Ani já se nemůžu dostavit. Už jsem slíbil něco jiného a nelze to zrušit.Halt je to blbý.
Snad na jaře, jestli se bude konat další kolo a Hanibal si neuřízne nohu.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
fifa napsal(a):
tak jak je to teda na 9 až 11 ,10 nebo ako ??????
Na 90% ano.Dlouhodoba predpoved je na tento vikend slusna.
Omlouvam se tem,kterym tento vikend nevyhovuje.Tak priste.
Kdo nebude chtit spat ve stanu,muze spat v hospode v mistnosti,ktera bude do budoucna salem.Musim tam uklidit bordel a presto upozornuju,ze to bude spis pro chlapy.
Bob prej muze spat tam,co minule a k dispozici je tam jeste jeden gauc.
Cekam,ze to bude spis takovej komorni srazek do 20 lidi.Postavim polovicni stan nez minule a lavice.Az se ochladi tak se stejne presunem do hospody.Tam zamluvim nejaky sezeni,aby jsme sedeli pohromade,pokud mozno u jednoho velkeho stolu.
Myslim,ze to nejak dopadne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bob napsal(a):
To Vevisíky,láhev tulamore je už zabalená v topcasu
Těším se na známé tváře
ja mam bohuzel tenhle vikend skolu... a to je konecna :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal(a):
Hezounku čti pořádně ne tento víkend,ale příští tj.9-11.10 napiš si to do diáře a doval na noc, at si dáme spolu konečně panáka
ja myslim ten pristi.... v sobotu mam skolu, leda, ze bych se stavil VECER po skole...
17 cm
Aldo,to by bylo super.
Hicksi,ty jses vyjezdenej dost,tak na vyjizdku nemusis a po skole prijed.Udelas nam prednasku o presouvani stranek.Ale my co mame v hlave misto mozku montazni penu,to stejne asi nepochopime.
vevis napsal(a):
Aldo,to by bylo super.
Hicksi,ty jses vyjezdenej dost,tak na vyjizdku nemusis a po skole prijed.Udelas nam prednasku o presouvani stranek.Ale my co mame v hlave misto mozku montazni penu,to stejne asi nepochopime.
hele pokud nebude prset, pocitejte se mnou.
Mel bych opustit nas ustav v usti v 7:00pm CEST... dojezd k Hannibalovi tak okolo desate...+-.
Zkusim se urvat drif...
Spikal bych bud u Boba, nebo u nekoho ve stanu...
17 cm
Becko a ostatni co jim termin nevyhovuje,fakt me to mrzi,uvidime se na jare.
Rozhodl jsem se,ze stavet stan je zbytecny,lavice venku budou,ale kdyz bude slunce,tak by kazdej stejne radsi sedel na slunci.Hlavni sezeni jsme po domluve s Hanibalem usoudili,ze udelame uvnitr.Prece jen uz to neni venku na celovecerni sezeni.Pocitam,ze nas bude kolem 20 a to bude v pohode.Misto kratasu a plavek si vemte kvalitni spacaky,nebo deku na vic.Ja spim samozrejme ve svem rychlostanu taky a to presto,ze bych nemusel.Hanibalovi se uz tesej.