vevis napsal:
Tady zatim jedna moje fotka ze skoku.Fotila to Jana od Toliho.Letos 16,5 metru.Vitez skocil 18,1.
dobry!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dopad vypada vetsinou takhle.Nasel jsem svoji fotku z rocniku 2010.Ono dopadat na lyze se moc nevyplati.Vetsinou se ti nepodari odjet,protoze lyze se pri dopadu bud zaborej do snehu,nebo ti ulitnou,ale telo ma tendenci pokracovat dal a jsou z toho docela neprijemny a nekdy bolestivy pady.
vevis přiložený následující obrázek:
[183.66Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jestli to nekoho zajima,tak tady je docela hodne fotek.Casem prej budou i nejaka videa. http://jet.rajce....unky_2012/Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak ja doufal,ze letos nebudou,protoze se bojim rok od roku vic a oni jsou v dubnu.Je fakt,ze je tu ted nejvice snehu za celou zimu.
Jestli se chce nekdo zucastnit,tady vice info. https://www.email...NY2013.docTeoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Na motorku to asi o víkendu ještě nebude, ale pokud si naplním auto, tak se na letošní ročník zajedu podívat. Vypadá to velice adrenalinově
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tak je po zavodech.Ted se jit k Hanibalovi opit a na vyhlaseni vysledku.Myslim,ze do trojky by to melo byt.
Tak putovni pohar pro viteze zustava do dalsiho ročníku v Machověa to u mne doma.
Tím bych považoval letošní lyžařskou sezonu za ukončenou.
vevis přiložený následující obrázek:
[188.03Kb]
No tak na to teď koukám - Pavle tys ten závod sebevrahů fakt vyhrál!!! To je teda bomba, moc ti gratuluju. Dones taky něco do kostelní kasičky, že ses nerozštípal ty bejku...