no v pořádku 19.12. mám nějaké rodinné povinnosti ale v neděli 20.12. bych zřejmě měl byt ready... předpokládám že nářadí nemusím tahat že to pobereme u vás, že dojedu na své vose...
domluvíme se ještě operativně... jo to budou asi dobré svátky, pokud rozchodím narazený palec z tvé katky... :-D
jinak jsem koukal, když jsi řekl že neskáčeš a najednou v pískovně toto... :-D
TAKE IT EASY
to Lukes: neskákal jsem do té doby, než jsem Tě viděl na trati u letiště...tak jsem to zkusil taky a ono to docela jde......ale ty dvojáky bych asi taky nedal, i když, chce to zkusit, stejně jako ten sjezd u nás v pískovně...nahoře na té hraně to vypadá děsivě, pak to jde...ale za sucha je to přeci jen lehčí
chci upravit hlavně to místo, kde jsi šel přes řídítka EXC, ty gumy jsou sice slušná ochrana, ale když ty bloky odkopu a odvalím někam dál, bude to jedinně lépe a ta hrana půjde potom taky skočit
já jsem už párkrát dvoják skočil, ale vždycky blbě... tož mám trochu blok teď... nicméně ty 4 lavice v Zábřehu jsou luxusní a celkem bezpečné na lety.... stačí si jen tak trošku vrknout před hranou a už letíš ani nemusíš mít ze začátku nějak velkou rychlost.. ale máš tam pořád rovnou plynulou plochu na dopad... kdežto při dvojáku je to celkem adroš jak tam vidíš mezi něma tu díru... :-D
...teď už to máme dobrý dva se výkonostně posouvají dál rychleji než jeden.. ;) TAKE IT EASY
to Lukes: doufám, že do vánoc dorazí všechny díly na WRko...ať je si s čím hrát...a ještě aby počasí přálo, straší s velkými mrazy...do první garančky (do 1000km) nám chybí asi 400km, což není málo, do svátků to asi nenajedeme
LUKES napsal(a):
objednáváš z usa přes nějakou společnost nebo na přímo? taky bych něco rád objednal, ale napřímo to asi nepůjde....
naprimo...
...a je u toho tuze velka legrace, nebo alespon vcera jsem se docela dobre bavil 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Lukes: objenával jsem díly z Anglie, to je to o čem psal Hicks, ty jdou napřímo...ale užili jsme si s vyřízením objednávky, pakárna
Díly z US napřímo nešly, takže jsem je objednal na mou kamarádku na Floridě a ta s bednou krámů (v její terminologii, v mé s bednou pokladů) přiletí za týden...
to Lukes: tak jsem scháněl C15+C18 CountryCross a v Mitasu je nemají skladem a do výroby prý nepůjdou dříve než počátkem roku (hlavně že všechny webové shopy je inzerují, ale nikdo neumí dodat), naštěstí pár kusů mají přímo v KTM...ale nevím, jestli to mám řešit, když dle předpovědi bude o víkendu -20 stupňů......na zmrzlý nejsou nutné nové pneu
objednal jsem C05+C18 a zatím mi nikdo nic nenaznačoval že by měl být problém... uvidíme každopádně do mrazu to přezouvat nebudu... ;) a pokud to bude nějaké extrémní pak přijedu v neděli autem...
TAKE IT EASY
to Lukes: a kde jsi je objednával? Já zkoušel AZpneu, nějaký shop v Olomouci, ještě jeden v Opavě a nakonec je měli až v ostravském KTM, sice o pár korun dražší, než inzerují webshopy, ale já je tam mám rád, tak toho nelituji.
LUKES napsal(a):
tady... http://www.barum-...... už mi i volali že jsou v Kravařích na obchodě...
tam jsem nasel nejlevnejsi tourancky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to Lukes: kolik je jejich cena? Jestli si dobře pamatuji, tak i v KTM jsem je dostal za lepší cenu, než měli oni na netu.......navíc i když jsem od nich před měsícem bral pneu na auto, tak na mail mi nereagovali...
Vjetrnik napsal(a):
to Lukes: kolik je jejich cena? Jestli si dobře pamatuji, tak i v KTM jsem je dostal za lepší cenu, než měli oni na netu....*hmm*...navíc i když jsem od nich před měsícem bral pneu na auto, tak na mail mi nereagovali...
hledal jsem pneu ne cenu... :-) c18.... 1.464,- c05..... 964,-
stane se že mail skončí v koši... tímto je neomlouvám, stát se to však může...
Upravil Lukes dne 18.12.2009 07:34
TAKE IT EASY
to Lukes: v noci jsme dorazili na prajzskou a první bedna doplňků na WR je doma. Dnes budu dávat mota do kupy a možná vyrazíme do sněhu...Nové pneu budou v úterý.
Vjetrníku jak zítra? .....nesladili jsme si doma auto a bohužel jsem bez něj, respektive mohl bych, ale jen do 12:00 (pokud jdeme odvalit ty šutry).... na deerku to nevidím moc reálně vzhledem k té zimě....
TAKE IT EASY