Diky za zajimavy a prijemny vecer. Skvely videt ty krasny mista i to, jak to delaji velci cestovatele, navic ve velmi dobre zpracovanych filmech.
Muj obdiv ma i tech sest statecnych, co na promitani do zasnezenych Konstantinek dorazilo na motorkach.
Já všem moc děkuju za ůčast.Měl jsem trochu vítr,že to dopadne jako v létě kdy nepřijel prakticky nikdo.Teď to chtělo spíš nafouknout.Budu se snažit udělat nějakou zajímavou akci s ježděním.Tak se snad zase setkáme.
sadilek napsal(a):
Já všem moc děkuju za ůčast.Měl jsem trochu vítr,že to dopadne jako v létě kdy nepřijel prakticky nikdo.Teď to chtělo spíš nafouknout.Budu se snažit udělat nějakou zajímavou akci s ježděním.Tak se snad zase setkáme.
No to by me hodne zajimalo, kam bys nas na Tachovsku vzal. Neco tam najeto mam, jsou tam krasny mista, ale nepochybuju, ze to tam mas projety vic. Budu se tesit.
Připravujeme pro Vás akci s vizí,že dáme cíl Vašemu motání.
To je totiž to co spojuje majitele velkých endur.Nejsou to rekordy na okruzích,ani adrenalin číhající na motokrosové trati,ale fascinace z toho kam všude tyhle naše stroje dokáží naše různě stará a opotřebovaná těla dovézt.Daleké,či blízké cesty necesty,úvozy,potoky hrady,rozhledny i zapomenutá zákoutí.
Motivace je jasná,podělit se s Vámi o krásy západních čech a ještě si vyzkoušet co dovedu v sedle svého stroje ale hlavně také s mapou a gps navigací.
Takže koho tohle zaujalo ať nám drží palce na naší cestě do Kyrgystánu,protože termín upřesním až po návratu.
Motání zdar a budu se těšit!
Sadílek
sadilek napsal(a):
Ahoj Aleši.Něco víc na www.jezdime.cz,jinak už to mám skoro hotový.Mám rozeseto a myslím,že se to bude líbit.Měl by to zvládnout i průměrnej jezdec.
No tak to jsem zvedavej! Hlavne dobre dojedte, uzijte si to.
Kdyby nás chtěl někdo vyprovodit tak podrobnosti jsou na www.jezdime.eu
Už se to blíží.
Jeee, to bych jel hned, ale jsem asi v praci. Kdyby nahodou to vyslo, zavolam o casy a souradnice, ze bych se ukazal aspon v sobotu.
Takže zítra!!Zase na cestě.Počasí sice nepřeje,ale to k cestě patří.Takže za 5neděl doufám zdar.
Ahoj, mozna se nakonec dostanu do Prahy a budu moct v patek jet s vama. Odkud a kdy vyrazite? Pokud to nechces psat sem, posli PM. Diky. ;-)
sadilek napsal(a):
Sadílkovo Motání.
Připravujeme pro Vás akci s vizí,že dáme cíl Vašemu motání.
To je totiž to co spojuje majitele velkých endur.Nejsou to rekordy na okruzích,ani adrenalin číhající na motokrosové trati,ale fascinace z toho kam všude tyhle naše stroje dokáží naše různě stará a opotřebovaná těla dovézt.Daleké,či blízké cesty necesty,úvozy,potoky hrady,rozhledny i zapomenutá zákoutí.
Motivace je jasná,podělit se s Vámi o krásy západních čech a ještě si vyzkoušet co dovedu v sedle svého stroje ale hlavně také s mapou a gps navigací.
Takže koho tohle zaujalo ať nám drží palce na naší cestě do Kyrgystánu,protože termín upřesním až po návratu.
Motání zdar a budu se těšit!
Sadílek
Jelikož se mi podařilo se vrátit i když se zlomenou nohou a trombózou co jsem si uhnal při strastiplném návratu,upřesňuji termín.
Motání bude 24-26.9.2010
Bude to pro 20lidí takže kdo dřív přijde ten dřív mele.
Příjezd pátek,rozdání propozic,večeře a individuelní příprava.Ráno snídaně a start.Večer vyhodnocení a promítání,grilovačka.V neděli odjezd k domovu.
Cena 2X polopenze,ubytko a startovné 1000,- je splatná předem.
K úspěchu je třeba gps s možností navigace dle souřadnic a motorka nad 180kg.Rozuměj velké cestovní enduro.Takže kdo se chce podívat po kraji a něco zažít neváhejte.