tak mu prosím odepiš,že na fotce si nikdo ještě nezajezdilať už pošle hotovou věc,tedy gumu,dochází mi TKC,tak bych to hned zkusil a nejen já
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
tak mu prosím odepiš,že na fotce si nikdo ještě nezajezdilať už pošle hotovou věc,tedy gumu,dochází mi TKC,tak bych to hned zkusil a nejen já
Išiel som znovu do TKC, max. spokojnosť. Pokiaľ ich zničím tak možno už budú M10 v predaji aj s nejakýcm hodnotením . ( len aby tých TKC nebolo ešte niekoľko sád )
Glock-plastik fantastik :-)
bluesbery napsal(a):
Čekám na ty gumy už min. rok Dávám jim maximálně dva měsíce.. Jinak jdu ke konkurenci
Blusbery , dobrá ces. guma michelin Anakee , taky hodně dobrá 150/70/15 ...110/80/19 sada i za dobrý peníze.Čau*tup
Čteš mi myšlenky..koketuju i s myšlenkou jít eventuelně do Anakee 2. Chtěl bych konečně gumu s dlouhou výdrží a slušnými jízdními vlastnostmi. Podle Moraba i jiných má Anakee všechny předpoklady bezpečnosti, výdrž by měla být jednoznačně větší než TKC 80. Ta odtržená guma na odkazu výše, je jistě výjimka a 100% musí jít reklamovat. Pokud bude mít Mitas 10 podobnou kilometrovou výdrž a slibované lepší jízní vlastnosti na afaltu než 09, mohla by to být taky výborná volba. Proto jsem ochoten ještě chvíli počkat. P.S. Vím , že tady srovnávam špunty se silniční gumou, ale podle kriterií, které furt řeším a srovnám ,mi zbyly tyhle dvě varianty.
Myslím že E-10 je blamáž a nikdy se vyrábět nebude A to jem zastánce Mitasek.Tak jsem se těšil že je vyzkouším,ale pomalu přestávám věřit že někdy budou.Když si pročtete tohle vlákno,tak vidíte-budou nejdýl na jaře...v létě...na podzim...na jaře už určitě budou...ať si je nechaj.Navíc kdyby se jim náhodou povedlo dát je na trh tak kdovíjaká by byla cena.Jezdím na E-09 na který si nemůžu stěžovat a byl jsem rozhodnutej E-10 vyzkoušet,ale teď se rozmýšlím jestli nepůjdu do TKC.
Přátelé !!! Právě jsem se nevrátil z hradu, nýbrž jsem hovřil produktmanažerem z Mitasu : v lednu se opravdu rozbíhá pilotní serie gum 110/80/19 a 150/70/17 v provedení T po 200ks od obou rozm. V druhé pol. ledna už by měly být k dispozici u některých prodejců.První zkušební serie byly vyrobeny již v létě, ale jak tu bylo už řečeno, byly testovány a "trochu" se to protáhlo.. Výsledky prý vypadají velmi dobře, gumy by měly bez problémů zvládnout min. 12 000 km. Po plném najetí výroby jsou schopni dělat 1500ks/měs od obou rozměrů. Další rozměry mají přibýt během jara. Tak se snad konečně opravdu dočkáme..
Upravil bluesbery dne 10.12.2009 08:41
No,vypadají dobře a jak znám Mitas,cena bude taky dobrá,ale jestli nebudou min.dvakrát měkčí než 07,tak to nechci ani vidět.Leda bych jel někam do Afriky.Oni ty gumy totiž určitě dělaji z puků Letos jsem na 07 najel 18tis. a ještě 10 by dali určitě,ale půjdou pryč.Zadní je totiž úplně popraskaná a stačí trochu vlhkej asfalt a nedá se na tom jet jinak,než se staženou řití
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA