Musím souhlasit s tím, že nejde ani o to jak fouká, ale ty turbulence, na to že mám schubertku tak je za tim origo plexi docela kraval.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal(a):
Musím souhlasit s tím, že nejde ani o to jak fouká, ale ty turbulence, na to že mám schubertku tak je za tim origo plexi docela kraval.
a jakou máš? C3?
Já má Caberga Justisimo a hlučná je že až,ale vypororoval jsem že u každé bundy mi hučí jinak.Nejmíň u Revitu a letní MBW
Petře vždyť si skoro hluchý Já taky pozoroval že nejvíc to hlučí u krku, jenže já mám jen dvě bundy, tak to moc nemůžu porovnat. Na to z té australie jsem se koukal, to už je jak na LT
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Petře vždyť si skoro hluchý Já taky pozoroval že nejvíc to hlučí u krku, jenže já mám jen dvě bundy, tak to moc nemůžu porovnat. Na to z té australie jsem se koukal, to už je jak na LT
ale maj tam hranaté plašítka a je mi divné že to tam používaj když to nefunguje
Jo já jí tam taky viděl. Přijde mi to už jako extrém a moc se mi to nelíbilo. Koukal jsem na ADVRIDER na nějaké 11ky s tím MRA vario a opravdu se mi líbí. Asi jak bude pěkně, tak navštívím Komaize abych to viděl naživo a asi jej koupím.
Splněný sen moje 1100GS
Hlavně by mě nasralo ho za ty prachy koupit a potom s Rablou někam praštit a rozbít ho. Nechám na jaro ten origo a potom se uvidí.
Splněný sen moje 1100GS
Kubicek napsal(a):
a jakou máš? C3?
Já má Caberga Justisimo a hlučná je že až,ale vypororoval jsem že u každé bundy mi hučí jinak.Nejmíň u Revitu a letní MBW
Mám C2, docela mne zarazilo jak je hlucna, no a pak jsem vystrcil hlavu nad plexi a tichoučko, takze vsechen kraval delaji turbulence.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal(a):
a jakou máš? C3?
Mám C2, docela mne zarazilo jak je hlucna, no a pak jsem vystrcil hlavu nad plexi a tichoučko, takze vsechen kraval delaji turbulence.
Jezdil jsem na několika motorkách a připadá mito stejné,pokud to nemá ochranu jak Goldving Ty turbulence ale jdou znát když se jede v závěsu.