TomasTT napsal(a):
Hlavní problém těch heftů je větší průměr - při ježdění offroad z toho mnohem víc bolí prsty. Někdo s větší rukou asi nebude mít problémy ale proti originálům to je horší.
Tak s tímto problémem jsou na tom Oxfordy z aftermarketových vyhřívyných rukojetí nejlíp. Největší průměr co jsem viděl byly snad Saita
Neresil jste nekdo opravu originalu na Dakaru? Po lonske koupi mi leva strana hrala tak o 50% mene nez prava. Pak jsem sebou flaknul o asfalt, prave na levou stranu a od te doby leva nejde vubec. Dnes jsem levy grip rozdelal a nic tam nevykoukal. Draty jsou vedeny riditky primo pod grip, tak toho moc nevymyslim. Mel jste to nenkdy nekdo cele rozdelane. Co tam mohlo odejit. Vinuti primo v gripu nebo privod? Jak nejlepe odzkousim kde to muze byt prosvyhnuty? Nez to cely rozdelam, ptam se tady, jestli jste to uz nekdo neresil.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Typuju že z 95% to bude vinutí přímo v gripu... Já je mám z motorky vyndané, protože mám duralový řídítka, tak kdybys chtěl, mohli bychom se domluvit a prodal bych ti je... Ovšem nevím, jestli fungují, to bys musel zkusit, protože takhle už jsem to dostal od původního majitele...
xhackerm napsal(a):
Typuju že z 95% to bude vinutí přímo v gripu... Já je mám z motorky vyndané, protože mám duralový řídítka, tak kdybys chtěl, mohli bychom se domluvit a prodal bych ti je... Ovšem nevím, jestli fungují, to bys musel zkusit, protože takhle už jsem to dostal od původního majitele...
No , mysilm prave to same. Co jinyho by to mohlo byt, kdyz nejde jen jedna strana. Myslis samotny gripy. Hod me do PM cenu a myslim, ze se nejak dohodneme.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
to budeš mít někde přerušený. Sundal si ten grip nebo ne? Já to dělám každej rok přotože ty dráty prostě přervu. Jednoduše ten grip na začátku vohrn. Vůbec se toho neboj. Pokud to tam bude dobrý tak jednoduše přestřihni přívod k tomu gripu a zmeř to. Mělo by to mít okolo 10ohmu nebo tak.
Jinak já mam duralový magury a to vyhřejváni mi tam de
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com