Tož, já teď opustil BMW tematiku, zaujal mě na netu tenhle obrázek,
tak jsem si ho (po Emiliovic "zinknul" dal na plochu
Thomasson přiložený následující obrázek:
[102.29Kb]
Upravil Thomasson dne 01.06.2009 20:18
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
tak jsem si ho (po eliliovic "zinknul" dal na ploch
no tak musim říct, že jsi u mě teď stoupnul minimálně o 200% protože vlky ty já mam strašně rád, to zvíře mě fascinuje
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Thomasson napsal:
tak jsem si ho (po eliliovic "zinknul" dal na ploch
no tak musim říct, že jsi u mě teď stoupnul minimálně o 200% protože vlky ty já mam strašně rád, to zvíře mě fascinuje
nejúžasnější onrázek vlka, co mám v komplu je tenhle ...
Nejradši bych si ho dal na motorku,jako "svoje logo" Samozřejmě nez toho textu
Thomasson přiložený následující obrázek:
[66.98Kb]
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
předložim i důkaz ikdyž to sem moc nepatří
falcons přiložený následující obrázek:
[48.74Kb]
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Zajed si do Rumunska. Nás tam ty potvory honili v lese.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Zajed si do Rumunska. Nás tam ty potvory honili v lese.
asi byli hladoví chudinky
Byli tři. Běželi proti nám a my byly dřevěný. Až jeden kamarát zo Slovenska se vzchopil a zařval a oni stáhli ocas a odešli. Nebyl to nijak super zážitek.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
falcons napsal:
předložim i důkaz ikdyž to sem moc nepatří
Hele, není náhodou vlk symbolem svobody? Co ty pouta?
Batman forever :-)
joni napsal:
je to podle severské mytologie nejmocnější vlk, syn bohů http://cs.wikiped...iki/Fenrir
až se naposledy utrhne z řetězů přidá se na stranu Titánů a svrhne bohy z jejich vlády (to se na wikipedii myslim nepíše)
Upravil falcons dne 02.06.2009 12:23
joni napsal:
je to podle severské mytologie nejmocnější vlk, syn bohů http://cs.wikiped...iki/Fenrir
až se naposledy utrhne z řetězů přidá se na stranu Titánů a svrhne bohy z jejich vlády (to se na wikipedii myslim nepíše)
Hmmm....... A co když se neutrhne?
Batman forever :-)