze v kontaktu se sl. Ulrichovou a vždy
Třeba to bude teď lepší. Ono nové koště vždycky dobře mete.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
no, uz to tady bylo psano - jakmile nekteri z personalu Autecu zjistili, ze zakaznik nechce rozhazovat dolary bez rozmyslu, jejich zajem docela opadl.
A taky jsem si vsiml, ze kdyz zakaznik nemluvil zrovna prazskym prizvukem tak jejich chovani bylo taky uplne jine - proste jakoby tam byli jen pro elitu
sorac hicks, ale je to postreh vetsiho poctu lidi, asi to neni jen tak JPP...
Musím se zastat, že mě vyšli vždycy taky vstříc. Celkem pohoda, Horský je v pohodě a vždycky sem se dohodl ..... i když je pravda, že možná mám už ten pražský přízvuk ......
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
T-Diesel napsal:
no, uz to tady bylo psano - jakmile nekteri z personalu Autecu zjistili, ze zakaznik nechce rozhazovat dolary bez rozmyslu, jejich zajem docela opadl.
A taky jsem si vsiml, ze kdyz zakaznik nemluvil zrovna prazskym prizvukem tak jejich chovani bylo taky uplne jine - proste jakoby tam byli jen pro elitu
sorac hicks, ale je to postreh vetsiho poctu lidi, asi to neni jen tak JPP...
ježiš tohle moravský fňukání, podívej já tam zevloval několikrát kvůli oblečení, ve finále jsem tam nechal 300 za klíčenku a nikdy jsem nezaznamenal že bych se tam někomu nelíbil, že si mě nikdo nevšímá když nechci mi spíš vyhovuje
a co se týká motorky, byl jsem tam na servisu, s 10 let starou 11, oblečen jak kdybych utek z LDA a prostě nebyl problém, pan Horský super, super, super
jinak samozřejmě chápu vaše špatný zkušenosti, ale mluvit přitom o pražským přízvuku ...
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
DedekEV napsal:
udělali vyrvál,protože pak už se tam dovolat nebylo možný. Známej uvažoval o funglovce,jooo jak mu ochotně psali na mail (mě po roce a půl odpověď ještě nepřišla),nebo vyjádření technika o tom,že za 20min (z toho 5min jezdil kolem Autecu na motorce) rozdělal malé Fko? (nádrž,vejfuk,sani,karbce,přírubu),taky blbost,na motorku nebylo šáhnuto,když jsem chtěl vysvětlení,tak řekl,že mu to je jedno,že s tím nechce mít nic společnýho a utekl a hned po něm utek
to vypada na hotovou inkvizici...
ne vazne... pokud mas pocit, ze o tebe nebylo adekvatne postarano, asi to neni uplne ok a ani ja ti to nepreju.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
1) Osobně znám dva lidi, kterým tam nabourali vozidlo (jednou auto, jednou motorku). V obou případech se snažili nehodu před zákazníkem utajit. O dalších podobných případech vím z doslechu.
2) Když tam člověk už dvacátou minutou přešlapuje u stolu a čeká, až se ho někdo ujme, většinou mu nenabídnou ani vodu, o kávě nemluvě.
3) Když si u nich koupíte motorku a chcete se svézt na jiné, musíte zaplatit.
4) Nepořádají vůbec žádné akce pro zákazníky (teď mluvím o motorkách), kromě obskurních jarních a podzimních vyjižděk. Žádné demo jízdy, off-road workshopy, prostě nic.
5) H-D tu prodá div ne dvakrát víc motorek než BMW, to říká hodně. Vždycky, když zavítám do H-D, mám neodolatelné nutkání si tam koupit motorku jen kvůli tomu jejich přístupu.
Pak jsou tu takové věci, jako že se personál neumí chovat, český manuál ke GS je plný gramatických chyb, dovolat se Horskému je prakticky nemožné (Ok, má toho hodně, v tom případě je to chyba vedení), že jednu poruchu opravujou nadesetkrát...
