K těmto jsem na 1100 taky dospěl, jsou tvarově fajn k hlavnímu světlu - jen je zrovna montuju na konzolu pod zobák. O tom umístění na padák jsem taky uvažoval, ale nakonec se obával, že tam jsou hodně na raně. A taky dávám jeden mlhák a jeden dálkáč, a ten si říkám, že chce přeci jen radši výš. Koupil jsem je každou sadu asi za 300,-. Bohužel nemají homologační značky. Ty naprosto stejné v regále, jen s Eckem na skle jsou za 9 kil. Pro jistotu je nakonec zapojuju přes relátka - obě po 30Kč a vešly se mi do palubky. Spínání dávám jako vedlejší k jednotlivým vláknům hlavního světla, ale ještě přes vypínač.
Benedikt přiložený následující obrázek:
nevím ale už jsme s tím několikrát v terénu lehli a světla v poho,byli jsme všude okolo ,SK,PL,D,A, a bez problémujen mám obě stejné a spíš na boky jak do dálky .Večer nebo v noci akorát,víš jsem to dávat nechtěl a´t to neoslňuje .
Chlapi, mel by nekdo zajem o jednu sadu Hella FF50 ( 1x mlha + 1x dalka )????? Bylo by to od Komaize cca za 1500,- Kč. V sade dvou stejnych svetel je relatko, vypinac a kabel ale v kusovce asi ne. Tak ze bych vzla zve sady, rozdelil se o prislusenstvi, namixoval je na 1+1 a nekdo by si vzal tu druhou sadu. Nejaky zajemce???
milanosor napsal(a):
Chlapi, mel by nekdo zajem o jednu sadu Hella FF50 ( 1x mlha + 1x dalka )????? Bylo by to od Komaize cca za 1500,- Kč. V sade dvou stejnych svetel je relatko, vypinac a kabel ale v kusovce asi ne. Tak ze bych vzla zve sady, rozdelil se o prislusenstvi, namixoval je na 1+1 a nekdo by si vzal tu druhou sadu. Nejaky zajemce???
Měl bych taky zájem o sadu dálka- mlha FF50.Pokud to nevezme xhackerm tak bych to vzal já.Nebo hledám někoho do páru a provedem to jako milanosor.
milanosor napsal(a):
Měl bych taky zájem o sadu dálka- mlha FF50.Pokud to nevezme xhackerm tak bych to vzal já.Nebo hledám někoho do páru a provedem to jako milanosor.
Mas tam PM. Beru te za slovo, takze kdyz to neveme xhacker, tak s tebou pocitam a zbytek doresime pres mail nebo tel., ok?
to milanosor: to jako ze na jeden vypinac budete mit dalku i mlhu? takze kdyz proti neco pojede a ty budes muset zhasnout dalku tak zhasne i mlha a ty neuvidis vubec nic na par vterin? chvili jsem o tom taky uvazoval,ale tohle mi prijde blby, jedine pripojit dalku k dalkovýmu na motorce a mlhu nechat na ten vypinac,ale zase ti bude svitit motorka asymetricky, no nevim
Upravil jpbmw dne 11.01.2010 15:58
Na jeden vypinac bude jen okruh pridavne mlhy a dalky. Ve dne celkove bez nich a v noci zapnout pridavny, kdy dalka bude svitit pouze s origos dalkou a mlha pouze s potkavackou. Nevdidim na tom zadnou prekerku co se tyce svitivosti. Urco to bude lepsi nez origos
Kluci,přes jeden vypínač svítí mlhovka i dálka.Když zhasneš dálku,zůstává svítit mlhovka s potkávačkama,dokud jí nevypneš vypínačem.Vypínač by měl být podsvícený zelenou barvou,nebo zelená kontrolka bokem.
No já jelikož díky krizi začínám počítat každoukorunu přemejšlím, že místo xenonů + mlhovky TT dám na 12GS dám něco od helly, kulatýho, maj tam průměr 170 mm - koukal sem na ADVrider a nevypadá to uplně blbě (teda na 1150 ADV) ..... http://sawdust86....kJHvB-A-LBBMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i