Protoze TKC jsou dobry tak na suchou sotolinu a asfalt. V bahne a na mokry trave jsou "dobry" asi jako Touarencky. Ostatni gumy z tvyho vyberu jsem osobne nezkousel.
Aktualne 1250 GSA HP
docela rad bych se podival na chalupu i na jare a na podzim a honil kravy po louce
Kolegu z práce by to taky zajímalo, chce si pořídit kvůli příjezdu na chalupu nějaké drapáky, zvládne něco jízdu po mokré trávě? (motokrosovou vyřaďte rovnou)
docela rad bych se podival na chalupu i na jare a na podzim a honil kravy po louce
Kolegu z práce by to taky zajímalo, chce si pořídit kvůli příjezdu na chalupu nějaké drapáky, zvládne něco jízdu po mokré trávě? (motokrosovou vyřaďte rovnou)
Ty chceš rovnou vyřadit prakticky jediný gumy, který to zvládnou, to je pak těžký...
Protoze Karoo T jsou dobry tak na suchou sotolinu a asfalt. V bahne a na mokry trave jsou "dobry" asi jako Touarancky. Ostatni gumy z tvyho vyberu jsem osobne nezkousel. Jako že na nich budeš jezdit na chalupu po trávě nebo honit krávy na pastvě tak na to zrovna zapomeň
Budu kupovat nové gumy, asi TKC, ale nikdy jsem je neměl (vždy jen Tourace nebo Mitas E09), nic nich nevím takže prosím o radu:
- jaký je rozdíl mezi TKC80 a TKC80 Twinduro?
- můžete mi napsat přesné označení těch nejlepších TKC80 co nejvíc vydrží:-):-)
- doporučíte nějaký spolehlivý IT obchod s dobrými cenami?
Díky za radu.
Ivan napsal:
Budu kupovat nové gumy, asi TKC, ale nikdy jsem je neměl (vždy jen Tourace nebo Mitas E09), nic nich nevím takže prosím o radu:
- jaký je rozdíl mezi TKC80 a TKC80 Twinduro?
- můžete mi napsat přesné označení těch nejlepších TKC80 co nejvíc vydrží:-):-)
- doporučíte nějaký spolehlivý IT obchod s dobrými cenami?
Díky za radu.
Hele není to oboje stejná guma?? Já kupuju pneu už kolik let TADY a max spokojenost!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo, servisák má pravdu. Nakupuju tam taky. Každý rok tu mají akční slevy a to se pro vlastní potřebu myslím vyplatí... Zaslání bez problému za pár šupů nebo i zdarma přes PPLko...
Upravil radosek dne 26.01.2011 10:39
Díky za tip na dodavatele, asi využiju. Ještě dotaz - váhám mezi Conti Tourance a TKC. Na Touranckách jsem kdysi jezdil a najížděl v pohodě přes 20 tisíc km, pak přešel na Mitas E09 ale teď mi terén hrozí minimálně, takže váhám, protože i kdybych na TKC najel 10-15 tisíc, levnější volba vzhledem k nájezdu by byly Tourance. Koukal jsem, že existuje Tourance a Tourance EXP s trochu jiným vzorkem, nemáte zkušenost s těmi EXP?
Nevím, neměl jsem je, ale pár lidí to na nich najezdilo a protože jsem na Touranckách jezdil běžně 25 tisíc km a na E09 vzadu/vpředu 15/10 tisíc, myslím že s TKC taky dám dost. Ale pokud ne, je to další důvod pro silničtější Tourancky, spíš by mne zajímalo jaké jsou ty Tourance EXP?
Ivan napsal:
Nevím, neměl jsem je, ale pár lidí to na nich najezdilo a protože jsem na Touranckách jezdil běžně 25 tisíc km a na E09 vzadu/vpředu 15/10 tisíc, myslím že s TKC taky dám dost. Ale pokud ne, je to další důvod pro silničtější Tourancky, spíš by mne zajímalo jaké jsou ty Tourance EXP?
Ivan napsal:
Tourance EXP jsou o trošku lepší na silnici než klasický Tourance.Mají "víc gumy" (míň negativního vzorku),takže se na ně,při stejným stylu jízdy,dá najet o něco víc km.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak to se teda nechci hádat,ale nikde jsem nenašel ani zmínku o tom,že by byly dvousměsové Je tam jen vylepšená struktůra kostry a ta guma je stabilnější i při vyšším zatížení,brždění atd.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Joe: Nenosím, kdysi dávno první co byly na nové 1100 jsem najel dokonce 27000 a měnil jen kvůli dovolené, ale ještě by tak 2000 vydržely. Další odešly po 25 tisících, zkusil jsem ještě nějakou Conti s podobným vzorkem, ale ta ustřelovala i na suchu. Pak jsem začal offroudit a přešel na E09. Když jsem koupil první 1150 Adv, byly tam Bridgestony s podobným vzorkem a po 8 tisících byly pryč i při mém způsobu jízdy.
Stará parta se stará o potomky, přítelkyně má R850R a já budu vozit malou Kristýnu, takže moc offroadu nehrozí. Tak asi zvolím osvědčené Tourancky. Navíc jsem s nimi zpočátku i offroudil, ale v blátě a sypkém podkladu se muselo opatrně, kamarádi na mne dost čekali. Ale byla to úžasná škola na cit pro chování motorky a když jsem přešel na E09, najednou jsem byl všude první při stejném pocitu jistoty.