Doc napsal:
pochopil a setrval anebo odešel a pokud nedojde ani k jednomu, nevadí, odejdu já. Nikdo není nenahraditelný a demokracie existuje. Ale má svá pravidla.
Nechci Tě urazit, pouze Ti píšu přesně to, co mám na srdci, pouze bez okolků.
Asi tak.....
Docu neblazni, nevsiml jsem si, ze by do Tebe Emilio nejak ryl nebo na Tebe utocil... tohle je imho zase trochu imho MOC ze Tve strany... fakt.
Neurazej se jak nafintena recka múza a obcas neco napis
Navic Emil a spol rozhodne nepisou do VSECH threadu... spis mi prijde, ze jsou rezidentni na par vlaknech.
kdybych to vzal do dusledku, taky bych si tu nasel temer na kazdem neco...
Tj. imho bude skoda, kdyz zmizi kterykoliv z vas.
Musim pracovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Doc - tebe si opravdu hodně vážím a kdyby se mělo hlasovat, kdo by měl opustit stránky, tak jednoznačně Emilio a Remus. Pro ně jsou tyto stránky absolutně nevyhovující, pro jejich inteligenci je nutný přechod do jiné dimenze. Věřím tomu, že brzy si založí vlastní web, který bude podle jejich představ a kde se budou moct naplno rozvinout bez nějakých pro ně zbytečných pravidel.
Tak já taky přidám trochu do mlýna,sice tu nebudu psát až tak moc k tomu BANu ale spíš k Emíliovi k Brňákovi a k Docovi.
Docu,máš pravdu s tím co jsi napsal ohledně ineternetové sympatie.Přesně toto jsem pozoroval před tím,než jsem poznal osobně Emília a Brňáka Jima.
Emílio mě připadal jako namustrovanej idiotskej vocas a nejednou jsem ho chtěl poslat do míst,kudy odzcházejí z těla jisté poklady,to samé jsem chtěl napsat Brňákovi,tomu spíš ale jen proto,že jsme se špatně pochopili.Realita je ve skutečnosti uplně jiná.Ale to jsi zmiňoval v Tvém příspěvku.U Tebe je na prd to,že se s náma asi jen tak nesležeš a nepoznáš třeba Emila v realu.
Tento muj příspěvek není myšlen jako narážka na kohokoliv z Vás a není myšlen ani jako nějaký vlezprdelení nebo podlejzání... Je to jen příspěvek uživatele stránek,který měl možnost poznat pár aktéru internetově i osobně.
Nikdo za tím nic víc nehledejte! Je pravda že mě taky celkem sere zbytečný zasírání témat,ale s tím asi nic neudělám a na druhou stranu,občas se v tom zasírání najde i dobrej džouk a pohotová reakce.Tož tak. Pic.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nevadí Hixi, prostě mě to tímhle stylem přestává přitahovat
a beru na svojí zodpovědnost to, co píšu...
přemrštěné? možná.
tak to vidím přemrštěně, nemůžu si pomoct, první rok to bylo.....super
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Kucera napsal:
Doc - tebe si opravdu hodně vážím a kdyby se mělo hlasovat, kdo by měl opustit stránky, tak jednoznačně Emilio a Remus. Pro ně jsou tyto stránky absolutně nevyhovující, pro jejich inteligenci je nutný přechod do jiné dimenze. Věřím tomu, že brzy si založí vlastní web, který bude podle jejich představ a kde se budou moct naplno rozvinout bez nějakých pro ně zbytečných pravidel.
Já si taky Emília vážim,i Remuse.Oba mi pomohli když jsem potřeboval...Je to jen věc názoru...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
beru na vědomí Vaše příspěvky o tom, že reál může být jiný (a je dobře, že byla i pomoc)
ale
já jsem odsouzený jenom na net a rozhodl jsem se, vzít toto jako první kriterium, líbí se ti to tak nebo ne? Nelíbí!
asi se na nějakej čas zase vytratím, třeba se mi uleží jinak v palici
za týden touhle dobou budu na lodi do Itálie a třeba se něco změní k lepšímu nebo se na to budu dívat jinak.
nesmazávám žádný příspěvek, protože to považuji za srabáctví a ...
