randolf napsal:
- zmizeni poctu prispevku u jednotlivych vlaken na hlavni strance a nefunkcnost automatickeho otevirani u posledniho prispevku pri kliknuti na tento odkaz z hlavni stranky jsou predpokladam zpusobeny probihajicimi upravami?
... tento dotaz "plodím" s přestávkami na zákazníky, zakázky a větrání bolavé hlavy od cca 11:00 hod. Na popis "záhady" jsem potřeboval asi třicet řádků.
Můžeš mi prosím říci, proč jsi mi pár znaky zhatil celodopolední práci???...
Z toho si nic nedělej, já se zase snažím z psaní těch tří pochopit, o čem a jakou řečí hovoří..
Medik napsal:
Ale jo, ale občas to jde ztuha. Mělo to být asi tak: - To bylo česky?
Drásal jsem to z jiného compu. Jestli něco nesnáším, tak je to černá klávesnice. Vidím na ní prd a tak datluju nesmysle. Na té svojí bílé (teda kdysi), mě to jde lépe. Akorát stávkuje na velký písmenka:D
Jsem prostě vykopávka z pravěku. Takže netuším, co znamená imho ani pls. S anglinou jsem pokročil stejně jako s ruštinou - v poklidu jsem jí zapomněl.:| Je to smutné, ale vzhledem k nepoužívání celkem pochopitelné. No a do nějakého programátorského, vývojářského a podobného prostředí chodím jen na návštěvu. A to ještě zřídka;)
nee nee neee... ja myslel MUJ prispevek... tvuj preklep neresim, za to se bicuj sam ;)
Jinak ja vam schvalne vyfotim moji klavesnici... Morabo i Vjetrnik ji prohlasili za kontaminant vysokeho stupne :)) a to je cerna...
imho -- nejcastejsi vyklad -- in my honest/humble opinion -- dle meho skromneho nazoru :).. tedy obdoba "myslim".
pls je normalne please, pripadne prosim. Kdyz to pises 50x denne, tak se to fakt hodi.
Jinak to ze se technicke problemy popisuji technickou cestinou/anglictinou povazuji za normalni... vy take rikate ze je poskrabana distalni cast prave pazoury, na lateralni strane palce ;)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pls zas to IMHO blbne... Nešlo by Btw zkusit ASAP vylepšít? Já FYI navrhuji TNT, ale jen IMHO...
Zkratkám už Btw rozumím. Udělal jsem pls na syna a ten mi poradil: " ASAP utfg...!!! "
Auf Wiedersehen...
OK.
ufff...
Radosek napsal:
Jenom tjošku...
Tož nesů cip a chcu béét in, nééé, more...???
ty jo... ejesejpííí je moje oblibene
17 cm
Radosek napsal:
Jenom tjošku...
Tož nesů cip a chcu béét in, nééé, more...???
jinak ono je asi vic motivu proc pouzivat zkratky... ja osobne jsem tvor ukrutne liny, takze si tim setrim cas.
Dalsi vyhoda je, ze kdyz pises nekam do ciziny tak nemusis ani tolik menit slovnik
kazdopadne myslim, ze rejpani v tomhle miste asi neni uplne na miste... treba u nas se vetsina firemni komunikace odehrava emailem... a je trochu divne se smat dokud tech 50 mailu denne nenapises + zaznamy ve vsemoznych systemech.
17 cm
V soucasny dobe si zde na foru pripadm jak nekde na warezu. Zejmena v podvecernich a vecernich hodinach. Nevim, kde forum hostuje, ale nestalo by za to ho presunout nekam jinam. Klidne i na placenej hosting. Klidanko by jsme se mohli slozit. Vzdyt dnes se da hostovat na rychlejsich serverech za par babek. Neberte to prosim jako kritiku, spis jen napad. Doufam, ze nenosim drivi do lesa.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Web je samozřejmě na placeném webhostingu. Zkoušel jsem situaci řešit s poskytovatelem webových služeb, bohužel se zachoval naprosto neprofesionálně. Využil jsem tedy Hicksovu nabídku a web se přesune k němu. Bohužel z časové vytíženosti jsem doposud nepodnikl žádné kroky. Snad se k tomu dostanu tak do 14 dnů.
Díky Miloši za dobré zprávy...
To Hicks: Doufám, že kočírovat server Ti jde líp, než řídit osmikilo... když jsme všichni viděli, co jsi provedl Vjetrníkovi... (btw to byl imho vtip a věřím, že web pojede asap jako dřív...)
Upravil radosek dne 17.09.2009 08:23
btw ja na pipni mel jenom fakt hodne vyvojovy weby, co nepotrebovaly ostrej provoz. tedka pouzivam taky "slabsi (levnejsi)" hosting u bananu, ale zatim bez problemu