Díky za radu. Mě bude bohatě stačit, když nebudu muset každých 20km vyklepávat ruce, abych vůbec mohl v jízdě pokračovat ????. Mimochodem.. v*brace jsou s krátkým měkkým ????
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil
Geckar napsal:
Díky za radu. Mě bude bohatě stačit, když nebudu muset každých 20km vyklepávat ruce, abych vůbec mohl v jízdě pokračovat ????. Mimochodem.. v*brace jsou s krátkým měkkým ????
To si nepochopil, Bohumil je standardně dlouhej a tvrdej
Jinak pokud tě brní prsty, tak si skoč na vyšetření karpálů. Je to nepříjemný, výsledek tě možná nepotěší, ale budeš hned vědět, jak na tom jsi.
Pak operace a už tě bude brnět jenom malíček a to se dá snést.
Dokud máš karpály v pohodě, můžeš jezdit na sbíječce a furt je to v pohodě. Pokud tě brní prsty, tak na motorce to začíná a pak se to stupňuje i bez ní. Včasná operace řeší spoustu potíží.
Mám to za sebou a pohoda.
Řešení z puku dobrý
Slovy klasiků: Jak primitívním! Ale jak účinné.
V jednoduchosti je krása.
Ale to brnění rukou by fakt mohly bejt karpály.
Upravil Medik dne 29.01.2024 13:22
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na minulém hrkadle mě ruce brněly taky, ale vzhledem k sametovému chodu motoru to bylo ve směru od krční páteře (stejně jako tomu je v mém případě na kole). Tady na tom GS gauči cítím, že je to naopak z 99% od řidítek a s karpálama to s největší pravděpodobností nesouvisí. Jak jsem psal výše, doladím ještě závažíčka (jak mi tu někdo zřejmě dobře radil) a doplním sem následně výsledek.
Kdo nikdy nestrčil prst do "medvědího hovna", ten jako by nežil