v tomhle počasí pojedu čumět tak maximálně do Mělníka na soutok Labe s Vltavou
A KáTéeM taky jakože dvakrát nemusim
Upravil Kubrt dne 16.10.2009 14:38
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Teď jsem mluvil po telefonu se starostou a dáváme návrch na výlet do Dresdén třeba v sobotu 24.října. Co Vy na to?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já do Polla do Pasova pojedu příští sobotu .koukal sem, že sou tam od 9 - 20:00.
Chci si koupit rukavice. A hlavně reklamovat ( už po druhý !!) shuberthku C2.
Nevíte kdy mam právo na vrácení peněz( nebo uplnou výměnu) při opakových reklamacích?? Sice mi C2 ohromě vyhovuje, ale nemam náladu ji 2 do roka jezdit reklamovat...
hlavně, že je pivo ftlamě
Tak jak teda,a hlavně datum? Pro ty,kteří sem psali,že by jeli : RADOŠEK,STAROSTA,TRAUTUNBERK,FÍFA,jestli by jel i VLÁĎA GSA.
Podotýkámže od pondělí nebudu celý týden na internetu,tudíš nebudu moct sledovat vlákno.Kdyby jste se dohodli na nějakým pevným datumu,tak mi dejte prosím vědět na 606443520.
starosta napsal(a):
Kubrte když budeš přez týden v Táboře tak tam zustan do soboty a já tě tam v sobotu ráno vyzvednu.
Jak jsem psal...Dám Ti vědět,jak to bude.A ještě dám vědět Radoškovi a Fífoi.
Tak Fífa nejede...Teda v tu sobotu co jsi psal se mu to nehodí.
Napsal jsem Bečkoi PM.
Upravil Kubrt dne 18.10.2009 20:58
Je to k vzteku. Víkend 24.-25.-10. je jedinej, kdy opravdu nemůžu. Jedu sbírat do východních Čech vymaštěný blbý švestky. Moje paní to domluvila už někdy před měsícem a já to už slíbil, xakru...
Kubrtovi pošlu sms, když není na netu.
Jestli někdo pojedete v jiném termínu, dejte prosím vědět. Je mi jedno, jestli Pasov, nebo Drážďany. Díky.
Radosek napsal(a):
Je to k vzteku. Víkend 24.-25.-10. je jedinej, kdy opravdu nemůžu. Jedu sbírat do východních Čech vymaštěný blbý švestky. Moje paní to domluvila už někdy před měsícem a já to už slíbil, xakru...
Kubrtovi pošlu sms, když není na netu.
Jestli někdo pojedete v jiném termínu, dejte prosím vědět. Je mi jedno, jestli Pasov, nebo Drážďany. Díky.
Radosku o lidech říkej co chceš ale švestky neurážej my moraváci jsme na to háklivý
komaiz napsal(a):
Radosku o lidech říkej co chceš ale švestky neurážej my moraváci jsme na to háklivý
Já to tušil, že dostanu "napomenutí" z Moravské sekce......nic ve zlým...
Když já ale rád až ten výslednej produkt, akce tomuto produktu nutně předcházející jsou pro mě neoblíbené...
no tak uvidíme tuhle sobotu ale asi spíš nebudu moct mám kšeftík v poděpradech kdyštak brnknu kubrte v pátek co a kterak
jěště malej dotaz jedem na motorkách nebo autem to sem se tu nedočet
když ho miluješ není co řešit
Čauvec fífo jsem domluvemej s kubrtem,že v sobotu ráno ho vyzvednu v Táboře a jedeme do Pasova.Bohužel autem kdyby náhodou tak dej vědět jestli chceš vyzvednout.
v pátek se ozvu v případě že pojedu v Pasau to dobře znám tak nebude problém tak snad to vyjde i když moc nadějí tomu nedávám tak zatím
když ho miluješ není co řešit