bystricke napsal(a):
už sem se o něco pokoušel ale nedopadlo tonení problém roura nebo dno,problém je uzaviratelnej špunt
Prosííím Tě. Todlecto už jsem někdy někde od někoho slyšel... Myslím, že to bylo na téma vykrojený kufry... Jak to nepude, jako že problém... A teď to z Tebe padá jako od Bati cvičky...
Škoda - myslel jsem, že když někoho něco zaujme, tak založí to nové vlákno pro to konkrétní tlachání a sem dá na něj odkaz, aby to zůstalo opravdu jako motivační rozcestník. K založení mě motivovalo hlavně to, že kdo přijde jako nováček, tak se u většiny témat musí probírat 80% dialogu plus minus mimo původní téma a to je při hledání boj
Pre tých čo začínajú s BMW alebo tých čo im nevyhovuje vypínanie smeroviek. Materál plexi, farbu som však moc dobre netrafil.
Tryskac přiložený následující obrázek:
jay napsal(a):
Je to domatech za pomoci pár známých.
Ahoj, bavili jsme se na přezouvání a říkali jste, že máte ještě jeden kousek? Byl by k mání a za kolik?
Minulý týden šel pryč.Vzal to maník, který jede v lednu na 4 měsíce Afriku.
Kdyby měl někdo zájem budu pro známé vyrábět další várku.
Jinak tam vozím nářadí,žárovky,led svítilnu,izolepu,multifunkční nůž a kus drátu.
Jo to by se hodilo, až dám na Biga laďák, tak příjdu do jeden lauf, tímhle se šikovně vyplní prázdný prostor. Kor kdyby to bylo nerez.
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
bystricke napsal(a):
už sem se o něco pokoušel ale nedopadlo tonení problém roura nebo dno,problém je uzaviratelnej špunt
Prosííím Tě. Todlecto už jsem někdy někde od někoho slyšel... Myslím, že to bylo na téma vykrojený kufry... Jak to nepude, jako že problém... A teď to z Tebe padá jako od Bati cvičky...
základ je zjistit jak nato,pak to jde samo
dále to už zde dotyčnému nebudu prznit
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tryskac napsal(a):
Pre tých čo začínajú s BMW alebo tých čo im nevyhovuje vypínanie smeroviek. Materál plexi, farbu som však moc dobre netrafil.
a to sis na to fakt nezvyknul, ze te to donutilo pachat zmeny?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bystricke napsal(a):
já sem přeci jen jeden podnět ještě přihodím. Co kdyby to nebyl tubus, ale hranatej kastlík, třeba i obdélníkovýho průřezu. Mohl by být klidně i o dost větší a víčko mít jako na kufru, klíďo s pantíkem i zámečkem
Maiali nel Fango!
bystricke napsal(a):
já sem přeci jen jeden podnět ještě přihodím. Co kdyby to nebyl tubus, ale hranatej kastlík, třeba i obdélníkovýho průřezu. Mohl by být klidně i o dost větší a víčko mít jako na kufru, klíďo s pantíkem i zámečkem
možná by to bylo rozumnější kvůli snadnějšímu přístupu,páč někteří do toho chtějí uschovat stanové tyčky,tedy kastlík by musel být celkem dlouhý,v případě tubusu se vněm bude dost blbě něco hledat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz