Pokud se nestane nic neocekavaneho tak urcite prijedu.Jedna moto,jeden clovek.Stan v soucasne dobe nemam,takze kdyz nebude chcat tak bez stanu.
A pivo nech urcite ten Bernard!Europiva si muzu dat fakt vsude.U nas Bernarda moc nemaj,tak si rad dam neco co chutna alespon trochu jinak!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Soldier napsal:
Pokud pojede někdo ze severu a nebude mu to vadit můžeme se někde srazit a jet spolu.Jinak s pivkem si hlavu nelámej co bude to poteče.
Muzeme jet spolu jestli chces.
machradek: na "bezbab" si nejak nehrajem, nehlede na to, ze kdyby to bylo bez bab, ubylo by i par motorek
čus jesli můžu tak by jsem dorazil ze ženou ještě jsem na žádnym vašem setkání nebyl ale nevým to na 100% krátkej tejden sice mám ale týden před si prohazuju šichty na moto GP tak nevým jesli si jí kolega nebude chtít vybrat další vejkend.takže dorazime 50 na 50. 2 lidi stan a moto
Soldier napsal:
Pokud pojede někdo ze severu a nebude mu to vadit můžeme se někde srazit a jet spolu.Jinak s pivkem si hlavu nelámej co bude to poteče.
machradek: na "bezbab" si nejak nehrajem, nehlede na to, ze kdyby to bylo bez bab, ubylo by i par motorek
Soldier napsal:
Ok Alda, tak to jsme zatím 3 báwa. Rybíz, ty a já.Kde se srazíme? Co bejvalej Total v Liberci?
Pojedete někdo z Východních čech? Pardubicko?
Pokud mi do toho nic nevleze jel bych rád... 1člověk,1 motka, 1stan.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Soldier napsal:
Ok Alda, tak to jsme zatím 3 báwa. Rybíz, ty a já.Kde se srazíme? Co bejvalej Total v Liberci?
No spis mi asi rekni trasu kudy chcete jet, snad bych se nekde pripojil.
tak se to pomalu ale opravdu pomalu naplńuje myslím že nás tak 25 lidu bude zatím někdo snad přijede bez ohlášení stím se počítá no tak kdo přijede tak se nudit nebudem néééé
když ho miluješ není co řešit
No vždyť slibem nezarmoutíš... Víš jak jsem na tom s časem - pro samou zábavu už ani nestíhám chodit do práce! Ale pokusím se přijet a dáme kořalku
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
To mony:
Tak co se sejít na Shellce na Jižní spojce?
50°2'20.307"N, 14°28'2.083"E
Je to ta u křižovatky Jižní spojka - 5. května
Upravil radosek dne 07.08.2009 07:00