Kubrt napsal(a):
Příteli,toto je asi nejlepší volba ,jenže někteří z nás "nekradou"
Hele, Ty figuro, chtěl jsi něco naznačit?
Hledej, sháněj a máš kola za slušnou cenu taky...
Jinak se taky přimlouvám o zveřejnění poznatků a zkušeností s Heidenau K60...
Upravil radosek dne 13.12.2009 21:23
Kubrt napsal(a):
Příteli,toto je asi nejlepší volba ,jenže někteří z nás "nekradou"
Hele, Ty figuro, chtěl jsi něco naznačit?
Hledej, sháněj a máš kola za slušnou cenu taky...
Jinak se taky přimlouvám o zveřejnění poznatků a zkušeností s Heidenau K60...
Ne néé,nechci naznačit nic
Jo,zinkně te sem nějaký poznatky,ale rychle Kua,ta gumá vypadá fakt dobře
Upravil Kubrt dne 13.12.2009 22:15
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A opět pneu.
Na 650GS jsem měl Metzelerky,po koupi 1200 GS jsem obul ANAKEE II.Jsou skoro stejné.Akorát ANAKEE II se mi zdají na mokru lepší.Mají větší přilnavost.Souhlasím s názorem ,že na pneu se nemá šetřit.Když to ustřelí tak je už poždě.
reditel napsal(a):
Souhlasím s názorem ,že na pneu se nemá šetřit.Když to ustřelí tak je už poždě.
Tady ale neřešíme, jak ušetřit za pneu, ale jakou zvolit univerzální gumu-ne silniční(tourance, anakee) ne špunty(karro a pod). Kdyby se dělala Mitas E-07 v rozměru na GS, neváhal bych-protože se ale nedělá, uvažuju o té K60. Pokud bych jezdil jen asfalt, zvolil bych Metz Tourance-na asfaltu mi odváděla výbornou službu na TA.
Co jsem tak koukal,tak ta K60 bude teda něco na způsob univerzální pneošky tzn. spíš na silnici a trochu do lehkého terénu( polňačky,šotoliny). Je tak?
Nebo se pletu?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Co jsem tak koukal,tak ta K60 bude teda něco na způsob univerzální pneošky tzn. spíš na silnici a trochu do lehkého terénu( polňačky,šotoliny). Je tak?
Nebo se pletu?
TKC 80 - k dnešnému dňu 13.906 km , ostáva 3 mm vzorku , nikdy nebola fúkaná na viac ako 1.8 , jazdené cesta aj of , z toho jeden pretek, sólo aj naložený , max 180 km/h, na suchu ako pribitá , na vode v pohode , jediné šetrenie pneu je brzdenie motorom ....takže nie je čo riešiť , univerzálnejšiu som zatiaľ nenašiel .
Dať tam Tour. alebo Heid. tak to mám na 30.000 km ????
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal(a):
TKC 80 - k dnešnému dňu 13.906 km , ostáva 3 mm vzorku , nikdy nebola fúkaná na viac ako 1.8 , jazdené cesta aj of , z toho jeden pretek, sólo aj naložený , max 180 km/h, na suchu ako pribitá , na vode v pohode , jediné šetrenie pneu je brzdenie motorom ....takže nie je čo riešiť , univerzálnejšiu som zatiaľ nenašiel .
Nechápu.. Já i pár kluků z mého okolí nikdy nenajelo na TKC 80 víc než 5-6 tis.km
Jestli ty ten plyn jen nelechtáš a "akceleruješ" z 0 na 100 za 38.6 sec
glock7 napsal(a):
K dnešnímu dni TKC: 6794 Km a zadní je úplně totálně oholená.
Vše je jen o akceleraci...
No že by som konkuroval jogurtom povedať nemôžem ale určite ju nešetrím, jazdím normálne... ako som ale spomenul , nebola nafúkaná viac ako na 1.8.
Väčšinu času predok 1.5-6, zadok 1.6-7. Glock-plastik fantastik :-)
Mám za sebou prvních asi 600km na nové K60 - suché silnice všech tříd, něco polňaček, pokusy na louce, asi 70km teď v tom velikonočním dešti. Moje první dojmy jsou maximálně pozitivní - já jsem z K60 zatím nadšený. Nadchla mě hlavně v tom dešti, neměl jsem sebemenší pocit nejistoty, náznak nějakého podkluzu ani jednou. I za tu chvilku pro můj styl ježdění u mě zatím
Upravil Benedikt dne 07.04.2010 10:54
Super!!!
Rád si pročtu další poznatky od dalších majitelů, taky mi odcházej pryže a vzhledem ke stavbě domečku si oblíbené Tourancky odpustím a za ušetřený peníz naplním bandasku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Benedikt napsal(a):
Mám za sebou prvních asi 600km na nové K60 - suché silnice všech tříd, něco polňaček, pokusy na louce, asi 70km teď v tom velikonočním dešti. Moje první dojmy jsou maximálně pozitivní - já jsem z K60 zatím nadšený. Nadchla mě hlavně v tom dešti, neměl jsem sebemenší pocit nejistoty, náznak nějakého podkluzu ani jednou. I za tu chvilku pro můj styl ježdění u mě zatím
TAk co kolego, nějaké další poznatky a postřehy z užívání K60 ?
V létě jedu Albánii a vážně o nich uvažuju.
Z 600km mám asi 2200km a pořád stejné nadšení (mám ji jen na zadním, ani nevím jestli je i předek verze) ... mě ta guma naprosto vyhovuje. Na předek mám teď nachystanou na zkoušku novou Mitasku. V červnu by mělo být několik dní na Ukrajině, tak pak dám zprávu po delší cestě.
Přikládám nové info - kvůli předpovědi počasí jsme se v den odjezdu na mototrip rozhodli nejet do týdenního deště Mukačeva, ale radši směr Dolomity s týdnem bez jediné kapky. Dosavadní zkušenosti samozřejmě těžká převaha asfalt, ale polních cest už mám za s sebou spoustu a i adrenalinovější offik již beru jako samozřejmost.
Zadní K60 má nyní natočeno 4700km, moje pocity jsou stále naprosto pozitivní....jestli jsem si tuto gumu hned od začátku pochvaloval, tak od nazutí Mitasky E10 na předek zpívám na Heidenau ódy. Zatím jsem s K60 nikde ani jednou nezapochyboval o této volbě - ani na asfaltu, ani v terénu - prostě mě fakt vyhovuje a už teď do ní hodlám jít znovu
Přikládám k porovnání mix po těch 4700km - vlevo aktuální stav, vpravo zopakování jak vypadala nová.
Benedikt přiložený následující obrázek:
Kluci, neberte ho vážně. Benedikt si pochvaloval i to, jak Mitas E-10 krásně plave po asfaltu. Prý se mu líbí, když si motorka dělá, co chce :-)
David - Brno, 1150 GS.
Přiznávám, že míra tolerance k pneumatikám je moje určitě větší než Davidova - ty projevy gum, ze kterých si on už uklidňuje nervy nikotinem, ty já komentuji jako "zajímavé zpestření" zatáček.
Prosimte a jel jsi s ni treba nekdy na sikmé louce nejlepe mokré? Me treba E07 moc vyhovovala ale boční vedení nebylo nic moc. A jak je hlučna, protože E07 docela moc. A ta kombinace E10 predek a K60zadek se mi taky moc zamlouvá
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz