motoblb napsal(a):
Já koupil gs1150 z itálie,majitel jí nalakoval do stříbrnšedé barvy s polepy adv.Mi osobně se to líbí víc než když předtím byla žlutá,jsou tam i chromované držáky stupaček,já sám jsem si na ní namontoval nosiče s kufry na adv.Tvořím si ji dál k obrazu svému,protože vím že doma zůstane hoooodně dlouho
Nedáš sem foto ?
Musíš vydržet až mi donese fotoaparát ježíšek ten starý šel na kutě
ještě bych se chtěl zeptat..... existovalo skutečně BMW 1200 s bílou nádrží a červenou sedačkou ? Přijde mě to divné, ale pár fotek jsem už viděl. I zde ji někdo přiložil. Přišlo by mě lepší , kdyby byla ta sedačka třeba v šedé. Nebo proběhlo lakování a zde se ta motorka objevuje vícekrát ?
CZECHcz napsal(a):
ještě bych se chtěl zeptat..... existovalo skutečně BMW 1200 s bílou nádrží a červenou sedačkou ? Přijde mě to divné, ale pár fotek jsem už viděl. I zde ji někdo přiložil. Přišlo by mě lepší , kdyby byla ta sedačka třeba v šedé. Nebo proběhlo lakování a zde se ta motorka objevuje vícekrát ?
jo, jestli myslis takhle cervenou sedacku (snad se mi podari dat obrazek), tak je to rok 2006 ...
Slavek přiložený následující obrázek:
moje to hodne amaterské.. mam novej Windows 7 a ještě 64 bit tak mě staré programy nefungují, tak sem to dělal co jenom nabízí základ woken... ale snad takhle nějak... ale berte zpracování foto s rezervou doufám, že se to foto zobrazí..moc to neumím
Upravil CZECHcz dne 20.12.2009 21:12