Planuju predbezne cervenec.Kveten je sumava,koncem srpna Třpytka,tak proste nejak mezi.
Upravil vevis dne 21.03.2011 22:44
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis: velikánská gratulace, moc Ti jí přeju a držím palce, aby vše bylo v pořádku. Já udělal s mou výroční 1150 naprosto totéž, prostě jsem se rozhodl podle inzerátu a dokonce odjel na dovču a všechno hodil na hrb vjetrníkovi s Bobem. A nelituju, dokonce když jí pak Bob asi po dvou týdnech přivezl (to byly nervy... ) tak byla jestě voňavější, než bych si byl dokázal představit ! A to přeju i Tobě a jak tak koukám na ty fotky, veřím, že Tě nezklame!!!
Maiali nel Fango!
Tak tohle je vážně bomba. To je přesně vono, když jsme se o tom bavili, myslel jsem, že to bude něco takovýho. Fakt moc pěkná a pěkně závidím. Už se těším až ji představíš. No snad se taky dočkám.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Tak ja doufam,ze uz je to vsechno!Mezi dvouventily pro mne nic vic nez 80 g/s PD neni.100gs PD je zase na dnesni dobu nejlepsi cestovatelskej dvouventil.R 65 gs je trochu unikat,protoze se jich vyrobilo fakt malo.Ale neni zase tak hrozne drahej,tak ho pouzivam na castejsi jezdeni a na vic na nem jednou deti budou moct jezdit uz od 18 let. Ta 100gs s kulatym svetlem co tata prodal je v orig.stavu taky krasna,ale uz se to do garaze fakt nevejde.
Treba basic me nelaka.Vzhledem k tomu,ze je to vlastne stara 80 gs s kulatym svetlem,pouze s nadrzi a sedlem z 80 g/s a par odlisnymi detaily,tak se prodavaj za nesmyslne ceny.
Samozrejme by se mi libila treba HPN rally stavba,ale to se cenove pohybuje fakt hodne vysoko!
včera sme bratovi kúpili F650gs abs, 20000km 2001 žltú, v stave motorky z predajne, zatial sme naratali až 3! škrabance a nefunkčne vyhrievanie na jednej strane :-) takže momentalny stav 1150gsa 1150gs f650gs :-D potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
Moc pěkná práce,mít další vrtulu v garáži. Já už dlouho bojuju o skůtra C1. Jsem prakticky na hranicích Kraslice a moc rád bych ho dovezl s Dojču.Dokončil jsem svoju éru motorek a za srdce mě vzalo malí Géeso.Tu C1 bych chtěl na ježdění do práce. Máte vrtuláři nějaký zkušenosti o tomto stroji.Vím,že je to jedinná motka,kde není povinnost helma,ale zase jsou tam pasy.
bubak
Sharki napsal:
Moc pěkná práce,mít další vrtulu v garáži. Já už dlouho bojuju o skůtra C1. Jsem prakticky na hranicích Kraslice a moc rád bych ho dovezl s Dojču.Dokončil jsem svoju éru motorek a za srdce mě vzalo malí Géeso.Tu C1 bych chtěl na ježdění do práce. Máte vrtuláři nějaký zkušenosti o tomto stroji.Vím,že je to jedinná motka,kde není povinnost helma,ale zase jsou tam pasy.
Napiš Praskinovi...nějaký C1 má doma....určitě ti zodpoví všechny otázky....
Ivo Bohuslav napsal:
Když jsem mamince ukazoval novou vůni pana G/S PD , tak málem spadla z gauče a říkala, že jsme nějaký jiný .........tak já nevim .........
No tak vetsina vyjimecnych lidi je trochu jina!Ja snad ani nikdy netouzil po tom byt prumernej.
Sharki napsal:
Napiš Praskinovi...nějaký C1 má doma....určitě ti zodpoví všechny otázky....
Jsem s ním ve spojení,jeden už mě utekl za špičkovou cenu a mám tam ještě druhýho a na toho si momentoš nedosáhnu,ale moc díky za reakci.
bubak