Ale, Brňák ;Jim je akorát takovej bručoun Aspoň nám na Pharau nereznou druky, že jo Jime Jinak k tématu: dneska to na trip opravdu nevypadá Mlha, která namrzá se mi fakt nelíbí
Upravil milosch dne 01.11.2009 11:13
Milosch napsal(a):
Ale, Brňák ;Jim je akorát takovej bručoun Aspoň nám na Pharau nereznou druky, že jo Jime Jinak k tématu: dneska to na trip opravdu nevypadá Mlha, která namrzá se mi fakt nelíbí
Však já pochopil jak to myslel protom jsem musel reagovat
starosta napsal(a):
Jo a nezapomeňte si všimnout Kubrtova nového oblečku.Dnes byl za hvězdu dne.
Kubrte Kubrte,měl jsem Tě rád ,i Ty!!!!!(Vypadáte všichni stejně jak kluci z lidový Číny,teda za Mao Ce Tunga)
Děkuji ,nemusím
Brňáku,tak až bude zase nějaká společná akce,tak já v tech hadrech nepřijedu,ju
Jinač,já počkám až mi slehne a jedu se pošoulat honitbou a stavim se asi za kámoškou
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
pkprojekt napsal(a):
Mooc pěkný podzimní fotky. Asi jsem měl dneska (teda včera) nastartovat radši GS než sekačku na trávu. Chyba. Asi už nebude kdy ji letos napravit.
A co Pharao Tour - dobrý ne?
Pharao super...akurát jsem si musel v Brodě koupit šálu,šedivou,aby seděla k hadříkům
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Brnak Jim napsal(a):
Proti Pharau nic nemám,ale když se Vás na pumpě sejde dvacet tak jste jak trestanci na vycházce.......
Jenže to samý se dá říct o lidech jezdícich v BMW oblečení,nebo kombinezách které nejsou šité na míru,nebo nevim v čem ostatním.Je to samozřejmě Tvůj názor a já Ti ho neberu!
starosta napsal(a):
Tak jsem dnes navštívil s Kubrtem žďár a okolí a byla to super vyjíždka najeto okolo 300km.Sice byla zima ale odpo přece jen na chvilku slunko vylezlo a bylo to pěkné zpestření.
Bože,jak jsem krásnej
mám chuť se pomilovat sám se sebou
starosta napsal(a):
Jo a nezapomeňte si všimnout Kubrtova nového oblečku.Dnes byl za hvězdu dne.
Kubrte Kubrte,měl jsem Tě rád ,i Ty!!!!!(Vypadáte všichni stejně jak kluci z lidový Číny,teda za Mao Ce Tunga)
Děkuji ,nemusím
Brňáku,tak až bude zase nějaká společná akce,tak já v tech hadrech nepřijedu,ju
Jinač,já počkám až mi slehne a jedu se pošoulat honitbou a stavim se asi za kámoškou
Asi Ti nedala.......
Brňáku,Ty jsi hrozně rejpavej člověk,ale stejně Tě mám rád
Obleček Pharao OK nenech si kazit radost já když přijedu v mém oblíbeném Rallye pro 2 modrá na sraz mých kolegů varaderistů viz varadero.cz tak celej weekend poslouchám posměšky typu hele korela na adventůře přijela no a taky mě to nevadí
To Brňák Jim: MÁME TĚ RÁDI pane rejpal
To Bubo:kolik si dával za tu spz chtěl jsem uplatit v Práglu spz na svou 1200 gs chtěl jsem 3A5-1200 no a řekli mě,že to losuje počítač divná to doba ani cash na magistrátě nechtěli
To Bob: Jéééžišmarjááá....
Takovej velkej kluk a von věří na losování...
Jak divná doba...? Prostě jsi nejspíš nabídl úředníkovi málo, nebo jsi narazil na kašpara co na to nemá "drápky" a styděl se Ti to přiznat...
To tak, ještě aby cash přestal fungovat na takovým místě jako je pražský magistrát...
Upravil radosek dne 04.12.2009 06:15
Tak co, mládenci,jezdíte? Nebo se ládujete cukrovím?
Já se dneska krásně pošoulal Pardubickým revírem a stihnul jsem pár návštěv.Počasí suprový a bike šlape jak švícary.
Kubrt napsal(a):
Tak co, mládenci,jezdíte? Nebo se ládujete cukrovím?
Já se dneska krásně pošoulal Pardubickým revírem a stihnul jsem pár návštěv.Počasí suprový a bike šlape jak švícary.
Zajel jsem si dnes k Trampovi v Buchlovských kopcích, vrznul nealko pivo (bylo prima chlazené ) pokecal s nějakým brňákem na advikovi, pak hrad Buchlov - prima projížďka.
Hlavně jsem chtěl trošku probrat a dobít baterku.
Upravil bluesbery dne 26.12.2009 16:35