Fotky super!
Docela jsem byl ráno rád, že jsem nepil, takový nápor normální smrtelník nemůže vydržet.
Vlezla se Bystřickému ráno přilba na hlavu? Po té smršti různého pití jí musel mít jak pytel na hady.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kubrt napsal:
A nejlepší byl stejnak Bluesbery naivka jeden,si myslel že ho nepoznáme
A já tě viděl v neděli odpoledne v Přelouči lízat... Nikdy jsem tě neviděl ale hned jsem tě poznal
Ale já nic nelízal je pravda že jsem stál v Přelouči u zmrzky... o zbytku nevim... jo a já tě nepoznal,takže jsi tam vubec nebyl ani nejel
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bodie a Doyle napsal:
Jen nekecej, koukal si do té díry jak husa do flašky...
Do díry? Asi málo chlastám
Upravil Kubrt dne 09.09.2009 17:09
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak co pardálové (bystřické, Emilio, Kubrte, Hrabě X a samosebou i ostatní..........) jedete? V pátek na obvyklém místě - vypijem si hlavy a poslechnem dobrou muziku
Upravil Tonda dne 31.08.2010 06:55
Letos čéče vůbec netuším.
Mám velkou rozpracovanost a výpis z účtu mi přišel formou parte, takže uvidím dle aktuálního rozpoložení. Nicméně se stav u mě na kafe, budeš to mít za bukem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Soudce Hardcastle napsal(a):
Rad přijedu!
Před rokem byla pěkná podívaná.
Bystřické dělal v opilosti kotrmelce,přemety asi v týdnu skládal zkoušky na učitele tělesné výchovy
nato si nevzpomínám,takže se to nestalo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz