Víš ono asi nebude jen tak lehký sehnat parťáka na takovou štreku. Ne všichni lidi si sednou a abych pravdu řek, já sám bych do toho s "neznámým" nikdy nešel. Ale třeba se pletu.............
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Cycli napsal(a):
Včera mi poslal kamarád ze Slovenska upoutávku na video z Mongolska. Je to moc pěkný. Tak pro navnadění je tady: YouTube Video
Přátelé je mě 57,jsem eště mladej BMWák,ale tohle bych mooc rád taky někdy zažil.Zasouvám na Ramku v oblast snů a mě se sny plněj Moc díkec Bomba.
bubak
já partáka mám ,ale původně jsme byli 3, ale bohužel jeden nám odpadl. Klidně může to být i dvojice, ale to je max. a čeho se bát vždyt je to za rohem.
Ale jo, ja bych hned jel... ale nejdrive by me museli povysit, abych na to mel
Moznost je to luxusni...netreba ssebou tahat tolik veci, kdyz se da neco nacpat do auta.
Randolf
A propos - mate uz nejaky konkretnejsi plan, kudy chcete jet? Vlakem z Moskvy do Irkutsku? Nebo po vlastni ose? Kazachstan muze byt taky bezva.. treba navstivit Bajkonur..urcite to za par susniku bokem pujde Ach, jak Vam zavidim
UPDATE: Nepotvrzene zpravy naznacuji, ze oficialni navsteva kosmodromu zacina na $700, takze asi nic
Upravil randolf dne 25.11.2009 18:33
sponzoři jsou bída nějak asi vymřeli. Náklady jsou hlavně na benzín oleje pneu atd plus víza. Jídlo není držšší než u nás a doma take jíme, spaní ve stanu a dálniční poplatky nemají spočítej si 20.000 km provozu své motorky to je hlavní když tě to nevyděsí ten zbytek už není tak hrozný.
všechno bude, již se to plaví z USA, protože ceny v EU by mne zrujnovali. Zahrádka, nárazník i naviják. Jen tak pro zajímavost naviják v ČR 38500 a usa 1000 dolarů, to je přeci už vážně nahlavu?????