Však taky kus trate jel na kole Motorce, která má zadní brzdu na řídítkách se snad ani jinak říct nedá
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Jo na "kole" ktm exc450 reklusa sem se projel bylo to fakt jak kolo a nemělo to brzdovej pedál ani spojku ale brzdy jen na řídítkách.Takže sem si v každý zatáčce při pokusu o podřazení zamáčk zadní kolo a nebo před zatáčkou zuřivě šlapal do neexistujícího pedálu .Něco takovýho bych si doma asi dokázal představit ale vůbec nevim kam bych stim jezdil když ten samej terén zvládám i na mastodontovi.
TOLI napsal(a):
Nu a jaké bylo překvapení když při vyhlašování se náš tým umístil na prvním místě v kategorii Hard Enduro. Dostaly sme pohár nějaký dárečky-nálepky KTM beru vyloženě jako provokaci.Večer sme ještě trochu popili a spát.V neděli jsem tak trochu celej rozlámanej ale 1.místo za to stálo.Ale konkurence nespí takže příští týden je zase menší akcička kde budu pilovat techniku.
ty joo.. gratuluji!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdar TOLI, gratuluji k vítězství. Jsem moc rád, že jsi podržel značku. Já tam totiž svým výkonem spíš nahrál oranžovejm.
Byl jsem na tý R1200GS s kámošem na F800GS. Oba na takové akci poprvé. Ve chvíli, kdy jsme se potkali, jsem si ještě myslel , že vše dáme s bodákem v pr... Měli jsme za sebou všechny body nad Davlí na levém i pravém břehu. Těsně poté to ale zhoustlo. Jelikož jsme jeli v "protisměru" nájezd do bahna se nám trochu blbě hledal. Tam jsem pak motorku zaparkoval v tý "drážce" o který se zmiňuješ. Vše jsem ale zapikal ve výjezdu na PAW9. Sám o sobě nebyl žádnej extrém, ale ta hromada větví pod ním mě vždycky tak zpomalila, že jsem ho 2x nedal. Chtěl jsem to objet, ale Karel mi povídá "když ho nedáš, bude tě to srát" :). A taky jo: 3 pokus úplně nejhorší ze všech: položil jsem už ve větvích s celkovým výsledkem ohnutá řadička, utrženej šusplech a urvaná hadice od přední brzdy o větev co šla mezi kolo a vidle. Řikal jsem si, že nebudu holka, a že dám ještě alespoň eRZetu. Zapsali jsme zbylé dva body v této oblasti a jeli na okruh. No a to byla konečná pro moje sebevědomí. Bez přední brzdy se jelo úplně naho.., ale nic proti tomu, když jsem odložil v půlce výjezdu taxisu = couvačka do vody, kloužačka, rochnění, hmmm, to bylo něco :D. Vzdal jsem to. Nejhorší na všem však ale byly Richardovy kecy o pořádnejch motorkách (hádej jaký značky) ... pěkně si mě vychutnal.
Můj neúspěch mě mrzí i kvůli Karlovi, kterej jel skvěle a mj. všechny kola RZ dal s F800GS na Mitaskách 09. To ale nevěděl, že já už nekroužím.
No, řekl bych, že záleželo hodně na štěstí (nebo na pořádný přípravě), z jakého směru se co jelo. Pěkná akce. Těším se na další. Jen jsem zatím malomyslný a nevím jestli na dvanáctce ...
No jo, ten výjezd jak si urval hadici byl fakt blbej. My ho jeli dolu ve chíli kdy se o to pokoušeli kluci na lehkejch ktmkách. A jestli ti to udělá radost tak ho nedal
A nebyl si jedinej koho si vychutnal. Mě taky ,když sem se rozbyl hubu na RZ a vzdal ji. O to pak byla sladší výhrá
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
dokturku to byl křest ohněm ale z toho co píšeš se ti to líbilo stejně jako nám a vo tom to je .
Náročnost trati byla skutečně poplatná názvu kategorie -bylo to fakt "HARD ENDURO" Asi jsem i párkrát jel horší úseky ale rozhodně ne v takovýhle koncentraci.Bylo to fakt náročný a každej kdo projel všechny body zaslouží uznání.Na rztě sme bohužel nikoho neviděli ale co sem slyšel v hospodě tak taxisův příkop byl jedno velký pohřebiště mastodontů.Sem zvědavej na ty fotky co fotil nad taxisem.