ten SCOTT JACKET je superovej az teda na tu cenu, ale kdo jezdi opravdu tak ze chcanec ma casto tak je to dobra volba, ja porad vozim zatim dvojdilnej nepromok z Louisa co psal Chimera a staci mi to na to ze kdyz jednou dvakrat do roka zmoknu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja jezdím třetí sezónu v jednodílu u Lidlu. Za 500,- Kč. A porad v tom samém
Prodává se ale většínou jen 2x do roka. Je pravda, ze i přes nej si dávám reflexní vestu, takže to pekne zafixuje na tělo. Je to neprodysny.
právě před nákupem bot co neprotečou jsem měl návleky taky z Lidlu a funkcí a materiálem to bylo stejné jako z motoobchodu, kde to stálo 2x víc.
Nepromok mám ,, náš ,, BMW z Inveltu, možná ještě z Autecu a zatím drží, a občas to nosím místo pláštěnky i mimo motorku. J fakt, že ta cena moc hezká už není a až to umře kouknu po levnějším modelu....... např. v Touratechu u TTomáše
všude dobře.....doma GSA
Pardal napsal:
Pokud nechceš platit za Goretex tak pak Revit a Scott je velice dobra volba.
Goretex ti nemůže prostě nahradit nepromok....
Nesouhlasim, používám vojenskej goráčovej převlečník a po celodenim dešti sem měl mokrý akorát boty.
asi jsem to nepochopil... já to pobral tak, že pokud si nechci kupovat hadry s Goretexem tak pak mám koupit nepromok..
ten převlečník používám jako nepromok když fest chčije. Přijde mi to jako zajímavej kompromis mezi motohadrama s GTX který stojej mašli a neprodyšnym nepromokem z pracovních potřeb. Komplet ten goráč se pohybuje od 1000-2000 podle toho jak máš štěstí v inzerci
In pivo veritas!
To Difi co dával odkaz PavelDR na predošlelej strane nie je trojvrstvovy, to majú iný model v rovnakom dizajne. To z odkazu je práve len vrchná vrstva, ktorá sa oblieka navrch ako nepremok. Je to ale na rozdiel od pracovných nepremokov aj trochu priedusne, takže sa v tom nepotis keď sa ti to nechce vyzliekat medzi prehankami a má to aj "stahovaky", takže neplapolas jak Batman :-) Tiež sa mi páči, že nemá vnútri tu voľnú sietovinu koli ktorej býva problém s obliekanim niektorých nepromokov a gate majú dole rozšírenie so suchacom až skoro po koleno, takže ho ľahko oblečies aj cez krosové čižmy. Mám ho už dva roky a prežil som v suchu aj také dažde, kde do "nemotorkoveho" nepremoku natieklo. Ak akceptujes jeho cenu, na diaľkovu turistiku veľmi odporucam, má dokonca aj reflexné prvky
Upravil patol dne 14.04.2015 12:05
Po sezóně velmi intenzivního používání můžu doporučit nepromokavé pracovní hadry YORK:
http://www.pracovniodevyhb.cz/index.php?tabpage=15&taboffset=0&ts=-1&epc=P1&nid=6453&lid=cs&oid=3146884
Spolehlivě nepromokavý, nezatéká do něj, nebrání v pohybu, dobře větrá, snadno se obléká, je vidět v každém počasí a nezabere moc místa.
A je za hubičku.
"Get your motor runnin'..."
milosh napsal:
Po sezóně velmi intenzivního používání můžu doporučit nepromokavé pracovní hadry YORK:
http://www.pracovniodevyhb.cz/index.php?tabpage=15&taboffset=0&ts=-1&epc=P1&nid=6453&lid=cs&oid=3146884
Spolehlivě nepromokavý, nezatéká do něj, nebrání v pohybu, dobře větrá, snadno se obléká, je vidět v každém počasí a nezabere moc místa.
A je za hubičku.
Zbytecny... mistni plajbojove musej jezdit v TOP motonemokach za palici
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
naprcccs napsal:
znovu.... zkušenost s dobrým nepromokem?
díky
Je to pružný takže to přilne a nevlaje, má to dlouhý rukávy, je to dobře vidět, nezapaříš se v tom a je to malý sbalený. Něco podobnýho dělá tuším i Revit, ale já mám tenhle. http://www.rockwa...nomic-rain
A k tomu ještě koupím tyhle kalhoty http://www.rockwa...trilaminat
Jezdí v tom víc lidí z fóra a zatím sem slyšel jenom chválu.
tohle jsem měl dneska v ruce, moc se mi to líbilo.. takže stojí za to dát ty peníze, jo?
Je to sice balík, ale stojí to za to.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
milosh napsal:
A je za hubičku.
Zase tak pravdu Kubrt nemáš. Měl jsem za posledních asi 7 roků možná pět šest nemoků vč, Luise, pracovních pláštěnek, nepromokavých obleků v reflexních barvách. Prošel jsem si obdobím kombinéz a dělených a došel jsem k závěru, že pokud se ti nepovede termín motovýletu a týden ti prší, je nutno jezdit v děleném a kvalitním. Pokud to bylo vždycky něco "za hubičku", tak to protékalo přes švy nebo teklo na koule nebo se to blbě oblékalo nebo jsem se potil jako kráva apod. A ten odkaz od Miloše - daroval jsem ho tchýni na kolo (mokré koule a za jízdy to na mě vlálo). Je to na práci ne na moto, kdy při jízdě je nápor a tlak vody daleko větší než při kopání kanálů.
Upravil joe dne 14.04.2015 13:23
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
milosh napsal:
A je za hubičku.
Zase tak pravdu Kubrt nemáš. Měl jsem za posledních asi 7 roků možná pět šest nemoků vč, Luise, pracovních pláštěnek, nepromokavých obleků v reflexních barvách. Prošel jsem si obdobím kombinéz a dělených a došel jsem k závěru, že pokud se ti nepovede termín motovýletu a týden ti prší, je nutno jezdit v děleném a kvalitním. Pokud to bylo vždycky něco "za hubičku", tak to protékalo přes švy nebo teklo na koule nebo se to blbě oblékalo nebo jsem se potil jako kráva apod. A ten odkaz od Miloše - daroval jsem ho tchýni na kolo (mokré koule a za jízdy to na mě vlálo). Je to na práci ne na moto, kdy při jízdě je nápor a tlak vody daleko větší než při kopání kanálů.
Kubrt raději ty levné on si myslí že je to jak z hřibama že když se to zapaří že to naroste Potom to bude mít jak sviňa rypák s dvěma dírama.
Upravil komaiz dne 14.04.2015 13:31
milosh napsal:
A je za hubičku.
Za mě SCOTT od Pardála. Je dražší ale podle mě cena odpovídá kvalitě.
Nejlíp u Pardála osahat a zjistíš že rozdíl oproti pracovním hadrům je jako mezi JAWOU a GS. A to jsem fanda JAWY.
Upravil georg dne 14.04.2015 14:22
co mě nezabije , to mě posílí
Mám nepromok na loď. Dá se do něj lézt i s obutýma botama, je dostatečně pevný a stajuju bundu reflexníma šrákama. Ježděn 3 dny v kuse v lijáku a ani kapka.