Takhle to dopadlo. Podle mě dobrý.
HonzaGS přiložený následující obrázek:
[134.24Kb]
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Čaues,já si taky vezmu 2 ,ale PM Ti ještě nepíšu,ptže jsem pracovně pryč,prakticky mimo civilizaci Během měsíce se ozvu a objednám,pokud teda nevadí taková dobaKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hele, je to pravítko kalibrované? Dobrá práce, už jen vymyslet, kam to našít... Na jaře bych rád vyjel v novém oblečku, tak to nikam zatim davat nebudu...
to Kubrt: No zatím jsem nechával dělat 50ks, které mám závazně objednané od zdejších členů, ale postupně se přihlašují další a další, takže pokud zase nasbírám rozumný počet, tak nechám udělat druhou várku. Nemá smysl je otravovat s každýma pěti kusama.
Jinak cena je tedy těch 110Kč/ks plus pošta nějakých 20Kč za doporučený dopis. Možná míň. To ještě zjistim. Doveze mi je v pátek, ale přes weekend jsem v Žilině, takže rozesílat začnu příští týden. Během zítřka čekejte mail s informacema o platbě.
Tak teď nevím, jestli jsme se na ICQ domluvili závazně na těch výšivkách... Pokud ne, tak beru 2, až budeš mít nějaké volné a nebo necháš dělat nové...
Není zač...jsem rád že se líbí...každopádně nabídka pojračuje. Pokud by měl ještě někdo zájem, nechť mipíše na mail v podobě jakou jsem psal výše...pokud se zase naskládá nějaký vyšší počet, nechám udělat další várku.
A ještě bych chtěl upozornit tyto bramboráře: Pedro
Davamax
Perna
žě nášivky jsou hotové, připravené k odeslání, tak mě prosím kontaktujte. Ještě od Vás nemám zaplaceno. Pokud užnení z vaší strany zájem, oznamte mi to, ať je kdyžtak prodám dál. Díky
2 JanVan: Tou českou vlaječkou bych se moc nechlubil, pak každej pozná, odkud jsi a budou se ti smát... Vím, jsem houby vlastenec, ale s tou komedií ve vládě se nedá čemu divit...
Vlaječku plánuji také...ty jdou normálně koupit v armyshopu...ale hodím ji na druhý rukáv...a co se týče toho, že se ti budou smát...co naděláš...stejně když ti někdo koukne na spz tak jsi jasný ať ji máš nebo ne...tak co......kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
Jednou jsem Čech a fertig... kdyz nic jineho jsem alespon hrdy na TGM a jeho dobu. Ale k ty vlade s vetsinou opatreni vlady pana Fischera souhlasim, ponevadz se ukazuje, jak je ekonomika dojebana srandou drivejsich vlad!!! Uz neni na co cekat a dal se zadluzovat - jednou se to muselo zastavit (Budu na*ranej az zacnou porcovat medveda a usetrene miliardy budou litat sem a tam...). A s panem Klausem souhlasim take o prozatimnim nepodepsani Lisabonu. Ono totiz kdyz se na neco moc tlaci ze strany nabizejiciho nebyvato nic dobreho...
Já bych si taky dvě vzal.Kam a jak mám co napsat?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
starosta: mám tě zapsaného, neboj...
kubrt: píšu si tě a pak se ozvu...