koupil jsem zároveň s motorkou komplet oblečení u Louise za pár kaček. Vypadalo parádně, sedlo taky super, akorát větrání nic moc, černá barva, a vevnitř téměř igelit, takže po oblíknutí než jsem vyjel, byl jsem v létě jak myš. Trenky jsem mohl ždímat. Takže doufám, že s farao se to nebude opakovat. Aspoň ne v takové míře. Co se týče velikostí. Nemáte někdo kalhoty a bundu ve velikosti L? Ž e bych se stavil a vyzkoušel. Pokud by to někomu nevadilo. Nejlépe z moravy. Díky.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Tak díky všem za rady...nakonec to dopadlo tak, že jsem si tady zkusil u kamaráda Revit a bylo rozhodnuto...už je objednaný v FCmoto...modrá bunda a šedé kalhoty...snad to byl dobrý výběr ...příští týden se snad pochlubím...
Ještě dotaz...když mi to pošlou na dobírku UPSkem tak borcovi co mi to doveze budu platit v Kč nebo E? Tohle je můj první obchod ze zahraničí na dobírku, tak nevím Díky
HonzaGS napsal(a):
Tak díky všem za rady...nakonec to dopadlo tak, že jsem si tady zkusil u kamaráda Revit a bylo rozhodnuto...už je objednaný v FCmoto...modrá bunda a šedé kalhoty...snad to byl dobrý výběr ...příští týden se snad pochlubím...
Ještě dotaz...když mi to pošlou na dobírku UPSkem tak borcovi co mi to doveze budu platit v Kč nebo E? Tohle je můj první obchod ze zahraničí na dobírku, tak nevím Díky
HonzaGS napsal(a):
V sobotu jsem si udělal výlet do Passau, v Polo jsem si koupil komplet Pharao ve světlém provedení, kalhoty i bundu . Bohužel beze slev, tzn dle ceníku, ale moc se mi líbí. Dále jsem navštívil Louis, kde jsou hodně atraktivní slevy na letošní modely všeho. Koupil jsem tam vyklápěcí helmu Schuberth C2 - dříve 499, nyní 249 Euro. Včera jsem to vyzkoušel - nepršelo, teplota 8 - 9. st, pod tím Moira s dlouhým rukávem, 200 km na moto, nic neprofukuje, pocit naprosté tepelné pohody, perfektně pohodlné. Takže první dojem zatím 1A. Jsem zvědavý, jak v teple..
Tak Revit komplet mám doma. Bunda TrackOFF super. Velikost L sedla parádně. Má hodně nastavení, takže se dá individuálně přizpůsobit, paráda. Ale kalhoty. Trošku problém s dodávkou. Objednal jsem si Šedé ve velikosti M Long a přišly mi černé ve velikosti L short. Takže musím poslat na výměnu, jenomže e-mailová komunikace s firmou fc-moto.de je horor. Na e-mail odpovídají tak jednou za týden a to ještě zcesty. To mě trošku sklamalo.
Zatím jsem v tom nejel, ale jak se projedu, dám vědět spokojenost.
Jen pro zájemce o Revit. V Jihlavě v Meteorsportu mají teď slevu na Revit 50%. Byl jsme tam a mám zamluvenou bundu offtrack (měli mojí velikost L, ale nevím jestli tam ještě nějaká taková velikost zbyla, jinak pár bund ještě měli), ale neměli v mojí velikosti šedý kalhoty dakar (ale černejch měli dost) tak mi je paní objednala (zkusil jsme si černý ve velikosti která mi sedí a ona mi objednala šedý). Prý když přijdou do vánoc tak mi dá tu slevu 50% a když až v lednu tak mi prý dá slevu stejně (za to že u nich koupím bundu), ale prý menší. Asi tak okolo 40% .