P.S. moral : nikdy se neboj toho, co mluví straight...... těch řečí za zády a těch tichých vod se boj!
Upravil Doc dne 11.09.2009 15:43
Já si taky Emília vážim,i Remuse.Oba mi pomohli když jsem potřeboval...Je to jen věc názoru...
Můžeš být trochu konkrétní, co udělali? Myslíš, že z toho, co ti dva tady vypouští za nesmysli je něco, co si zasluhuje jejich uznání? Vše co napíší, tak svědčí jen o opaku. Já jen říkám, že pro ně většina lidí a celý web není dost dobrých, oni si zaslouží mnohem víc.
Upravil recok dne 11.09.2009 15:43
Doc napsal:
beru na vědomí Vaše příspěvky o tom, že reál může být jiný (a je dobře, že byla i pomoc)
ale
já jsem odsouzený jenom na net rozhodl jsem se, vzít toto jako první kriterium, líbí se ti tak nebo ne? Nelíbí!
Jasný,je mi to uplně jasný a je to Tvá volba a já ji respektuju
Můžeš být trochu konkrétní, co udělali? Myslíš, že z toho, co ti dva tady vypouští za nesmysli je něco, co si zasluhuje jejich uznání. Vše co napíší, tak svědčí jen o opaku. Já jen říkám, že pro ně většina lidí a celý není dost dobrých, oni si zaslouží mnohem víc.
Já bych nezasíral toto téma.Prostě pomohli,ať to bylo s autem,nebo motorkou.samozřejmě pomohli i ostatní,ale o těch tu řeč není. Všechno.
To jsi mě úplně překvapil. Ale proč tolik lidí urážejí, vysmívají se jim, vypudili z webu. Já mám naprosto jasno a ani nemám chuť je někdy potkat. Emila jsem viděl ve Sv. Jiří a stačilo to. Tak jak se chová na webu, tak se chová i u piva.
Doc napsal:
a beru na svojí zodpovědnost to, co píšu...
přemrštěné? možná.
tak to vidím přemrštěně, nemůžu si pomoct, první rok to bylo.....super
Docu jses uz dospelej chlap, jako kdybys neznal "optimismus pameti" a "nove koste dobre mete".
Muj nazor je stejny... Emil je sice trochu uchyl, ale takovouhle miru kritiky si nezaslouzi.
17 cm
Kucera napsal:
To jsi mě úplně překvapil. Ale proč tolik lidí urážejí, vysmívají se jim, vypudili z webu. Já mám naprosto jasno a ani nemám chuť je někdy potkat. Emila jsem viděl ve Sv. Jiří a stačilo to. Tak jak se chová na webu, tak se chová i u piva.
ale koho tady vypudili z webu, to je zase myslim prehnane tvrzeni.
Odchazeni for, zvlast u chlapu.. je pomerne bezny ritual.
Mit k tomu argument (napr. Emilio) -- tim lepe pro odchoziho.
Jinak ja nepochybuju, ze kdyz zavolas Emilovi ve 3 rano tak prijede s odtahovkou, pripadne sikovkama a pomuze.
Chapu, ze ma kdekdo misty jiny VKUS.... jak rikam. IMHO to prehanite... jdete makat, znazte se Emila ignorovat.
Pokud vam to nejde... nejsem si jisty, jestli nejste s webovymi fory spise nekompatibilni vy.
Protoze dnes je to Emil a spol, za 3 mesice nekdo dalsi... pak se do stejne pozice muzete dostat snadno vy.
