Nene, sud měl na motorce 3X já byl jen člen doprovodu...určitě bych nedojel...
Hoši neměli by jste dát na pověry a bajky...nejíme lidi, myjeme se, bydlíme v domech a pivo se dá pít. Myslím že Mustang se dá opravdu nazvat dobrým pivem.
Dejte si někdy adrenalin a navštivte Ostravu, budete příjemně překvapeni.
Waltr napsal:
Nene, sud měl na motorce 3X já byl jen člen doprovodu...určitě bych nedojel...
Hoši neměli by jste dát na pověry a bajky...nejíme lidi, myjeme se, bydlíme v domech a pivo se dá pít. Myslím že Mustang se dá opravdu nazvat dobrým pivem.
Dejte si někdy adrenalin a navštivte Ostravu, budete příjemně překvapeni.
Tak léta žiju v bludu. Nějak jsem si zafixoval, že si ten soudek dovlekl na GSu ty. A on 3X.
Nicméně to nic nemění na tom, že se vychroupnul a vůbec to nebylo špatné pivo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hobr napsal:
To byly tenkrát časy! Ostravar se vypil jak nic! Jezdilo se malotraktorem, na jinou Radarku Toli přivezl "zlou věc", dalo by se vyprávět...
bessen napsal:
Zdar,přemýšlel jsem,že se přijedu podívat,ale protože bych byl"geront v ledničce" i když stále spávám ve stanu tak nebudu dráždit.
Tak si to užijte
Zdraví Vás
Geront v ledničce kterýho nepotřebují vidět mladí.....
Nám starým to nevadí. Přijeď
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
bessen napsal:
Zdar,přemýšlel jsem,že se přijedu podívat,ale protože bych byl"geront v ledničce" i když stále spávám ve stanu tak nebudu dráždit.
Tak si to užijte
Zdraví Vás
Geront v ledničce kterýho nepotřebují vidět mladí.....
Nám starým to nevadí. Přijeď
Nech ho... přece mu nechceš sebrat právo na to, se sebestředně urazit. Já mluvil o sobě, ale on to vztáhnul na sebe, tak to asi potřebuje
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zatím neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde.
Motorku mám rozházenou po garáži.
Dnes nové náplně a filtry, zítra přijde nová baterka, pak si vezmu do parády nádrž a do víkendu to chci poskládat. Když se dílo podaří, nebude pršet a nebudu nachcípanej,tak to vypadá celkem nadějně.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
hobr napsal:
To byly tenkrát časy! Ostravar se vypil jak nic! Jezdilo se malotraktorem, na jinou Radarku Toli přivezl "zlou věc", dalo by se vyprávět...
Tu si pamatuju
2014 byl dobrý rok. YouTube Video
Je to jsem si zrovna pořídil :-)
Upravil Waltr dne 15.04.2023 18:25
hobr napsal:
Tu si pamatuju
2014 byl dobrý rok. YouTube Video
Je to jsem si zrovna pořídil :-)
Kdo ví, kde tenhle peklostroj skončil
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ahoj Rudo, Petře a ostatní.
Já bych se s dovolením tedy také stavil.
Stan mám, škopek taky, opeču si vlastní buřtík,
dovezu i trochu těch našich 7 hvězdiček a pokud bude pěkná obsluha, tak by to nemělo mít chybu.
Jen se bojím té poslední věci, aby moc nezacloumala mým majestátem
Těším se na vás
Nikolas
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
První krok splněn - mám volno. Bobeš je připravený, nasadím kufry, bafnu spacák a krýgl a v sobotu by to mělo vyjít. Déšť neřeším, po loňské třítýdenní koupačce mě jeden den nemůže roházet.
Druhý krok naplním dnes - dočasně zprovoznit kolena, aby taky z Bobše nějak rozumně slezl.
Kašáku, na plégo to nejezdí :-) Pokud máš džetku, tak si vem pořádný brejle a je to :-D
Honzo, mám se stavit ve Světlé v sobotu ráno a pomoct ti hledat šroubky?
A vůbec, jak tak koukám, je šance na slušnou sbírku k sich tů. To si nenechám ujít. Doufám, že máš Nikosi zase nějaký hezký příběh z ozdravovny lidských duší :-D
A jak skončil peklostroj by mohl osvětlit Toli. Jen je mě líto, že jsem se na tom nesvezl. Sebekriticky jsem skonstatoval, že jsem v danou chvíli nebyl zcela způsobilý ani na koloběžku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku mám snad úspěšně složeno, bo mi nic nezbylo a už to v neděli jelo pár km a pro benzín, tak snad v pohodě a neztroskotám cestou 15km od Radarky jak na podzim.
Sejdeme se v sobotu odpoledne na místě, ještě nevím v kolik a kudy vyrazím.
Sveze se se mnou asi Lukáš na PanAmerice, ale ten nezůstane (pokud mu software dovolí odjet domů), jelikož mlsá antibiotika.
Těším se na všechny! H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Až na těch 5 stupňů v noci vypadá zatim předpověď dobře... ale teplé prádlo a lovecký oděv to vyřeší... takže jestli předpověď vydrží - jedem - tzn. se švárou na Africe jako na podzim.
...songs from the wood make you feel much better...
Předpověď počasí na víkend se stále zlepšuje, i tak pojedu "alpským stylem" bez stavění základního (ani výškového) tábora - stan, karimatku i spacák nechávám doma a objednávám pokoj v Pastoušce. :-)