Franta napsal:
Musim zaklepat, ale nemám problém s chcípáním motoru v žádnym režimu.
Co mi vadí je dojezd a přídavná nádrž se mi nelíbí.
jj dojezd je malej, přídavná nádrž je hezká, ale jedině s kokpitem od Touratechu, to už ale stojí nesmysl... jinak vypadá jak sloní uši
jardajerman@seznam.cz
TOLI napsal:
A ta nová husička s rotaxem to bude taky pecka.
Tak ta je pěkná, ta je moc pěkná
Co jsem se svezl na Nudě, tak mám tu Husku tak trochu vypálenou do hlavy...
A tohle? To je to, co tak nějak pořád hledám. Někde na půl cesty mezi XCountry a XCH... Huska by mohla mít dobrý podvozek, posed nebude tak drastický jako na XCH, motor je držák = vypadá to moc lákavě.
Asi budu muset začít střádat do prasátka
Upravil buboGS dne 12.07.2012 19:51
BMW GS = stroj na radost
díky za postřehy. Ve dvou to myslím tak k tý vodě- moto by byla hlavně pro mne. Jen jsem na žádném fotu neviděl zadní stupačky. (to bude asi ten kit od TT). Tlumič bych případně řešil jiním.
To JardaFGS: jakej tam máš převod na řetězovce? Já mám 15/47 a v terénu s odřenejma ušima. přemíšlím o 14/47. V tabulce od afamu jsou zadní rozety i 48 a 49 pro všechna bmw 650 jestli se nepletu.
Pokud by byl zajem, mam jednoho x Challenge na prodej. Ale chci za nej hodne. Je upravenej na cestovani. Vymenena podsedlovka za ocelovou TT s drzaky kufru. Ohlins vzadu misto vzduchace. Rafky Excell. Plech pod motorem TT. Prodlouzenej blatnik vpredu a pridam i malej TT blatnicek dozadu, kdyz se jede do terenu bez SPZ. Remus vyfuk, ale dam i ten puvodni. Zvyseny riditka, stavitelny zrcatka. Dve retezovky, jedna na silnici a druha do pomala terenni. Pneu TKC a jeste jedna sada terennich Mitasek. 170 000 Kc. Mam k nemu i pridavnou nadrz, ale ta uz neni v cene. Nemusim prodavat, ale mam najeto asi 13 000 km, tzn nevyuziju ji. Na cestovani na moto nejak nezbejva cas.
díky za nabídku, zatím to tak nehoří. koukám co bude příští mašina (na HP2 nejsou love). Na svojí si nikterak nestěžuji. XCH mě zatím oslovilo nejvíc. je pravda že tato kategorie motorek téměř vymřela. Kámoš si pořizuje klx- to je podobné moto jen o dvacet let starší.
Ahoj, uvažujem o výmene Yamahy TT600 za niečo novšie. Používam ju na vozenie v Rumunsku a hobby-sranda-xlpreteky preto chcem obsah nad 600. Mám rovnaké kandidátky ako sú tu v 4 roky starej téme, preto sa chcem aktuálne spýtať užívateľov ako je na tom Xko po rokoch : spolahlivosť motora, výdrž šróbovaného rámu, predná vidla a aj zadný mech.
Ďakujem