17 cm
Docu nebo Doci (nevím) vykašlete se na nějaký odchody a vyhrožování Emilia taky neznám, ale zase pozuzuju že co v tu danou chvíli a okamžiku na na mysli tak to jazyku někdy se to zdá nepříjemný ,ale z vlastní praxe vím ,že tyhle lidi jsou super kámoši.Hlavně nepodrážej nohy a řeknou na rovinu co si myslí. Jsou nebezpečnější lidi,tak se spolu nehádejte . Radši zbal pár fidlátek a doraz na tu naši hroudu oplývající mlékem a strdím:
PS:Ten praotec musel bejt taky asi řádně zkouřenej.?
Upravil trautumberk dne 11.09.2009 16:23
Vážení, nechci se tady rozpitvávat s dlouhým posuzováním:
1. Dostal Remus ban? Dostal!
2. Ustál to a dá si příště pozor? Věřím že ano!
3. Je Emil huba nevymáchaná? Je!
4. Budeme brát Miloše vážněji než dřív? Budeme!
5. Má význam se urážet? Nemá!
Docu, Tvoje příspěvky mám rád a pokud někde vidím Tvůj nick, běžím na to vlákno jako na první v pořadí. Chceš-li se stáhnout do ústraní, bude mi to (stejně jako mnoha dalším) líto. Koho tím chceš "trestat"?
Na závěr:
Je potřeba se setkat, pokecat a vyříkat si věci z očí do očí co komu vadí a proč...
Já taky nemám takový dar psaného slova jako Ty, TomášTT a další a neumím vše podat tak uhlazeně a kultivovaně jako Vy. Jsem proto (stejně jako i jiní s podobným "postižením" ) horší než Vy?? Třeba je to tak i s tím Emilem, co Ty na to???
Jo a myslím si, že tohle vlákno je pro tento web přínosnější, než po sté opakované bádání nad tím, jestli je lepší GS nebo GSA...
Přeji Vám všem hezký víkend a rád bych abyste věděli, že je mi s Vámi VŠEMI dobře...
Radosek napsal:
Jo a myslím si, že tohle vlákno je pro tento web přínosnější, než po sté opakované bádání nad tím, jestli je lepší GS nebo GSA...
Přeji Vám všem hezký víkend a rád bych abyste věděli, že je mi s Vámi VŠEMI dobře...
R.T.
hele co usporadat nekdy hromadny paintballovy souboj?
ja to nikdy nehral, ac mne to moc moc laka.. a ani nevim kolik je maximum hracu, ale predstava ze budu strilet po nekterych clenech fora je primo bozskou hudbou pro muj sluch
A jak je videt, asi tu nebudu sam...
17 cm
Radosek napsal:
R.T.
hele co usporadat nekdy hromadny paintballovy souboj?
ja to nikdy nehral, ac mne to moc moc laka.. a ani nevim kolik je maximum hracu, ale predstava ze budu strilet po nekterych clenech fora je primo bozskou hudbou pro muj sluch
A jak je videt, asi tu nebudu sam...
Paintball je na hoven...100x lepší je airsoft...
jdu na pivo [Meissel's] a třeba se mi to rozleží jinak, tak nějak ...... pivně
(ale moje osobní astroložka mi radí, ať se opiju, že je to občas správný delete, tak uvidím - (pokud nepůjde o metanol..))
stejně bych chtěl slyšet názor Emila, ať už je jaký chce (ten názor)
Upravil Doc dne 11.09.2009 18:39
no nevím, osobně si myslím že je lepší paintball, protože zanechává stopy, airsoft je krpěknej v tom, že guny vypadají "opravdově" ale jinak je to dle mě horší.
Perna napsal:
no nevím, osobně si myslím že je lepší paintball, protože zanechává stopy, airsoft je krpěknej v tom, že guny vypadají "opravdově" ale jinak je to dle mě horší.
ja jsem take slysel chvalu na paintball...
airsoft je hodne pro armadni nadsence, ne? co chodi v maskacich s replikama M-16 a jezdi v replikach Merkaf
17 cm