Ja mam na autě zimaky takze s nim mozu jet enom 1.11.- 31.3. takze dyz bude hnusně tak budu lapet doma naprdeli a pit kafezrumem.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ja mam na autě zimaky takze s nim mozu jet enom 1.11.- 31.3. takze dyz bude hnusně tak budu lapet doma naprdeli a pit kafezrumem.
To se Bohůšů pleteš. Na zimácích můžeš i v létě. Naopak nee :-) Takže si můžeš dát kafesrumem i na Radarce a na zimácích A třebas bude zrovna sněžit.
Upravil Medik dne 21.09.2022 13:49
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mahomaho napsal:
Taky přijedu obytňákem když už ho mám, jen nevím jestli se tam dostanu.
A nikdo mě ledničkou přece neurazí, protože je to náhodou docela vtipné a mě to pobavilo.
Doufám, že tam budeš mít dost místa, hodil bych si k tobě Bobše. Nějak mu nesvědčí deštivé počasí, občas nechce startovat :-)
Leda bych vzal přívěs. V garáži bude mejdlo. Diskokoule, drinky a tak...
Upravil mahomaho dne 22.09.2022 23:06
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Leda bych vzal přívěs. V garáži bude mejdlo. Diskokoule, drinky a tak...
To by Ruda neměl radost z nekalé konkurence. Leda by ti tam chybělo pivo :-)
Upravil Medik dne 23.09.2022 07:16
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
????????????????.. To uz i tady se najdou tyhle zbytecny zvasty? Logicky pokud ridim obytnak abych mel kde spat, tak nedokazu ridit zaroven motorku.. A dodatek.. neni ani bilej a ani zkurvenej… Na fotce vidis “bilou zkurvenou krabici”… prosim, dovol mi to….
Nic si z toho nedělej, někteří jsou zde mdlého rozumu a podle toho reagují ....holt zelená guma, nenaděláš nic...
Karavanům zdar, za chvíli sedám do toho svého a jedeme na endura (bezmotorová) do bikeparku
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Byl jsem na rybách a pár dní jsem tady nebyl. Sniperova chatka předána Skaličákovi. Myslím, že tam ještě dvě místa má?
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
????????????????.. To uz i tady se najdou tyhle zbytecny zvasty? Logicky pokud ridim obytnak abych mel kde spat, tak nedokazu ridit zaroven motorku.. A dodatek.. neni ani bilej a ani zkurvenej… Na fotce vidis “bilou zkurvenou krabici”… prosim, dovol mi to….
Nic si z toho nedělej, někteří jsou zde mdlého rozumu a podle toho reagují ....holt zelená guma, nenaděláš nic...
Karavanům zdar, za chvíli sedám do toho svého a jedeme na endura (bezmotorová) do bikeparku
Tady není karavan fórum ty intelektuále.
Ještě před deseti lety by bylo naprosto nemyslitelný, aby kdokoliv přijel na sraz bmwgs fóra v obytňáku nebo autem a dneska, abych se styděl přijet na motorce a ještě mě bude bandička pozérů pranýřovat, že jsem se proti tomu ozval...
Tak až zase budete mít plnou držku keců o tom, jak se svět v pr.del obrací, tak si uvědomte, že jste součástí toho v pr.del obracení a držte radsi hubu nadávat na něco, co sám dělám je ubohý... i přes, pro tebe, neodolatelnou příležitost zamachrovat
Upravil Mr GS dne 25.09.2022 19:27
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tady není karavan fórum ty intelektuále.
Ještě před deseti lety by bylo naprosto nemyslitelný, aby kdokoliv přijel na sraz bmwgs fóra v obytňáku nebo autem a dneska, abych se styděl přijet na motorce a ještě mě bude bandička pozérů pranýřovat, že jsem se proti tomu ozval...
Tak až zase budete mít plnou držku keců o tom, jak se svět v pr.del obrací, tak si uvědomte, že jste součástí toho v pr.del obracení a držte radsi hubu nadávat na něco, co sám dělám je ubohý... i přes, pro tebe, neodolatelnou příležitost zamachrovat
Kulantneji nbych to nenapsal. A jestli me pamet neklame, tak byly srazy i v pozdejsich mesicich a nikdo tam s karavanem nejezdil. Holt jina doba.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tak se nám to pomalu blíží a dost se na Vás těším. Pokud jste se nenapsali do ankety a budete chtít jídlo (klobásů bude dost a pár porcí taky), tak možná neuspokojím všechny (myšleno v jídle ).
Upravil joe dne 03.10.2022 18:36
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak jestli bude zájem, tady je "nástřel" sobotní projížďky po okolí řek Oslavy, Jihlavy a Rokytné. Zahrnul jsem tam z nostalgie i návštěvu původní "Radarky", ze které je nyní takové "letecké muzeum". Trasu jsem záměrně neproložil nějakými šotolinovými nebo lesními úseky, jelikož v tu dobu budou hony a nerad bych se dohadoval s myslivci https://mapy.cz/t...6&z=12
Upravil Tonda dne 20.10.2022 19:12
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...