Myslim nasledujici den jsem mel mai s linkem, odkud stahovat
Rozumi se, ze jsi nezapomnel vyplnit policko s mailem a hlavne
marking map, o ktere mas zajem
Upravil Doc dne 09.02.2010 10:24
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
no snad jsem to pochapal s mou neznalostí AJ dobře, dle Tvého návodu ...
???
Combine maps request accepted
You will receive an e-mail when the server has processed your request. This e-mail contains the download location for the MapSource installer, RoadTrip installer and gmapsupp.img, each you can download separately according to your intended use. The files will be deleted 48 hours after the e-mail has been sent.
tobig
Logicky vse ok
Vcera jsem to taky zkusil, dnes dopoledne mi prisel li nk na stahovani, tech souboru je tam vic tak jsem stahnul zatim jen ten s exe priponou a vecer uvidim co a jak.
Kazdopadne to vypada docela slusne.
Aktualne 1250 GSA HP
Zkoušel jsem to taky. První, co mne napadlo, byla Ukrajina. Bohužel ta není tak dobrá, jako origo UA mapa, ale lepší, než nic. Dokonce jsem ani nemusel zadávat žádný email, pouze jsem kliknul na "Download map now". Zřejmě to už někdo zkoušel a mapa byla připravena.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
jestli neco stoji za to nebo ne se da zjistit nejdriv na te mape, zvetsit si oblast jako jakykoliv googlemaps, bingmaps nebo podobne..... a podle toho, co vidis teprve jit do toho
ano, taky jsem stanul jenom ten exe na inkorporaci do mapsource
Doc napsal(a):
jestli neco stoji za to nebo ne se da zjistit nejdriv na te mape, zvetsit si oblast jako jakykoliv googlemaps, bingmaps nebo podobne..... a podle toho, co vidis teprve jit do toho
Jo, takhle jsem to udělal. Šlape to náramně i po převodu do Zuma 500D, ve srovnání s mapou CN je tam podstatně víc silnic, routuje to po nich pěkně. Na konci léta ověříme jejich sjízdnost na motorce
(podle prvního pohledu jde o stejný koncept jako loňský MapPoint, nevím ještě zda jsou velké změny v mapách, ale soudě podle chudobného zmapovaní Bulharska a toho že se - prej - nedá jet po pobřeží z Řecka do Albánie a na Jadran, nerozumí tomu a posílá mě to přes Bělehrad, stejně v MapPointu 2009 i Autoroute 2010, soudím, že se moc k lepšímu oproti loňsku neudálo)
ale kdo má rád Autoroute (jako já) a ocení možnost plánovat jenom "na sucho" na PC, bez internetu a bez CD, DVD, měl by si to stáhnout - iso file mnou stažený a fungující najdete na netu jako cyg-atrt.iso a má 2,2 GB
dobré off-line plánování na léto!!!!
tak sem tu autoroute nainstaloval, ale pak mi to ukázalo, že to nejde na 64bitovej pc. V čem je problem?
2007 mi šla normálně
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal(a):
tak sem tu autoroute nainstaloval, ale pak mi to ukázalo, že to nejde na 64bitovej pc. V čem je problem?
2007 mi šla normálně
To je nesmysl, ja to mam i na 64bitu
Co ti to pise?
Zkus to rozbehnout (applikaci) jako administrator