Jako takhle, levný to není. Ja jsem si tu radost udělal a do dneska toho nelituju.
Badlands na me visel jak pytel, takže jsem sel do kodiaku.
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
My jsme si s manželkou udělali radost před dvěma roky. Já mám komplet klim badlans pro a žena klim artemis.... Stalo to raketu, i když mám Tomáš v TT dal slušnou slevu ale nelitujeme... Fakt to prostě 100% funguje a je to pecka..... Větrání na jedničku, když začne prset, jen zapneš zipy a jedeš dál... Loni v létě v polsku na Hellu jsme se potili úplně stejně jako kluci v letnich moto hadrech... Prostě když je 35 + tak je horko ve všem, do 30 st úplně v pohodě, když je zima dám pod to kilpy mikinu a je mi fajn... Prostě pořád v suchu a teple
Ja mám MANAGUA GTX od Alpinestars a nestála zďaleka takú raketu jak pýtajú za Klim. Funguje rovnako perfektne a mne ešte aj lepšie sadol strih....a je tu aj Rukka, Revit.....
Tak přesně tenhle Oxford mi po dvou letech začal protékat v loktech. Jestli jsem ho na sobě měl 10x, je to moc. Navlékám ho jen při hodně intenzivním, nebo dlouhotrvajícím dešti. Přestože je dost velikej, materiál v ohybu popraskal. Mám ho stále, ale jen proto, že si ho navlékám na bundu s membránou Alpinestars Drystar, takže jsem dál v suchu. Nevím, jak ostatní, ale moje zkušenost je, že cokoliv Oxford jsou vyhozený peníze.
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
cejsi napsal:
Jako takhle, levný to není. Ja jsem si tu radost udělal a do dneska toho nelituju.
a opravdu to je dobré? nebo to je jen na silnici, kde se ani nepohneš a jakmile sjedeš na polňačku či do terénu, jsi promočenej ?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Ja by som to celé takto zhrnul:
- ak jazdíš okolo komína kde si vieš cca naplánovať počasie a chceš nepremok iba ako poistku keby zapršalo, kúp si za pár desiatok € gumennu šprcku (Buse, Oxford) alebo niektorí kúpia za pár € pracovnú dvojdielnu pláštenku v pracovných potrebách
- ak jazdíš ďalej, napr na týždňovú dovolenku do Álp alebo na Balkán....kúp si za 150-200€ membranovy nepremok (Difi, Scott...), prípadne keď jazdíš aktívne v daždi (off - kde sa zapotíš)
- ak už máš plné zuby nekonečného obliekania, sušenia a vyzliekania, kúp si trilaminátové oblečenie za 1500-x000€ (Klim, Alpinestars, Revit, Rukka), na toto musí asi každý "dospieť" a asi aj došetriť
- ak chceš mať pocit Pampers sucha a bezpečia kúp si trilaminát a na to membranový nepremok
Upravil patol dne 10.06.2024 17:37
cejsi napsal:
a opravdu to je dobré? nebo to je jen na silnici, kde se ani nepohneš a jakmile sjedeš na polňačku či do terénu, jsi promočenej ?
Jezdime týdenní výlety Bosna, Albanie, Rumunsko...tzn sotoliny a pod..
Nijak mě to neomezuje, cítím se v tom fakt dobře. Jako nejvíc mi je horko z vysokých bot a ne z oblečení.
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
A ako velmi vie nasat vodu vrchna vrstva na tom nejakom trilaminatovom oblecku? Mam tiez jednu sadu s nepremok membranou, z vnutra je to suche, ale z vonku je to tak nasiaknute vodou, ze to ma problem do rana vobec vyschnut. Ked po troch dnoch prestane prsat, tak to pocas jazdy vyschne, ale je to taky blby feeling. Ci premiove znacky nenasaju tolko vody?
Upravil salem dne 11.06.2024 13:34
Ja to periem v prípravku na pranie Gore a do priečinka pre aviváž dávam impregnáciu na Gore ako mi odporučili v outdoorovom obchode. Vrchná vrstva sa tak napije minimálne resp uschne veľmi rýchlo....