No podava si me opravdu slusne. Jeste komunikuji s AuTec, kam jesme jim preposlal desitky fotek at mi reknou jestli muzou napsat nejake chvaleni ohledne meho svetlometu, a jestli ne, tak se uvidime bud nekde v balzinci, nebo az po sezone, nez to oblitam. Urednik je proste paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
milanosor>> klid, pošli mi na mejl fotku toho předního světla aby byla vidět homologační značka. Teď jsem v Iráku v pátek se vracím a v pondělí se po cestě z práce stavím v Autecu a zkusím z nich vytáhnout ten papír. Když bude problém (což přepokládám protože to tvoje světlo je pro UK) nezbyde něž pořídit fota od světel z jiné 1150 adv udělat totéž.
všem>> pokud nekdo máte možnost pomoct a poslat fotku od správného světla pošlete mi je at tam nemusím jezdit 2x
milanosor>> pud to pujde s tvým originálem nebo s pujčeným v druhém případě sdělíš úřadovi sladkou novinku, že světlo jsi vyměnil a doložíš fotkou.Může si akroát vy.... voko. Pokud bude prudit dál prostě si to světlo pujčíš. Mám 1200 tak ti s fyzickou výpujčkou nepomůžu.
Ber to jako sport on chce vyjebat s tebou tak ty s k úřadovi chovej stejně. Maximálně tě donutí povolit 4 šrouby a provést výměnu. Kontrola čehokoli na STK stojí 100Kč na vlastní žádost pokud by mu fotka nestačila. Může tě srát ale nevyhraje. (jinak pujčování dílů z jiných vozů na dovoz je běžná praxe u aut tak proč ne u moto)
To Vláda GSA:štastnou cestu z dálek posílám ti na mail foto světel z obou adventure 1150,snad nad tím úředníkem v Bruntále vyhrajeme
To Milanosor:hlavu vzhůru snad to klapne
Kluci, jeste ze vas tu mam ohledne te podpory. Uz se na tom pracuje stejnym zpusobem jako popisuje Vlada-gsa, takze zitra uvidime co preposle technik z Autecu.Prislibil se kouknout do homologaci a ted uz jen verim, ze nejaky papir stvori a urednik at si s tim klidne vytre rit. Je tam ted to svetlo zpravne " nase Evropske" a jestli tam bude dal nebo ne, to uz snad zalezi na me zodpovednosti.....
Drzte pesti
Upravil milanosor dne 17.06.2009 14:05
Tak chlapi, papir jako takovy teda budu mit.Asi ne tento tyden,ale snad pristi tyden bude doma. Mel by to byt primo najaky schvalovaci formular od technika Autec BMW. Samoze to neni zadarmo, ale bude to tak za stejnou cenu,kterou bych byl ochotny strcit tomu blbcovi na inspektoratu. A jestli i tohle bude zpochybnovat, tak pak uz nevim. Nejhorsi na tom jsou fakt ty nervy,neustale obvolavanni nekoho a cas nad tim vsim ztraveny
Je mě tě líto a docela to nechápu. Mimochodem dneska jsme tady měli auto a mělo zapsaný v techničáku, že to je manualní řazení. V poznámkách bylo automatická převodovka a pak ještě pár chyb, které tutově zavinil uředník na uřadě. A víš kde byl vydaný techničák??? V Bruntále. Tak asi ani tam nejsou svatouškové. Měli by si nejdřív zamést před svým prahem.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
milanosor : Alláh s Tebou teda za tu trpělivost, já bych si tam už asi přived rodinu a rozdělal oheň ...
ale úředníci na DI jsou fakt paka, mám několik motorek a to jsou originály, 2 Jawy Panelky a jedna je podle nich Jawa 250/559-04 a druhá Jawa-Čz 250
do jedný 250 jsem dal motor 350, myslíte že to paní dala jako poznámku do ORV? Jsem pořád čekal jak se po mě sveze policajt, že mám typ 559 a motor typ 354. No ale za 3 roky mě nestavěli ani jednou
Přihlášení BMW - muselo se do databáze Dekry, protože oni mají v databázy sice stejnej typ, ale jinej rok výroby A stejně do TP nezapsali ani povolený jiný rozměry kol a pneu z původního TP (BMW croosover či jak se to nazývá ), ani ABS, takže se tam s tím muselo znova
fakt jsou schopný bez chyb dělat jen přepisy v rámci okresu a nejlepší je, že na to tam člověk stejně čeká celej den, někdy i 2
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Tak chlapi, slavnostne oznamuji Hrosik ma SPZ. Jak se me ulevilo. Konecne po tech vecnych tahanicich je to doma. Diky moc vsem za rady a podporu. Kolegovi "Crazywhy "ze Sumperku za pujceni svetla, panu z homologaci v Autec za rychle vyrizeni a proste vsem. Doufam, ze me ted nekdo nesestreli na krizovatce at to nedopadne jako s moji chudninkou SV A jen pro shrnuti. V Cesku me to vse tedy vyslo na 1000kc STK, 1200kc Autec ( schvalovani svetla ), 2000kc inspektorat,spousta nervu, 2 kg vahy...... Jiste uz bych tuhle anabazi opakovat nechtel. A kdyby mi nekdo chtel rict, kdyz si to chces tahat sam, tak to mas! Ano mel by pravdu. Ale duvod nebyl ani tak v tom ze chci Bmw z Anglie. Spise jsem potrebovat vlozit usetrene finance nekam jinam, kdyz ukrutne padl kurz meny a takhle to vse dopadlo. Takze pro me jednoznacne, moto z Anglie uz nikdy vice a kdyz, neprihlasovat na Bruntalsku!!!!
Upravil milanosor dne 23.06.2009 18:18
Jestli povarim padaky a nebude moc zabahneno, tak se snad uvidime o vikendu v Mohelnici Takze kdyz zahlednete jedno Policejni GS, taki jsme to ja
Upravil milanosor dne 23.06.2009 18:20
no ja az pri prepisu auta zjisti ze urenik pred 9 lety po dovozu auta napsal emisni tridu EI misto EII.. tak me to stalo par tisic navic... u stareho auta to nasere... urednik me rekl ze si to muzu vybehat, ale ze nakonec usetrim max 500 pokud to teda ma fakt euro II .. no to ze v TP neni ani airbag zapsany to uz me ani neprekvapilo... na to me urednik u nas rekl ze to je asi po havarce a proto to tam neni.. to me stacilo od teto chvile jsem se s nim nebavil... clovek se snazi byt slusny at nedela zbytecne problemy a ma to hotovoe..ale nekdy se oplati na drzeho urednika huknout kdyz to prehani.. na jednoho tu to jinak nejde..pak sklapne a je pouzitelny ale delat z lidi debila toje na me trosku moc... kor kdyz si ho platim z dani...