podle mě se čoudové v kratasech a v žabkách musej vieliminovat sami ale sou to vždycky takový radoby machýrci, nepopíram že do centra nevijedu nikdy v džínach ale mám letní bundu na moto a mimymálně těžký kožený marteny, ale v kratasech a bez rukavic a bundy bych nevijej páč vým jak to bolý dyž si clověk ustele i moto hadrech oni na to taky přidou až budou mít silniční lišej,v lepším případě
...kupodivu včera BMW Motorrad Rally rukavice nevydržely, na rozdíl od enduro rukavic Fox...mít lepší mátroš na zadku (u kalhot), jsem o.k....má vlastní Jelenice je pěkně sedřená...
Mimochodem, má někdo nějaké vysvětlení pro to, jak se dostane na ulici fritovací olej a to ještě na tak dlouhý úsek? A kde to bylo? Chystám se do Prahy a nerad bych se vymázl tak, jako Vy...?
já v uvexovejch gatích taky dal tak 30 m po prdeli asi v 60km/hod a sice se prodřely, ale jen tak akurátně, že sem se neserřel. nový revity jsem ještě netestoval na skluz, ale mám pocit že sou jemnější, nevim, ty žíny zase asik nemaj chrániče, což myslim je základ, a cpát něco pod to, no prostě nevim
jo a v létě jezdim zásadně v tričku
(s krunýřem pod nim)
říkám si hurikán
to Radosek: vysvětlení zcela prozaické....tekoucí fritovací olej z auta, které jej sváželo z restaurací....
to Vorel: ty džíny mají všechny chrániče, co běžný textil...viz. tento text ze stránek prodejce:
- 14ti uncový denim, Kevlarová textilie na kolenou, bocích a v sedací části, paměťové chrániče Viscofoam na bocích, CE certifikované chrániče ProLife na kolenou, YKK zipy, možnost připnout k bundě krátkým zipem. Nejlepší kompromis mezi bezpečím a komfortem. Kvůli bleskové návštěvě města se přeci nebudu soukat do kožených kalhot, když mám džíny s chrániči kolen, boků a Kevlarem na zadku :-)
Vzhledem k tomu, ze chtel kamos videt muj novy prirustek a sraz jsme meli asi 100 metru odsud, rekl jsem si, ze spojim prijemne s uzitecnym, vyzkousim kratasy, tenisky a predvedu se mu.
Strucne receno: uz nikdy. Jel jsem jak po***, zvlast pres koleje a kocici hlavy (smycka tady nahore je zvlast vyzivna, jednou jsem to meril, rozdil mezi kostkama klidne 15cm). A jako bonus jsem pri vyhazovani policajta pritiskl achillovku na vyfuk - ale to pricitam svemu novackovstvi. Zasmrdely chlupy... No, jsem vylecenej. Na dziny zajdu ke klukum do motokseftu a bez bot ani ranu. i kdybych se mel upotit.
Vjetrnik napsal:
- 14ti uncový denim, Kevlarová textilie na kolenou, bocích a v sedací části, paměťové chrániče Viscofoam na bocích, CE certifikované chrániče ProLife na kolenou, YKK zipy, možnost připnout k bundě krátkým zipem. Nejlepší kompromis mezi bezpečím a komfortem. Kvůli bleskové návštěvě města se přeci nebudu soukat do kožených kalhot, když mám džíny s chrániči kolen, boků a Kevlarem na zadku :-)
az si je koupis, tak dame Borisovi (Morabo) do navrtaneho topcasu kanystr s olejem, ty pojedes za nim na Adventure v novych dzinach zase do troje a ja to cele budu fotit.
Rad bych tentokrat nakoupil proverenou technologii
Ja bych samozrejme rad jel misto tebe.. ale vis, motorku mam ranenou..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Radosek napsal:
Mimochodem, má někdo nějaké vysvětlení pro to, jak se dostane na ulici fritovací olej a to ještě na tak dlouhý úsek? A kde to bylo? Chystám se do Prahy a nerad bych se vymázl tak, jako Vy...?
Jde o velkou část ulic Povltavská (tam už to jakš takš pobral prach co se sype z náklaďáků ze stavby tunelu) a hlavně Trojská. Prostě de facto úsek téměř od ZOO v Tróji až k mostu Barikádníků... Ještě dneska to tam mimochodem s otevřeným hledím smrdí jak ve friťáku
Maiali nel Fango!
