Aktualizace první stránky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
equir napsal:
Čau Mediku... Vzal bych ty přední vidle, přední blatník, koncový převod, oba spínače (levý-klakson + pravý-startér).
Máš to mít :-) Jen si pro to budeš muset zajet. To nepůjde poslat civilizovaně.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
equir napsal:
Zkusím to nějak vymyslet a najít někoho kdo by to stáhl někam k jižní Moravě, kdyžtak si holt budu muset udělat výlet do Prahy...
Hele, Tlusťoch valí na Jižní Moravu myslím někam kolem Pálavy, ještě bych to upřesnil. Může ti ty krámy přiblížit. Ideálně se s ním domluv, dám ti do PM na něj číslo.
Tak poslední věci přidány. Nyní už budu jen odmazávat co si kdo vezme. Nechám to zatím jenom tady, časem to dám na další weby.
Ku Ba napsal:
Ahoj! Mohl bych se o víkendu stavět pro tu velkou nádrž?
Ahoj, záleží kdy. Má být hezky a nechce se mě sedět doma. V neděli odpoledne už ale doma budu určitě. Pokud dorazíš na odpovídající moto, můžeš si tohned přehodit :-) Jen nevím, kam potom naložíš tu svojí.
Nádrž 33 litrů nechám za tu cenu komplet, s ...... Čerpadlo vloni nové, včetně filtru (punčošky) 35000,- Pasuje i na 1150 včetně ADV.
Nechci kazit inzerci, ale jestli ti Mediku někdo dá 35tisíc za nádrž, tak pro ní asi přiletí vrtulníkem, takže kam se mu vejde nemusíš řešit.
Přeju fajn prodej i koupi. Cenu nezpochybňuji, pokud je plná.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nádrž 33 litrů nechám za tu cenu komplet, s ...... Čerpadlo vloni nové, včetně filtru (punčošky) 35000,- Pasuje i na 1150 včetně ADV.
Nechci kazit inzerci, ale jestli ti Mediku někdo dá 35tisíc za nádrž, tak pro ní asi přiletí vrtulníkem, takže kam se mu vejde nemusíš řešit.
Přeju fajn prodej i koupi. Cenu nezpochybňuji, pokud je plná.
Plná je výparů a vzduchu. Víš jak bych se s ní nadřel? Tahat 40kg neforemnosti není žádnej med. takže jsem si jí odlehčil a benzín z ní vypustil. Ale nechal jsem tam po dně, aby to nevyschlo. A ta prokletápůnčoška je taková malá ptákovina, ale spolehlivě mě poslala na valník v Chorvatsku. Takže k nezaplacení
Ku Ba napsal:
Ahoj! Mohl bych se o víkendu stavět pro tu velkou nádrž?
Ahoj, záleží kdy. Má být hezky a nechce se mě sedět doma. V neděli odpoledne už ale doma budu určitě. Pokud dorazíš na odpovídající moto, můžeš si tohned přehodit :-) Jen nevím, kam potom naložíš tu svojí.
Omylem mi to doma spadlo do schvalovacího procesu takže zatím ještě nebudu plašit. Ale děkuju.
Ku Ba napsal:
Omylem mi to doma spadlo do schvalovacího procesu takže zatím ještě nebudu plašit. Ale děkuju.
Já se neurazím. Netlačí mě peníze a nepotřebuji vše za každou cenu prodat. Ale na druhou stranu, nevedu charitu.
Stále jsou moje ceny hluboko pod webovejma rozebíračema. A to spoustu dílů ani rozebírači nenabízí.
No, voni vlatně ani nejsou a pokud jsou, tak domrvené. A nebo za raketu a navíc s nejistým původem.
Já nic neschovávám, ani netajím. Kdo co ode mě vzal, myslím, nemá si na co stěžovat.
Tady to beru jako doma na dvorku. Dám tomu měsíc a pak to teprve dám dál na weby.
Jsem rád, když se něco někomu tady z fóra hodí. Je to jako v rodině,
Už mě lidi odsud několikrát pomohli, tak se to snažím vrátit dál.
Ahoj Mediku - mám na 1100 najeto nějakých 135tis. a tlumiče jdou do kytek. Docela mě vyděsil tvůj problém s kardanem, ale doufám, že mě ještě chvíli vydrží. Proto se zeptám - ty tlumiče máš po repasi nastaveny zase na těch svých 120kg? Já mám normálně kolem 95 kg. Jinak bych je vzal. Díky za info a měj se. Rusák
R 1100 GS
Ku Ba napsal:
Já se neurazím. Netlačí mě peníze a nepotřebuji vše za každou cenu prodat. Ale na druhou stranu, nevedu charitu.
Stále jsou moje ceny hluboko pod webovejma rozebíračema. A to spoustu dílů ani rozebírači nenabízí.
No, voni vlatně ani nejsou a pokud jsou, tak domrvené. A nebo za raketu a navíc s nejistým původem.
Já nic neschovávám, ani netajím. Kdo co ode mě vzal, myslím, nemá si na co stěžovat.
Tady to beru jako doma na dvorku. Dám tomu měsíc a pak to teprve dám dál na weby.
Jsem rád, když se něco někomu tady z fóra hodí. Je to jako v rodině,
Už mě lidi odsud několikrát pomohli, tak se to snažím vrátit dál.
Ahoj. Tak z nádrže nic nebude…. Ještě jednou, moc děkuju.
Sleva na některé položky. Pokud něco zaujme.
Ahoj, vzal bych si prosimtě:
- spojková páčka komplet s objímkou, spínačem, páčkou sytiče 300,-
- boční stojan včetně čidla a vložky. Samodomo prodloužený a rozšířený 300,-
Díly mizí. Seznam na první stránce aktualizuji.
Potřebuji místo, tak jsem dal ceny na minimum pro to, co zbylo. Je k neuvěření, kolik to zabere prostoru. Aktualizace první stránky. Ceny pouze pro tento web.