Tak a je to.... Dneska jsem definitivně vyndal celej ten vypí****j modul a zítra jedu shánět trubky na propojení.
Díky Zmijonovi za rady!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
rozebráno,zkontrolováno a nezjištěna mechanická závada.
Modul vyřazen a nahrazen propojem na přímo,dle Zmijona Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remus511 napsal(a):
No ty vole.. to je nějakej reaktor,né?!! *pissed*
No,skoro jo...Reaktor poháněnej minipočítačem
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remus511 napsal(a):
Jsi tam měl natáhnou nějakou kardanku + čerpadlo a třeba by to fungovalo
to bych z toho pak udělal Emerickýho jeepa
chci se zeptat jak je to s tim udajne "mene spolehlivym" posilovacem a ABS (je to az u Twinsparku?)
mám GS 1150 2002 s ABS (a mám modrý vidlice - prej to měli modely s nějakejma EVO brzdama... - o co jde?)
díky moc
HonzaGS-SV napsal(a):
chci se zeptat jak je to s tim udajne "mene spolehlivym" posilovacem a ABS (je to az u Twinsparku?)
mám GS 1150 2002 s ABS (a mám modrý vidlice - prej to měli modely s nějakejma EVO brzdama... - o co jde?)
díky moc
Mám informace,že se toto děje na strojích vyrobenejch v roce 2003 a od tohoto roku se dělá Twinspark.
EVO brzdy,jsou obyč. brzdy bez posilovače,tušim.
Upravil Kubrt dne 11.02.2010 20:09
HonzaGS-SV napsal(a):
díky moc
Klid, máš ještě pořádnej stroj
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
to bylo dneska,když jsem nasazoval jednu z těch propojrk...to jsem klel jak pohan