Na druhou stranu uznávám, že Dušan Horský rozumí své práci a umí vyjít vstříc i v případech, kdy by nemusel. A stejně jako všichni ostatní jsem se rád chodil pokochat ke slečně Ulrichové Jenže to je na importéra a hlavního prodejce prémiových motorek zatraceně málo. Musím říct, že za sebe jim ten krach ze srdce přeji.
To je přesně ono, p.Horský dělal i u mě, co mohl, ale prostě je na to asi sám, nestíhá, už mi ho bylo pak líto pořád nahánět, co že to je s mou moto, když už 3 měsíce je na servisu a pořád nic....
Jádro problému asi je, že se nebavíme o normálním servisu, ale o importerovi, který má vliv na celý trh v ČR s motorkami BMW. Oni by měli vytvářet image, propagovat, mít nejlepší servis, nebo alespoň jeden z nej...no nic, melu tu dokola o tom samým.
Každopádně nevíte někdo, jaké to bude mít pokračování? tedy něco méně mlhavého, než že se snad nějak v pondělí opět otevře? Třeba kdo se toho ujal, za jakých podmínek a tak? motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
To je přesně ono, p.Horský dělal i u mě, co mohl, ale prostě je na to asi sám, nestíhá, už mi ho bylo pak líto pořád nahánět, co že to je s mou moto, když už 3 měsíce je na servisu a pořád nic....
Každopádně nevíte někdo, jaké to bude mít pokračování? tedy něco méně mlhavého, než že se snad nějak v pondělí opět otevře? Třeba kdo se toho ujal, za jakých podmínek a tak?
Ono je to o tom,že Dušan Horský ty motorky zná a je pro ně zapálenej.S přístupem vedení je všechna zodpovědnost na jeho bedrech,protože se snaží vyjít vstříc co nejvíce lidem a pak se v tom sám topí.
Jinak co se týče nového majitele,tak co vím já,tak by to měli vzít přímo němci.
DedekEV napsal:
udělali vyrvál,protože pak už se tam dovolat nebylo možný. Známej uvažoval o funglovce,jooo jak mu ochotně psali na mail (mě po roce a půl odpověď ještě nepřišla),nebo vyjádření technika o tom,že za 20min (z toho 5min jezdil kolem Autecu na motorce) rozdělal malé Fko? (nádrž,vejfuk,sani,karbce,přírubu),taky blbost,na motorku nebylo šáhnuto,když jsem chtěl vysvětlení,tak řekl,že mu to je jedno,že s tím nechce mít nic společnýho a utekl a hned po něm utek
to vypada na hotovou inkvizici...
ne vazne... pokud mas pocit, ze o tebe nebylo adekvatne postarano, asi to neni uplne ok a ani ja ti to nepreju.
jo v pohodě,vše špatné je k ničemu dobré...
hlavně,že byly vyslyšeny má slova při odchodu - až krachne AuTec,tak mě uvidíte zase na BMW... rok a půl a je to tady
DedekEV napsal:
[quote]Hicks napsal:
jo v pohodě,vše špatné je k ničemu dobré...
hlavně,že byly vyslyšeny má slova při odchodu - až krachne AuTec,tak mě uvidíte zase na BMW... rok a půl a je to tady
prej a bude ti prano...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MotoPaja napsal:
ježiš tohle moravský fňukání, podívej já tam zevloval několikrát kvůli oblečení, ve finále jsem tam nechal 300 za klíčenku a nikdy jsem nezaznamenal že bych se tam někomu nelíbil, že si mě nikdo nevšímá když nechci mi spíš vyhovuje
a co se týká motorky, byl jsem tam na servisu, s 10 let starou 11, oblečen jak kdybych utek z LDA a prostě nebyl problém, pan Horský super, super, super
jinak samozřejmě chápu vaše špatný zkušenosti, ale mluvit přitom o pražským přízvuku ...
no sorry, ja sem jen napsal svoje zkusenosti
dovolat se na objednani ND je taky na cely den a z nedavne osobne navstevy jejich salonu jsem spatny jeste tedka.
Mozna sem jen trefil na spatne lidi kteri se rano blbe vyspali ale toto by si nemeli dovolovat.
Dotycneho horskeho nepomlouvam - prace byla asi odvedena tak nejak normalne, kritizuju pristup tamejsiho personalu.