Nebudu nic slibovat.
Je to pudová záležitost - buď to pude, nebo nepude.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak dorazím taky v pátek večer (bohužel plechovkou) s Jardou BMW GSA a možná i s Vláďou-gsa. Zimě a sněhu zdar............ a pivku!
Pomatenost, zvaná BMW.
Ja uz mam sbaleno (dorazim autem),pro jistotu i dve pyjama,aby mi v noci nebyla zima. Jestli bude tepleji nez -5 st. tak budu reklamovat u Cycliho cestovni vydaje
Deny už to hlásil :-) Dorazíme v pátek. Máme to 240 km, tak jsme zvolili auťák.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Tak my dorazíme v sobotu , dvě moto + dva lidi , máme prázdnej kufr a tři místa v doprovodným kamionu kdyby se někdo chtěl přidat , nebo něco chtěl vzít Odjíždět budem v sobotu z Praha mezi 11-14hod asi ...
cizak přiložený následující obrázek:
No já mám zítra trasu UB,Brno, Praha (mimo jiné Autec, Radošek) , Kutná Hora, Sv Jiří. Kdyby se chtěl někdo připojit, můžu přibrat celkem 4 chlapy, nebo jednu ženskou . Kdyby jste si někdo vzpoměli na poslední chvíli , tak tel. mám v profilu..
V sobotu bude převážně zataženo nízkou oblačností a mlhavo, místy polojasno. Noční teploty -5 až -9 °C, při vyjasnění -12 °C. Denní teploty -5 až -1 °C. Východní vítr 2 až 6 m/s.
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Tak já tam taky za chvili razím. Štastnou cestu všem co jedou.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi