Do teď jsem vždy před sezonou naplnil zahradní hadici pískem a namontoval na ráfek. Už roky šetřím, abych si mohl koupit gumy. Dám Vám to předem, prosím, prosím, prosím...
Aby jste tam nečekali, až je přinesou ze skladu To nemohu akceptovat, mohli by jste tam být i dvě zimy.
Tam u Vas v Polsce, tam je blaze
Upravil Tomas1200GSA dne 11.12.2009 15:53
WALTR napsal(a):
No v Polsku si ještě můžeš objednat na Únor.
V Praze v Inveltu se dají objednat do lednové výroby. Cena základního modelu R 1200 GS je 345.300,- a za R 1200 GS Adventure chtějí v základu 386.400,-
Pro mě je podstatné, že Invelt je autorizovaný prodejce a servis.
Je fakt, že letošní rok měli obrovské problémy, ale od ledna začínají nanovo s podporou továrního zastoupení, tak proč jim nedat šanci.
Navíc šeďáci a stodoláři mě nějak neoslovují ...
A co říkáš na cenu ADV v plné palbě sakumpikum 430 t kč.
Nebudu psát kde, ale Tomas1200GS ti ho najde na netu.
Taky tam jde objednat leden- ale to jeodběr Únor.
Kupodivu autorizovaný servis.
WALTR napsal(a):
Preventivně ti napíšu že si od tama už pár našich známých motorky odvezlo, než ten inteligent opět něco sesmolí.
že tě dovede tak točit????
Když vidím cenu u INVELTU a dívám se na svoji v objednávce z Polska , tak i při dnešním kurzu zlotého se směji Osobně jsem zvědav jak se inveltu povede, a doufám že se reputace BMW v čechách bude rychle zlepšovat.
Já to zdejším prodejcům přeji. Opravdu bych byl rád, kdybych mohl hrdě a spokojeně odvážet motorku- třeba z Ostravy. Jenže když Ostravské zastoupení vozí motorky servisovat do Polska....
easyrider napsal(a):
chce to čas a co se týče Ostravského BMW, chce to dlouhý čas
To je za pár dní. Kein Angst, mein Schatz. Waltr se domluví s panem Sikorou a otevřou v Ostravě (asi Porubě) BMW Samochod! Waltr samozřejmě také domluví v Mnichově ty nejlepší podmínky: Motocykly BMW zdarma, za servis Ti pan Sikora zaplatí, pokud nebude náhodou mít, stačí poslat die Rechnung an BMW Motorrad München. Splatnost: sofort! Pro každého zákazníka je samozřejmostí oblečení Rukka zdarma (dar ze Slovače) a hlavně přívětivá ruka všech polských zaměstnanců. Na slavnostním otevření zazpívá EWA FARNA.
Bude to jedna báseň
Abych nezapomněl Prodávat tam bude Horst Fuchs, Pepi Berger a naše krásná Gabi
já teď koupil od bohemiabike.cz v TRUTNOVĚ ..firma 2BMOTO a vše klaplo bez problémů. Našel jsem si je na netu a dali mě proti Praze cenu zhruba o 80 000 míň. ( Beru to tak, že v Praze byl chuďas a tam jsem to dostal komplet i s kuframa a nějakýma doplňkama). A na servis jezdím do Dráždan. Z Liberce to mam kousek.
CZECHcz- je fajn když je nějaká štika. Tyhle firmy nejsou svázány podmínkami a taky nežíví ,,celý dům"
Přítelkyně brala 8smičku v Brně u firmy co vlastně jen motorky vozí, bez prodejny.
A zkušenost nic moc. Jenže u nás už nebylo možno dovést, a o polsku jsme nevěděli. Zkušenost.
Tomas1200GS - je mi tě líto.
Ztrátu sebevědomí na netu nezahojíš, zabojuj s tím v reálné životě.
Je to škoda, mladý chlap.
WALTR napsal(a):
V Praze v Inveltu se dají objednat do lednové výroby. Cena základního modelu R 1200 GS je 345.300,- a za R 1200 GS Adventure chtějí v základu 386.400,-
Je fakt, že letošní rok měli obrovské problémy, ale od ledna začínají nanovo s podporou továrního zastoupení, tak proč jim nedat šanci.
při současném kurz CZ-PL je ADV v Polsku v základu za 347 582,-
WALTR napsal(a):
při současném kurz CZ-PL je ADV v Polsku v základu za 347 582,-
No, jo, ale ta cena v Inveltu ještě nemusí být konečná. Spousta lidí tu psala, že dostali nakonec několik desítek tisíc slevu, když řekli, že si to koupí v cizině, že to tam maj levnější.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Určitě je to startovní cena- viděl jsem někde- tipmoto? o 20t levnější.
Ale to nebyl výhradní, nicméně se servisem- a to už je zase možnost pro ty co netrvají na Značkovém přístupu (nemyslím lepším) takže jakási drobná možnost volby je. Jenže opravdu je to venku pořád dost levnější.
jsem (aspň myslím patriot) jen tady jsme sami proti sobě. Je to moc rozdíl.
Tak, haranti, a přestaňte se hádat.Stejně je fajn, že si člověk může vybrat.Dobře, že tady ventilujete své zkušenosti i z venku. Kdo na to má čas, může kouknout do cizího rybníčku.
easyrider napsal(a):
a to jako v Rakousku či v Polsku si o slevu člověk říct nemůže??? Můůůůůůůže buď v klidu.
Říct o slevu si můžeš kdekoli a kdykoli, otázka je, jestli jí dostaneš a jak velkou
Ne vážně, mně připadá, že jste snad naštvaní, že to maj v Polsku levnější, a že tam musíte jet. Navíc, ne každému jde jen o peníze.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Nejsme naštvaní, v žádném případě. Jsem rád že ušetřím. Jen je mi líto, že to není u nás. Aspoň přístup jako mají oni
V Ostravě je to fakt bída. To jsme jezdili na první garančky do Prahy- vyšlo to levněji i s cestou. A objektivně musím uznat, že byli celkem příjemní.
Nechali nám u nich věci přes noc v kanclíku a my prošli Prahu. Taková půl cesta mezi Sikorou a Ostravou.
easyrider napsal(a):
To je za pár dní. Kein Angst, mein Schatz. Waltr se domluví s panem Sikorou a otevřou v Ostravě (asi Porubě) BMW Samochod! Waltr samozřejmě také domluví v Mnichově ty nejlepší podmínky: Motocykly BMW zdarma, za servis Ti pan Sikora zaplatí, pokud nebude náhodou mít, stačí poslat die Rechnung an BMW Motorrad München. Splatnost: sofort! Pro každého zákazníka je samozřejmostí oblečení Rukka zdarma (dar ze Slovače) a hlavně přívětivá ruka všech polských zaměstnanců. Na slavnostním otevření zazpívá EWA FARNA.
Bude to jedna báseň
tomas..ty jsi ale totálni ****....více času na tebe je škoda
http://czunici.ra...
easyrider napsal(a):
Bude to jedna báseň
ty vado, co se tu deje? )
nejak nestiham vsechno cist... ale jinak na tenhle jadrny prizvuk ja docela slysim..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2