Slamhak napsal(a):
Tak nevím jestly to nebude něco jako reklama...no když tak to smažou no ....Renocar Brno.... jak to mají přesně v CarTecu to nevím....
Juhuuu! Renocar! Brno!! tak to prubnem, ceka me nekdy v lete 20k.
K tem autum, Ford v Brne taky k placi.. V jednom servise ma clovek 2000 na fakture jen co projede vraty, v druhym je na rocni vsechno v poradku, ujedu 1450km, desky i kotouce! v haji, kdyz se ptam, proc mi nevymenili desky, odpoved je: "no, asi moc brzdite, pane". to je fakt na ranu, 6k zbytecne..
Alda napsal(a):
Slamhak: a jaka jste firma? CarTec nebo nekdo jiny? Mohl by nam nekdo z CarTecu osvetlit situaci Liberecky "pobocky".
Jestli budu mít v pondělí chvilku, skočím za jedním z jednatelů do CarTecu v Ově nasát nějaké info. Co jsem pochopil z OR, CarTec Ova má 49% v CarTecu Liberec, takže by měl něco vědět.
Jinak tady to info mám právě od něj: http://www.bmwgs....ad_id=5678
no s tím Libercem mam radost... úplně původní BMW v Liberci po bolševikovi stálo za h... . Ale tenhle novej zatím chválej autaři. BMW nemam, ale lidi u nás v Lbc skutečně je chválí na auta. Tak věřím, že i moto budou dělat s kvalitním přístupem. Sháním bundu, ale bojím se velikosti... tak doufám, že s nima bude řeč a povedou i doplňky a něco dají na sklad. Byl jsem před vánocema v Dráždanech a překvapilo mě, že tam je mají jen na objednávku. Nadherný autosalon, ale asi už nezbylo na hadry.. V pondělí tam zajedu na výzvědy jak to je s tím moto servisem a dám vědět.
Slamhak napsal(a):
Prosím nehažte všechny do jednoho pytle ne každý servis BMW u nás je špatný.....my sme autorizovaný servis BMW motorek spustily od 1.1.2010 .... tak mi neberte elán a chuť do práce.......
Mohu jen doporučit............
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To Slanhak: držím Vám palcesleduj stránky po jarní servisní prohlídce určitě kamarádi a kolegové z Brna a okolí sem dají svůj feedback ohledně vašeho servisu.
Bob napsal(a):
To Slanhak: držím Vám palcesleduj stránky po jarní servisní prohlídce určitě kamarádi a kolegové z Brna a okolí sem dají svůj feedback ohledně vašeho servisu.
Jak to tady čtu,tak je jenom dobře,že jsem se přestěhoval na ves kde mám prostory a můžu v pohodě pokračovat se servisování své moto vlastnoručně. V paneláku to nebylo ono.
Mám svoji zkušenost z několika servisů i značkových v Praze a taky jsem někdy nechápal. Bylo to tady zmíněno je to všechno o lidech. A třeba ve FORD HORÁK jsem vydržel jen dva měsíce a pak radši odešel,protože co se tam dělo za prasárny,to jsem nikde jinde neviděl. Prorokoval jsem jim výdrž tak půl roku. A položili to za rok.
Takže pěkně co zvládnu si dělám sám a zatím to vždycky šlo. A navíc mne to baví.
Ale jestli pojedete do D (BOB,Radošek),tak bych se s váma svezl jen na diagnostiku,protože tu ještě nevlastním.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak dnes jsem byl na informace v BMW Liberec...servis motocyklů připravují.. původně to mělo být spuštěno již v lednu 2010, ale nebude to ani v březnu jak to někdo psal. Rádi by otevřeli letos, ale nemají prý kompletně připraveno na spuštění a datum ani přibližný si netroufnou říct. Když sem uhodil, jestli to bude léto tak jen pokrčili rameny. Takže spíše očekávat podzim. Přišlo mě, že se bojí, že tam nás s BMW okolí je málo a nebudou mít práci. Oblečení a doplňky bez problému objednají a bylo vidět, že je mají i v systému kde mě je hned ukázal. Chci koženou bundu a dají vědět do zítra kdy bude na vyzkoušení. Veškeré informace bral z Ostravy, takže jsou plně pod ně podřízeni "asi" . bundu bude řešit také Ostrava. Možná kdo je Liberečák a chtěl by tam řešit servis, tak by stálo za to se tam jít zeptat kdy otevřou, ať vídí, že je zájem. Minulý týden tam objednávali také někomu hadry na moto... Za ochotu bych jim dal z prvního dojmu 1 :-)
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)
Nevis s kym jsi mluvil?
Brzy tam pojedu na servis s autem, tak promluvim s velitelem.
Treba z nej jeste neco vymlatim.
Oni taky asi nemuzou moc mluvit kdyz nemaji jistotu, vloni uz vedeli ze se do toho nejspis pusti a stejne jsem mel zakaz o tom kecat.
Mě tohle jejich upejpání moc nebaví. Takže pojedu zas do drážďan, tam se rozhodně nebudou tvářit nešťastně.
A tyhle řeči, my nevíme jestli vůbec chceme, na důvěře rozhodně nepřidají.
Alda napsal(a):
Nevis s kym jsi mluvil?
Brzy tam pojedu na servis s autem, tak promluvim s velitelem.
Treba z nej jeste neco vymlatim.
Oni taky asi nemuzou moc mluvit kdyz nemaji jistotu, vloni uz vedeli ze se do toho nejspis pusti a stejne jsem mel zakaz o tom kecat.
Nejdříve jsem mluvil s nějakou paní na informacích proti dveřím, ale ta se snad i bála k tomu něco říct... potom s nějakým chlapem z náhradních dílů a ten dokonce někam volal přímo u nich ve firmě kdo to měl na starost a ten byl na něj asi strohej do telefonu, takže k datumu aspoň přibližnému sem se nedostal..jen opakovali, že letos.... .. potom právě pronesl komentář ať projeví se zájem a , že to rozjedou. Rozhodně ochotný byl u výběru doplňků a bylo vidět, že i chce udělat kšeft... . Tak doufám, že já už do Dráždan nebudu muset. 1 prohlídku mam čerstvě za sebou a do druhé to snad už bude.
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)
Vcera jsem se objednaval na servis s autem, pan me objednal na stredu a rika mi "ja tu budu, tak dame kafe a probereme ty motorky"
Takze ve stredu podam 100%tni info.