nic jste nepochopili Kdyby volby mohli něco změnit, dávno by je zakázali
Pravidelně jsem volil nejsilnější pravicové uskupení, než jsem zjistil, že jsou levicovější než komunisti - ODS. Co dokázal napáchat Tlustý...... a další intelygénti a ženýři, to překonává snad už jen superekonom Sobotka
a jak to řeším dnes? Volit chodím, ale lidi, které znám a dlabu na partaj.
Dokud budu dejchat, budu se bolševizaci bránit i s pistolí v ruce. Jo a nějaká ta mediální strana TOP? Není to zase jen bublina? http://www.dfens-...2009071907
prima čtení pro optimisty a potencionální voliče TOPu
Takže co zbejvá?
Samopal a tatatatatatatatatata a nastolit diktaturu. Tu mojí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
obe strany jsou pakaz, je mezi nima par normalnich lidi ale vetsina za to voleni teda nestoji.uvazuju o topu,ale nechut ke vsemu je velika, zlatej svycarskej system..to tem lidem zavidim ze ti politici jsou pro ne a ne ze jsme stado debilu co je musu poslouchat.
WILL RACE FOR FOOD
ant napsal:
obe strany jsou pakaz, je mezi nima par normalnich lidi ale vetsina za to voleni teda nestoji.uvazuju o topu,ale nechut ke vsemu je velika, zlatej svycarskej system..to tem lidem zavidim ze ti politici jsou pro ne a ne ze jsme stado debilu co je musu poslouchat.
co mas zlateho na svycarskem systemu?
ten povazuji dlouhodobe za nefunkcni... tedy pokud nestojis o superpopulisty.
Nezapomen, ze svycari tam nemeli 40 let komouse...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Medik napsal: nic jste nepochopili Kdyby volby mohli něco změnit, dávno by je zakázali
pokud neveris v demokracii... tak to asi budes mit tezke
ale bud si jisty... ze prijit o hlavu v diktature, pripadne v tom co nasleduje po ni... je myslim radove snadnejsi, nez u nas...
17 cm
Hele, asi jsme se všichni shodli na potřebě volby pravicové strany...
Už dlouhou dobu ale přemýšlím o tom, kde ti Parobkovci nabírají hlasy? Vždyť jsou to hlasy třetiny národa? To znamená, že zhruba každý třetí volič volí ČSSD...
Ať se bavím s kým chci, nikdo je nevolí, ale hlasy mají...
Kde je ten vydatný pramen hlasů pro toho křupana...
Upravil radosek dne 14.08.2009 17:23
muzu te naprosto uklidnit, ze danove zatizeni stredneprijmovych OSVC se za vlady ODS prilis nepohlo smerem dolu.
Jo.. nam pravnickym osobam trochu jo..
Ja proste podezrivam ODS z PRILISNEHO napojeni na podsveti.
1) daň se snížila od nového roku
2) nežádám aby se daně pohly směrem dolů, mě systém rovné daně vyhovuje a to i v té výši jaké je teď (tušim 15%]
3) absolutně nesouhlasim s tim, že čim víc vyděláš, tim větší procento výdělku odevzdáš na daních! pokud vyděláváš 100 000 měsíčně, tak na daních odevzdáš 40% pokud 10 000 měs. odevzdáš 15% Je to jeden z hlavních bodů volebního programu ČSSD. Pro mě je to jasné porušení LZPS která zaručuje člověku, že všichni si jsou rovní!
Ale jinak jak jsem psal, TOP 09 se vyvíjí velice dobře a ta strana se mi líbí, má to ale jednu nevýhodu a to je, že ubírá voliče hlavně z ODS a tim umožňuje bandě z ČSSD uspět u voleb
Upravil falcons dne 14.08.2009 18:44
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Thomasson napsal:
Když si to takhle řekne každej, víc hlasů nikdy mít nebudou
Od toho máme právě právo volit, abysme dali svůj hlas těm, ktří "nás zajímají" ...
Promiň, ale zdůvodnění, že mají málo hlasů a proto je nebudu volit mi přijde dost "zajímavý" ...
on to asi myslel tak, ze jeho hlas muze teoreticky prijit vnivec...
...treba kdyz se ani nedostanou do snemovny.
Přesně si to vystihnul Hicksi, bohužel to tak je.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Asi tak
do TOP09, odešla spousta lidé z KDU-ČSL, tímto by se pro mě ta strana stala nevolitelnou, ALE odešli tam ti co smýšlejí pravicově, což se k současné KDU pod taktovkou křesťana Svobody co se soudí s neziskovkou o barák, kdo sleduje cvrkot ví, říci nedá, to je Jyrkův brácha jak vyšitej.
Takže pokud nechceme, aby spousta lidí co bude volit "odpadlíky z KDU-ČSL" ve straně TOP09 nehodila svoje hlasy do kanálu, budeme je volit také a pokud tím ubereme nějaké procento ODS tak to je jen dobře. Protože Myrek se pro mě stal nevolitelným po excesech při druhém kole senátních voleb a následné sebereflexi při sjezdu. Sorry ale ODS bez změny vedení NE, vím že byli v koalici a že toho spousty nemohli prosadit, ale i tak se měli víc snažit.
Takže já dám šanci TOP09 a budu kroužkovat lidi, o kterých vím, že jsou slušní a něco pro "svoje" obce dělají (jde většinou o starosty)
Je škoda, že je tam Kalósek, ale zkusím to, zvláště poté co se spojili se "starosty a kýmsi"
Radosek napsal:
Hele, asi jsme se všichni shodli na potřebě volby pravicové strany...
Už dlouhou dobu ale přemýšlím o tom, kde ti Parobkovci nabírají hlasy? Vždyť jsou to hlasy třetiny národa? To znamená, že zhruba každý třetí volič volí ČSSD...
Ať se bavím s kým chci, nikdo je nevolí, ale hlasy mají...
Kde je ten vydatný pramen hlasů pro toho křupana...
je to smutný a podívej jak je na tom KSČM
pravda je, že jsem se díval po volbách do obecních zastupitelstev ve vsi odkud jsem jak dopadli volby a to byli poměry, v jedný vísce KSČM 40, ODS 2, ČSSD 5, KDU 3 (to jsou počty voličů )
pravda je, že socan a komanč jdou volit vždycky a ví co, ať jsou spokojený nebo ne, normální lidi na to kašlou
btw. každej 3. je socan, ale jaká je volební účast? 20 - 40 %, takže každej 3. ze třetiny, což už je jen každej desátej
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Nevolim xichty, ale program. Levicaci zerou a jeste delaji nesmysly, schodky v radu 100 miliard v dobe ekonomickeho rustu ap.
Maly domu bude delat kazdej, pravicaci aspon podporujou lidi, ktery se o sebe postaraji sami. Z nasich prijmu uz tak platime vic, nez lidi, ktery vydelaj malo, i kdyz je sazba stejna. Tak proc trestat za uspech a snahu, kdyz prinos pro rozpocet je stejne minimalni. Jen populismus.
Za me opet ODS, mel bych strach, ze TOP dostane malo hlasu a ja tim podporim levici.
Pěkně se tohle téma rozjíždí.Mám jenom poznámečku,kdo nakoukne trochu pod pokličku bez ohledu na to k které kumpanii se cítí být sympatizantem zjistí že -tenhle státeček šéfuje někdo úplně jinej než ty figurky ať jsou modří,oranžoví,zelení,červení,barevní ,duhovaní nebo pruhovaní.Většina návrhů a podvrhů jde ze spoda od nižšího personálu,náměstků ,asistentů ,asistentů asistentů,lobistů a lidí co skutečně maji... a precednikové co se nám ukazují jen podepisují a kývají hlavou. Od nich se nic světoborného neočekává.Oni se nějak vždy domluví ale nesmí to být okaté aby se neprozradili.Osobně se mi v současnosti líbí úřednická vláda .Nechrochtaji ,nemlaskaji , komentují daný stav a myslím že pracují a vedou si poměrně úspěšně.Jo chlapci musíme se smířit stím že dobře už bylo v minulých 19 letech.Nesnižuji práci kohokoliv jelikož si myslím že každý má své místo a svou práci ovládá.I když vyjímky se najdou.Obecně platí že v naši zemi je asi 10 milionů odborníků na práci toho druhého,plus mínus něco.
MotoPaja napsal:
jo jináč tady myslím celkem výmluvná záležitost
http://www.cssd.cz/vyhledat/?slovo=totalita
to je tezky hardcore
17 cm
alesvagner napsal:
Nevolim xichty, ale program. Levicaci zerou a jeste delaji nesmysly, schodky v radu 100 miliard v dobe ekonomickeho rustu ap.
Maly domu bude delat kazdej, pravicaci aspon podporujou lidi, ktery se o sebe postaraji sami. Z nasich prijmu uz tak platime vic, nez lidi, ktery vydelaj malo, i kdyz je sazba stejna. Tak proc trestat za uspech a snahu, kdyz prinos pro rozpocet je stejne minimalni. Jen populismus.
Za me opet ODS, mel bych strach, ze TOP dostane malo hlasu a ja tim podporim levici.
jenomze ono vyrazne prorustani s organizovanym zlocinem neni IMHO vubec legrace... to se take muzeme jednou probudit a nepoznat, jestli jsme na Sicilii, v PRaze nebo v Moskve
jinak me oblibene:
Od čtenáře ( či čtenářky) glos St. C. jsem obdržel autentickou historku z USA, kterou jsem si dovolil přeložit:
Nedávno jsem se zeptal dcerky mých přátel, čím chce být, až dospěje. Odpověděla, že prezidentkou Spojených států. Oba její rodiče, liberální demokraté, byli u toho a tak jsem se ještě zeptal: Kdybys byla prezidentkou, co bys udělala jako první věc? Odpověděla: Dala bych všem bezdomovcům jídlo a bydlení.
Její rodiče se rozzářili: To je ušlechtilý cíl!
Já však pokračoval: Ale na to nemusíš čekat, až budeš prezidentkou. Když čas od času přijdeš a posekáš mi trávník, vytrháš plevel a zameteš dvůr, dám ti vždy padesát dolarů. A ty můžeš pak jít k nákupnímu středisku, kde se většinou potulují a ty peníze jim dát.
Několik vteřin nad tím uvažovala, pak se na mne zpříma podívala a zeptala se: A proč by tu práci nemohli dělat ti bezdomovci a dostat ty peníze rovnou od tebe?
Odpověděl jsem: Vítej v Republikánské straně!
17 cm
Nevim, mam pocit, ze politika se na te nejvyssi urovni neda delat bez toho, ze se porad nekdo neco bude snazit pres politika protlacit. Je to zrejme mj. z toho, ze kazdy, kdo neni zrovna u moci krici: "Hlavne neprivatizovat!" A hned jak se k moci dostane, privatizuje se jako o zivot.
Ja nemam problem, kdyz si nekdo neco strci do kapsy. Ale kdyz je zakazka zaroven udelana za nekolinasobek ceny (nase dalnice), pripadne se objedna zastarala a ve svete jiz opoustena technologie (myto) nebo transportery (Pandur), ktere si umime vyrobit v Tatre sami, je mi z toho spatne. Ani nemluvim, co nadelal Tvrdik v CSA, ti se z toho nedostali dodnes. :-(
jinak me oblibene:
Od čtenáře ( či čtenářky) glos St. C. jsem obdržel autentickou historku z USA, kterou jsem si dovolil přeložit:
Nedávno jsem se zeptal dcerky mých přátel, čím chce být, až dospěje. Odpověděla, že prezidentkou Spojených států. Oba její rodiče, liberální demokraté, byli u toho a tak jsem se ještě zeptal: Kdybys byla prezidentkou, co bys udělala jako první věc? Odpověděla: Dala bych všem bezdomovcům jídlo a bydlení.
Její rodiče se rozzářili: To je ušlechtilý cíl!
Já však pokračoval: Ale na to nemusíš čekat, až budeš prezidentkou. Když čas od času přijdeš a posekáš mi trávník, vytrháš plevel a zameteš dvůr, dám ti vždy padesát dolarů. A ty můžeš pak jít k nákupnímu středisku, kde se většinou potulují a ty peníze jim dát.
Několik vteřin nad tím uvažovala, pak se na mne zpříma podívala a zeptala se: A proč by tu práci nemohli dělat ti bezdomovci a dostat ty peníze rovnou od tebe?
Odpověděl jsem: Vítej v Republikánské straně!
Tak to je super! :-)
Ja nemam problem, kdyz si nekdo neco strci do kapsy.
to se mi líbí
a souhlasím, každej křičí že ten a tamten bere ale proč? Čecháčkovství, protože oni neberou nebo berou míň. Aaaaa vo tom to je.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
to se mi líbí
a souhlasím, každej křičí že ten a tamten bere ale proč? Čecháčkovství, protože oni neberou nebo berou míň. Aaaaa vo tom to je.
takze jedina cesta je proste tezka korupce abychom tu nikdo nebyli lepsi, nez Dalik?
17 cm