Aleši doufám že budeš brzo zase mobilní, taky jsem se celkem lekl když si za mnou najednou nebyl. Výlet byl super určitě pojedu zase ale vidím to až na jaro.
to MID: Jo, taky jsem rad pokecal, holt jsem mel min chvalit. Ale kdyz ja doted fakt jen jezdil (letos 12.000km). :-) Krematorium urcite nestiham, jsem v zahranici. Mej se a priste ahoj. ;-)
to Morabo: S tim holt musim pocitat, motorka ma 70.000km a ja ji celkem nesetrim. Hlavne si u toho nic neudelat, az se priste neco podela. :-( Taky me tesilo a tesim se na priste, snad uz cely program, meli jste pekny den. ;-)
to MAKO: Taky doufam, ze budu jezdit co nejdriv. Uz mam objednane spunty, krome opravy a pravidelneho servisu, takze doufam, ze letos jeste neco pojezdim - druhou pulku listopadu mam volno a podzim me bavi! :-)
to All: Diky za podporu, rad jsem vas videl, tesim se na priste. ;-)
to Mako: ještě jsem zapoměl....co máš za žárovku v předním světle? Dost to oslňovalo, když jsme se vraceli zpátky....
jj...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
to Mako: ještě jsem zapoměl....co máš za žárovku v předním světle? Dost to oslňovalo, když jsme se vraceli zpátky....
Standard z výroby jen jsem den předtím šteloval světla protože to svítilo moc dolu a vyšteloval jsem to moc. Včera jsem to stáhnul takže už snad oslňovat nebudu. Takže se všem za oslňování omlouvám. Stejně mě přijde že to moc nesvítí, ten tvůj xenon svítí moc pěkně ale ta cena :-(