Mládenci,jsem dojat Vaší ochotou Servisáku,Ty máš u mě obří +
Odpoledne bych si měl dojet pro svíčky,teda jestli mi je dovezou a počítám že po obědě se na to vrhnu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt> jestli si to i minule montoval po kalbě tak to taky všelico vysvětluje
Nejsem si vědom že bych v poslední době něco montoval po kalbě spíš před a to možná vyjde na stejno...znáš to,člověk je tak natěšenej,že je myšlenkama někde jinde a ledacos přehlídne
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Mládenci,jsem dojat Vaší ochotou Servisáku,Ty máš u mě obří +
Odpoledne bych si měl dojet pro svíčky,teda jestli mi je dovezou a počítám že po obědě se na to vrhnu...
Uvidíš a myslím že na te svíčce poznáš že nepálila! Tak kdyžtak brnkni já vycuknu cívku a dorazím na oskoušení!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jou,až budu mít svíčky doma,tak na to mrknu a ozvu se Ti
Svíčky vyměněny a navrácen původní filtr a problém se opakuje.ještě vyměním palivový filtr a počkám na servisáka,který mi doveze na pujčení ty káble ke svíčkám a pak dám vědět co a jak...
Nejsem žádnej kreslíř ale snad z mého obrázku vyčteš to podstatné.
Všechny rozměry na výkresu jsou vnitřní.
Pro dokreslení přikládám foto. Kdyžtak to ještě dodatečně poměřím kdyby něco scházelo...
FRN přiložený následující obrázek:
FRN napsal(a):
Nejsem žádnej kreslíř ale snad z mého obrázku vyčteš to podstatné.
Všechny rozměry na výkresu jsou vnitřní.
Pro dokreslení přikládám foto. Kdyžtak to ještě dodatečně poměřím kdyby něco scházelo...
jooo to je ono ale řešilo se to kdysi dávno někdo to nabízel vysoustružené tak ten bych bral víc pač soustruh mám v dilně! Ale když nic nebude mít uděláme to podle toho tvého! děkuji Milan
Upravil servisak dne 30.12.2009 21:11
Podle mě by to stačilo naohybat z plechu a stačilo by tam udělat jen ten spodní rantlík...ten je na vytažení. Ten vrchní rantlík je tam zas na nastrčení ale fajfka se dá v pohodě zastrčit prstem. Takže postačí 2cm čiroký pás plechu aspoň 2mm silný, 11cm dlouhý. Na obou koncích ohnout aby tam vzniknul ten rantlík cca 3mm a pak to celý v půlce ohnout na šířku 22mm a je to. Jednoduchý a funkční.
FRN napsal(a):
Podle mě by to stačilo naohybat z plechu a stačilo by tam udělat jen ten spodní rantlík...ten je na vytažení. Ten vrchní rantlík je tam zas na nastrčení ale fajfka se dá v pohodě zastrčit prstem. Takže postačí 2cm čiroký pás plechu aspoň 2mm silný, 11cm dlouhý. Na obou koncích ohnout aby tam vzniknul ten rantlík cca 3mm a pak to celý v půlce ohnout na šířku 22mm a je to. Jednoduchý a funkční.
Máš pravdu hned to zítra naohýbám a když to bude silně cca 12 až 15 mm bude to i dobře skladné na motorce! díky za nápad
raptor napsal(a):
kubrt bud rad ze fajka, ja riesim zadny tlmic
hajtra nemecka fasisticka
tak ty skopičácký werky prodáme a koupíme si ty Rakouský coury
Raptor : já mám najeto 62000km a mám ho v pohodě.Co se Ti s ním stalo?
Apropo,neválí se Ti doma jedna fajfka na twinsparka?
Kubrte, měl bys používat správné technické výrazivo -tento díl (u jednosvíčáka řekněme fajfka) je u motorů s twinspark cívkou! Proto k němu nevede klasic. silný kabel ke svíčce, ale normální vodiče. A za další - vytahovák není totožný, tudíž použitelný na oba typy zapalování
Jarda : kajícně se omlouvám a děkuju za upřesnění