Tak ten Y svod co tam poslal vyfocenej brumla jsem právě dnes namontoval a je to pěkná práce. Chtěl za něj 1000kč,tak proč néé? Měl to takovej starší chlapík na R1150R . Na zakázku to nedělá,baví se libůvkamajen pro sebe. jen to musím dotáhnout do konce,musel jsem kvůli dorazu odmontovat centrál stojan. S Leo Vince koncovkou a BMCfiltrem celkem paráda,ale ještě tam zkusím vrazit homologační vložku,protože to na můj vkus moc řve-ale to až za týden páč leží doma a já makám jinde
Jedu? Tedy žiju!
zdravim,
jak se tu nekdo na zacatku ptal na kombinaci Kn, origo svody s katem a ladeny vyfuk, tak tu mam. Je to nejaky rok zpet co jsme to resil a z diskuzi jsem moc rozumu nepobral, tak jsem zacal kupovat. Nejdriv filtr, pak ladak. Zvuk konecne o necem, zadny sici stroj, subjektivne lepsi kroutak dole, nahore zadna zmena. Spotreba o deci, dve vyssi (ale ted kvuli zvuku vic tocim..) Strileni do vyfuku absolutne zadny
Chtel jsem jeste Y svod, tak volam DODOtech, meli jich tam tenkrat dost. S panem mluvim pul hodiny a dokonale mi to rozmluvil, ze je to blbost. Bud pry KN, origo svod a ladak, nebo KN, Y svod a origo vyfuk. Kdyz dam vsechno "duty", tak mi akorat leti benzin trubkama ven, ale zadny dalsi vykon z toho nedostanu, at se na to vyseru
Toz sem mu kseft neudelal a jezdim spokoje dal, akorat nevim, co s tou Ukrajinou..