Dratew napsal:
Vzhledem k tomu, ze chtel kamos videt muj novy prirustek a sraz jsme meli asi 100 metru odsud, rekl jsem si, ze spojim prijemne s uzitecnym, vyzkousim kratasy, tenisky a predvedu se mu.
Strucne receno: uz nikdy. Jel jsem jak po***, zvlast pres koleje a kocici hlavy (smycka tady nahore je zvlast vyzivna, jednou jsem to meril, rozdil mezi kostkama klidne 15cm). A jako bonus jsem pri vyhazovani policajta pritiskl achillovku na vyfuk - ale to pricitam svemu novackovstvi. Zasmrdely chlupy... No, jsem vylecenej. Na dziny zajdu ke klukum do motokseftu a bez bot ani ranu. i kdybych se mel upotit.
hele ja bych to zase uplne nedramatizoval... proste kdyz jedes hodne nalehko.. stane se... doporucuji jezdit fakt OPATRNE.
Nenaklanet, moc nepridavat... poradne koukat.
Obleceni imho neni vsespasne.. vletis do sloupku, vypustku, betonoveho bloku, pod auto... a je zle.
To co ted resime je podle mne jeste porad silnicni lisej... a je to cca sranda.
Memu kamaradovi usekla v obleceni znacka ruku...
17 cm
az si je koupis, tak dame Borisovi (Morabo) do navrtaneho topcasu kanystr s olejem, ty pojedes za nim na Adventure v novych dzinach zase do troje a ja to cele budu fotit.
Rad bych tentokrat nakoupil proverenou technologii
Ja bych samozrejme rad jel misto tebe.. ale vis, motorku mam ranenou..
zapomínáš, že mám model Gobi z dvojitou stěnou, objednáme od Žlábka rovnou originál HepcoBecker kohoutek, nejsme žádný čičmundové, ne?!
morabo přiložený následující obrázek:
morabo napsal:
zapomínáš, že mám model Gobi z dvojitou stěnou, objednáme od Žlábka rovnou originál HepcoBecker kohoutek, nejsme žádný čičmundové, ne?!
jezis ja zapomel...
to je fakt maso... mne by to rozhodne nenapadlo.
pro ostatni: do Hepco becker muzete mezi 2 steny nalit vodu... a prodava se k tomu kohutik...
Upravil hicks dne 04.08.2009 16:08
17 cm
Hicks: jinak tady je ještě to slibovaný video jak na džíny pověsí Hummer http://esquad-jea... ...bohužel nejde přesnej link, na blbě viditelný dolní liště je potřeba dát FILM.
Maiali nel Fango!
Hele Hicksi: http://www.novink...torce.html, možná to byla stejná skvrna, na který jsi sebou máznul ty s Petrem ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
Hele Hicksi: http://www.novink...torce.html, možná to byla stejná skvrna, na který jsi sebou máznul ty s Petrem ...
no asi to bylo jinde, protože v troji šlo o olej z fritézy, ale pokud by se tam vymlask ještě někdo další, nedivil bych, skvrna, či spíš pěkně dlouhá čára je tam pořád, stále bez označení a samoržejmě ještě klouže...
Maiali nel Fango!
Brnak Jim napsal:
Mě hrozně bolý když to čtu a proto nevijedu ani minymálně !
Já vždycky jen doufám, že to ten dotyčný dělá naschvál a vlastně to nemyslí vážně...
A když člověk zjistí, že to vážně myslí, alespoň nemusí ztrácet čas čtením jeho příspěvků...
tak jsem nafotil své "užasné" motohadry...až se vrátím z převazu, tak je sem hodím...pro příště FLM a podobné fakt nebrat...je to dobré tak do pískovny na trať...
Brnak Jim napsal:
Mě hrozně bolý když to čtu a proto nevijedu ani minymálně !
Já vždycky jen doufám, že to ten dotyčný dělá naschvál a vlastně to nemyslí vážně...
A když člověk zjistí, že to vážně myslí, alespoň nemusí ztrácet čas čtením jeho příspěvků...
Každýmu to občas někde ujede,ale tohle už je opravdu extrém..