Za mě hezká mašina,podvozek mi prijde adekvatni k vetsine uživatelú.Kdyby to stálo 350tis,letim pro ni. Nevite,kdy to tak bude na prodejnach? Naživo to bude ješte lepší.
Pitbull napsal:
Mě se to líbí, mám ke GS jako druhou motorku nineT Urban GS a zvažoval jsem jít do upgradu tlumičů. Tohle by bylo pro mě řešení. Jen ta váha Čekal bych s ohledem na 15l nádrž tak 10 - 15 kg míň. Ale uvidíme pak v reálu,jak to bude.
Mě právě urban zklamal že ani na polní cestě to není žádná hitparáda a musel jsem opatrně. Ten zdvih je marný. Jinak u něj vždycky taju..---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Proto jsem si stále nechal GS, ten podvozek je na Urbanu bohužel žalostný. Ale když mě se tak líbí Je to taková dizajnovka na hezké silnice.
Upravil Pitbull dne 30.03.2025 23:17
hofi01 napsal:
Mě ale není jasný, jesti teda tím ten koncept R 800 GS X padl ? A vzniklo z toho tohle to ? nebo se na GS X ještě pracuje a bude taky ?
To, co je na obrázku je jen něčí pokus ve photoshopu umístěný na net. Já ten koncept R12 G/S viděl už loni v Ga-Pa na fotkách v telefonu mého německého kamaráda z fabriky BMW. Už tenkrát to vycházelo z koncepce NineT. Ta motorka bude na šotolinách vyhovovat většině lidem. Váha plně nstankované motorky třeba pro mě není až taková tragédie - jsem zvyklý z 12GS a R100GS (s nosičema, doplňkama taky okolo 225-230kg). Důležité je pro mě těžiště, stavitelný podvozek (zdvihy jsou např. totožné s první Yamahou T700), kola 21/18 a světlá výška 240mm, výkon obdobný s "luft" 12GS (přesuny nebudou tragédie). Nějaký hard-core s tím 99% majitelů jezdit nebude. Mě se líbí moc a budu o ní uvažovat do budoucna.
Aha, tak to jsem žil v bludu, že přijde BMW s něčím novým..
http://hofi01.raj...